Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Community menüpont

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

szevasztok ha valaki hajlando volna jó szájbarágósan elmagyarázni,hogyan kell a battlerecordert beízzítani a gépen,merthogy én egyáltalába se vágom,annak megköszönném.
nekem csak egy nagy fehérség van<#rinya>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
nekem itt vannak<#nemtudom>

Bogdogege
Ja ez már a vég <#ijedt>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

innen is eltûntek a csajok?<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

atomboy
Kihisztizel szulinapodra.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Bogdogege
Italnagykereskedés <#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

tezskó utalvánnyal a teszkóban

Ben007
Ha már az off-nál tartunk honann tudnám megvenni a játékot minél olcsobban?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Bogdogege
Nem rossz,de valami jó törpés filmed van-e ? <#szeret>

OrionHungary
de megszivattál, én amatõr megnéztem a linket ááááá vááááá vvvvvvvvvááááááááá áááááááááááááááááááá <#wow3><#wilting>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Zerénd
Már nem.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

<#ejnye1><#hehe>

OrionHungary
hopp véletlen másik reg

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OironHungary
én a szentendrei héven dugtam az se volt rossz <#hehe>

leveskocka
😄
te is travianozol?😄
Beers
Nem én voltam 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

travian. 😊

Running
ezmiez?

Zerénd
Ja hát nyomtunk mi le csalót közösen. Klánunk valami htf vagy mi klánszövetség részeses volt. Több 60 fõs klán. Mindenki egy emberre küldött támadást, fake nem fake vegyesen. Csak bele gondoltam, én hogy érezhettem volna magam, ha látom, több száz támadás ér, és nem tudom mennyi a valós, és merre van a csapá fõ irámya. 27 óra volt nekem oda au út katapultokkal, de majd 100-at küldem több ezer támadós sereggel. Romboltam is rendesen, mindenbõl 60k felett hoztam, veszteségem nem volt. 😄 Gyereknek volt 21 faluja, szinte pár nap alatt leredukálódott neki 10 alá. Multizokat a közelemben se kiméltem. Csak annyi bizonyíték volt, hogy az egyik fazon neve Lecso volt, másiké meg Lecsboy. Egyszerre fejlõdtek. Bizonyítani nem tudtam a multizását, mh-nak nem szóltam, inkább levertem az egyiket, faluját meg elfoglaltam. 😄
Azért engem is ért támadás, mint az elején írtam, a legelsõ falumat elvették, de tudtam, elébb utóbb úgy is elveszik. Meg volt egy muksó, profiljába ki is írta, a környékén lévõket kinyirja. Hát velünk nem bírt. Látom jön a támadás, 1.5 óra az út, mondom tuti katapult. Abba a faluba 30k védõt tudtam össze hozni, igy bukott pár ezer haudánit vagy mi a nevük, meg sok sok katapultot. Mi is véreztünk, a hõsöm akkor csak 4 szintet fejlõdött. 😞 Hõsöm a játék végére 50 feletti volt, de csak azért, mert elküldtem a világcsodába, ott meg nem fejlõdött. 😄
"Nagyon ki tudnak borulni tõe" Egyszer, egy három falvas játékos támadott meg! Érted? Három falvas! 😄DD Vissza támadtam a fõfalujára katapultal. Elkezdett anyázni. Nem egésszen 24 óra alatt csak a fõfaluja maradt, az is nulla népességgel. Klánunk szétszedte. Ki is mlettem írva a profiljára, milyen szemét vagyok. Volt egy nagyon jó farmom. Szépen termelt, sereget nem gyártott. Egyszer elküldtem hozzá a betakarítókat. Nem jöttek vissza. 😞 Utánna rá az othon lévõket, azok sem. Több ezer támadót vesztettem. Egy hét alatt vissza erõsödtem, és a következõ héten, a gyerek törölte magát. 😄 Mert egy farm nem épít falat, egy farm nem gyárt katonát, egy farm nem kér segítséget, a farm csak termel. 😄DDDDDDDD
De elegem lett ebbõl a játékból, csalók miatt nekem ez nem játék. Harmadik szpidre nem is regisztráltam.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Én csalás nélkül voltam már elsõ is.
Tudom, hogy sokan csalnak, de nem muszály, csak úgy könnyebb.
A csalókat is el lehet verni, ugyanúgy ahogy a többi játékban.
A legjobb, mikor olyat kezdesz farmolni, akirõl tudod, hogy csdal. Nagyon ki tudnak borulni tõe<#hehe>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nem, csak a régit hozom vissza (Retrieve account). Rendben be is jelentkezek, találok szervert, de nem csatlakozik, mondván, hogy érvénytelen a CD-kulcsom...:-(
schrank

schrank
szólítottá kisgaszdám ?

