Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
assised érdekel <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Beers
Assi mapon mi dominál szerinted?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
még nagyobb területek még több és több fajta jármû a gyalogos harc nem dominál

mackosajt
Hali!

logout-oson olvastam, ami gyk ph.
Korábban picit le lett teremtve a kolléga, mert warez verzióról beszélt, de belátta, hogy nem jó bûnösnek lenni, és megvette eredetiben.

AIX-nak tulképp mi a lényege? (hülye kérdés, tudom, de nem teljesen vágom)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Beers
Végre valami ami 10 percnél tovább leköt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
1) Figyelem! Sürgõsen megkérünk minden házzal rendelkezõ puhatestût, hogy ingatlanát záros határidõn belül hagyja el, az annak külsõ felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévõ tûzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelõre két napi fejadagot tesz ki.

2) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elõ a hivatalos szervek.

3) Mivel a körzetünkben észlelhetõ csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kiskorú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okot, gyermekünk keresztanyja két lóerõs jármûvéért küldetett. Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.

4) Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkezõ nosztalgiavonat indul a második vágányról Kanizsa állomásra. Megerõsítjük, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, õ az, aki a szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más források szerint vonatkísérõként az utolsó kocsiban tartózkodik az a töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb gumós gyökérnövényévé alakult.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
melyik a másik fórum, idegen <#integet2>

OrionHungary
milyen tájékozott vagyol warez témában

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

mackosajt
hehe. Másik webolad, másik fórumán is mintha láttam volna ezt a kérdést. 😊

Jah, Üdv mindenkinek, ugye nem gond, ha majd írogatok én is néha? <#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

JAG1
Hol-hol? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hawk06
Tegnap egy Litván szerveren játszodtam és volt szerencsém találkozni egy egész squadra való magyarral.
Készült is egy magyar squad,állitólag van egy kis PR-es magyar közösség.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

schrank
örüjjé mer 3 áven keresztül még egy magyar szerver sem volt, most hogy utáljuk a szovákokat nem mehetünk az antikokra (az EA teljes szlovákiára kiterjedõ nagyszabású ellenõrzést indított a nagymértékû warez miatt és aki kicsit is gyanús 4 évre eltiltják az összes közügyektõl ruszlitól meg sörtõl ) ezért készítettünk magunknak egy gyalogos és egy jármûves szervert ...

OrionHungary
Pisztoly az pontos. Távolra puskával egyes lövés vagy rövid sorozat akkor valamivel pontosabb.
pontossági sorrend: G36C, G36E, M4, AK47U, M16, G3, AK101, PP-19, MP5
sebzés: G3, AK101, G36E, M16, G36C, AK47U, M4, PP-19, MP5

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

atomboy
- Nincs sok magyar szerver, csak a 7th meg az shs van.
- Nem lehet beallitani, az mar csalas lennel. Tanulj meg celozni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Hawk06
Battlefield 2 Top Mods
Ezek közül ajánlom a következõ módokat ebben a sorrendben:
Project Reality
US Intervention
Forgotten Hope 2
és egy másik vh-s a BattleGroup-Frontlines

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kéne 1 kis help😊

feltettem a zsír ujj játékot , szuper minden, csak a bibi az hogy az xfire 5 magyar szervert talált:S:S
hogyan tudom elõvarázsolni a többit? mert nemhiszem h csak 5 db van.

amire felmentem (szlovák) azon meg csak ugyanaz a map ment oda-vissza:S
egy idõ után unalmas volt...

Meg valahogy nemlehet állitani a fegyo szórásán? ali lehet eltalálni valakit. közelitve is. a távcsövest meg nem is emlitem:S tudna valaki segiteni hogy lehet jóll célozni?
smile.gif
Boxer HUN
7th AIX v2.0 -ra frissítve. (92.48.87.163:16567)
A megjelenés elötti "EXCLUSIVE" update linkje az oldalunkon.

UFF...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

+ bammeg 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Elkészült az összes taktika, lehet bemagolni.

andaxxin
ezer köszönet.Melyik modot játszák a legtöbben és van e a forgotten hope-on kívûl 2 világháborús mod?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

atomboy
Amit bent latsz, az gyari verzioszam, fejlesztoknek kell fejbol tudniuk. Nekunk eleg az 1.41. Ha nem valtozik, akkor jot raktal fel.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

andaxxin
mert 1.41 -et kéne játék alatt kiírni ha már 1x feltelepítettem nem?

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

schrank
nekem soaakkal nagyobb problémám vanb mégpediglen a flash videknek nincs hangaj <#nemtudom><#fejvakaras>

schrank
és ez mé baj ?

andaxxin
felrakom az 1.41-et és továbbra is ezt írja játék alatt 1.1.2965-797.0

andaxxin
thx

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

andaxxin
1.1.2965-797,0 van nekem akkor ezt nem értem enyyire lemaradtam volna?

Bogdogege
6.66

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

andaxxin
Hi.
Most hányas pöcs kell a battle 2-re hogy a legtöbb szeró elérhetõ legyen?
+Bf2-re lehet nyomni forgotten hope-ot?Ha lehet akkor az alapgamén hányas pöcs legyen?THX

uHs Gerzson
GRát!!!!!! <#integet2><#taps>

Ma iszok a nevedben is <#pias><#pias><#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vsly
Gratula a kis jövevényhez!<#eljen><#circling>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Ben007
grat

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Kovács legény
jó kis karácsonyi ajándék, a fa alá azért ne rakjátok be😄

www.czekoart.hu

koschwarz
még csak annyit a hozzáfûznivalója, hogy "megszületett a babaaaa"...<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
csak a pofája jár de nem emr átmenni révkomáromba zlatíbazsantot inni a csikkhed <#hehe>

Ben007
látom a jövõt és fájdalmas

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
kell a lakcímem vagy megtalálsz az utcán <#nyes><#whatever>

Ben007
de inkább linkelek: szerintem ez lenne az

Ben007
sebaj mindnyájan tudjuk hogy mit írt volna

meg kellett volna várni, amíg beírja, mert most már nem meri 😞

Zerénd
Akkor én baszom szét a száját és tördelem el az ujjait!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

erre schrank milyen oltást fog írni 😄 ha nem, akkor csalódok benne<#ravasz1>

Kovács legény
!
Asszonykám munkát keres, ha valaki tud Pesten valami jót lécce szóljon!
Köszike<#worship>

www.czekoart.hu

nana minnyá jön srekkenetes és linkel neked fogazó puncit 😄D :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
az innyébõl jön ki

www.czekoart.hu

ebbõl neked ez hogyan jött ki? 😄DD

schrank
miiii már ijen hama nõl a foga ?<#ticking>

Kovács legény
a nagyobbik várja már a hugit mi?😊

www.czekoart.hu