Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Az olajmezõ China oldal taktikai módosításait megcsináljuk, ahogy megbeszéltük.
Jövõhét vasárnap lehetõség szerint legyünk meg 64-en. Lenyomnánk mind a két térkép 20-20 percét végig egyhuzamban.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
...és ez nem PhotoShop!!! <#hehe>#hehe>
amig a kicsit suliba nem megy addig nem lesz jatek a szerveren <#schmoll2>#schmoll2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy meg harcászati szempotokat figyelembevéve ez a tökéletes közel-keleti jármû <#taps>#taps>

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
de ha nézel híradót irán ba se ladanívával zötykölõdnek az arabok <#ejnye1>#ejnye1>
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Van már OPK, Wookie, AIX 2, meg még mittom én mi. Most már több helyet foglal, mint az rFactor, pedig az se kis helyen terpeszkedik a gépen, meg a PT terpeszkedik még, de azzal már csak ünnepnapokon játszom talán... (Invictus jól fejlesztene, csak a "forgalmazó" bénázik a peccsek kihozatalával...)
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.