na azt én se akarnám
Zerénd
Inkább basszon szét téged az ideg, mint Schrank egyik nagymamája. 😄

ki van kapcsolva a retkes tûzfalam,de így se müxik a rohadt battlerecorder.<#gun>szétbasz az ideg.
atomboy
Uj accot akartal letrehozni a cdkulccsal, nem?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Mire gondolsz? Máskor is elõfordult, hogy újratelepítettem egy játékot, és nem hiszem, hogy a beállításoknok köze van a CD-kulcs ellenõrzéséhez.
<#worship>
<#nevetes2>

schrank

köszi az infót. BF2 rulez!!!
schrank
ajánlom is <#vigyor5>

Zerénd
Fasznak kell neked meg mindenkinek beszólni?

MrChef! Mi a teendõ? Kezdj el játszani traviánt. 😄DDDDDD

ezzel teljesen egyetértek
schrank
most komolyan annyira nehéz visszapötyögni a beállításokat hogy ne kelljen miatta szopnod ?

Sziasztok! Na, erre varrjatok gombot! Újratelepítem a játékot, de a régi könyvtárban megmaradtak a beállításaim. Keresek szervert, csatlakoznék, erre kiírja, hogy "Your CD key is invalid".
Anyád, az enyém eredeti.
Ilyenkor mi a teendõ?
Zerénd
Wow féleség. 😄DDDDDDDDD

Zerénd
Na ez a nagy maflaság már bocs! Két speedet játszottam végig, a másodikra a kezdéskor regisztráltam. 177.-ként kezdtem a játékot, de hamar felmentem 1000 fölé. Azokkal az arcokkal nyomtam végig, akikkel a régit is. Nem volt helyettesem, de talán nyócan tudták a jelszavamat. Mikor leültem a gép elé, mindig észrevettem, valamit fejlesztek. Tehát az aktivitásommal, nem volt gond. Nem volt túlcsordulásom, csak a vége felé. Legelsõ falum elég balfasz helyre tette a szerver. De a többit a klántársak közelébe alapítottam. VVK. Legelsõ falumat el is vették, de azt hagytam is, hisz bevédeni nem lehetett. Volt 2 nagy búzás, egy kisbúzás falum is. Ha a traviánt tisztességesen lehet ûzni, akkor nem lehet úgy elhúzni, mint a top40 játékos. Most nem az aranyról beszélek. A csalásokról, különféle szkriptekrõl. Egyszer kipróbáltam. Csodákra képes, de rossz lett a lelkiismeretem. Tudod! A grézmánki, meg különféle más, böngészõktõl különálló progicskák. Automata farmoló, építõ, fejlesztõ progi pl. Ott sem kell ülni elõtte, csak beírni, mit csináljon, míg nem vagy a gép elõtt. Plusz a kereskedelem segítõ, farmoló segítõ, és más falujába benézõ progi.
Meg a szerverre való belepiszkálás. Ha egy illetõvel jóba voltál, napi, érted? napi 40 arany is üthette a markodat ha kellett. Tök ingyen, semmit nem kellett fizetni érte. Karácsonykor és szilveszterkor kaptunk ajándékba travián pluszt. Ha nincs ünnep, neked azt aranyba mérik. De a travián plusz is volt csaló szkriptbe.
Tudod ezeket ismerve, nekem ez nem játék. Utálom a csalókat minden hol. Traviánba, béefbe és a valós életben.
Második szpidet, 3600 körül végeztem. Arany és csalás nélkül.

schrank
akkor meg mit rinyász ? én is csak 32-es vehicle-s maokon nyomom mondjak egy szervert chimsee camper lehet hogy nem így kell írni de a németeknél sok ilyen van meg a kecseg franciáknál is <#vigyor5>

uHs Gerzson
Odabasz xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
a szöveget nem is figyeltem csak az volt gyanús hogy nincs benne az kis qeci kukac vadászkalapban <#hehe>

Hát nem sajnáltam érte 7000 FT-ot...
Mert eredeti az egész...

LOOOOOOOOOOL!!
Ez nagyon nagy! XD

ez valami GTA változat, az igazi Tesz-Vesz Város nagyon jó volt. 😊

schrank
asztabüdöskurvaéletmiezafasságtravian <#taps>

schrank
minek ikszfájer ? uccsícsenek haverjaid ! a játék keresõje tökre megfelel arról nem is beszélve hogy ha nagyon oda vagy a game-ért akkor miért sajnálsz érte 2000ft-ot <#miaz>