Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Azért engem is ért támadás, mint az elején írtam, a legelsõ falumat elvették, de tudtam, elébb utóbb úgy is elveszik. Meg volt egy muksó, profiljába ki is írta, a környékén lévõket kinyirja. Hát velünk nem bírt. Látom jön a támadás, 1.5 óra az út, mondom tuti katapult. Abba a faluba 30k védõt tudtam össze hozni, igy bukott pár ezer haudánit vagy mi a nevük, meg sok sok katapultot. Mi is véreztünk, a hõsöm akkor csak 4 szintet fejlõdött. 😞 Hõsöm a játék végére 50 feletti volt, de csak azért, mert elküldtem a világcsodába, ott meg nem fejlõdött. 😄
"Nagyon ki tudnak borulni tõe" Egyszer, egy három falvas játékos támadott meg! Érted? Három falvas! 😄DD Vissza támadtam a fõfalujára katapultal. Elkezdett anyázni. Nem egésszen 24 óra alatt csak a fõfaluja maradt, az is nulla népességgel. Klánunk szétszedte. Ki is mlettem írva a profiljára, milyen szemét vagyok. Volt egy nagyon jó farmom. Szépen termelt, sereget nem gyártott. Egyszer elküldtem hozzá a betakarítókat. Nem jöttek vissza. 😞 Utánna rá az othon lévõket, azok sem. Több ezer támadót vesztettem. Egy hét alatt vissza erõsödtem, és a következõ héten, a gyerek törölte magát. 😄 Mert egy farm nem épít falat, egy farm nem gyárt katonát, egy farm nem kér segítséget, a farm csak termel. 😄DDDDDDDD
De elegem lett ebbõl a játékból, csalók miatt nekem ez nem játék. Harmadik szpidre nem is regisztráltam.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Tudom, hogy sokan csalnak, de nem muszály, csak úgy könnyebb.
A csalókat is el lehet verni, ugyanúgy ahogy a többi játékban.
A legjobb, mikor olyat kezdesz farmolni, akirõl tudod, hogy csdal. Nagyon ki tudnak borulni tõe<#hehe>#hehe>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

MrChef! Mi a teendõ? Kezdj el játszani traviánt. 😄DDDDDD
Anyád, az enyém eredeti.
Ilyenkor mi a teendõ?
Meg a szerverre való belepiszkálás. Ha egy illetõvel jóba voltál, napi, érted? napi 40 arany is üthette a markodat ha kellett. Tök ingyen, semmit nem kellett fizetni érte. Karácsonykor és szilveszterkor kaptunk ajándékba travián pluszt. Ha nincs ünnep, neked azt aranyba mérik. De a travián plusz is volt csaló szkriptbe.
Tudod ezeket ismerve, nekem ez nem játék. Utálom a csalókat minden hol. Traviánba, béefbe és a valós életben.
Második szpidet, 3600 körül végeztem. Arany és csalás nélkül.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mert eredeti az egész...
Ez nagyon nagy! XD