Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havercsotány
az infantri szerverünk is dugig van???????????????????????

schrank
ezek mocskos megszállók <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ZTM
most voltam a szerón(fél óra) nemtom ki ezek és honnan jöhettek.....<#nemtudom><#nemtudom>

Bogdogege
Kik ezek, talán Boxi teli rakta bot-okkal a szervert <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

havercsotány
nimá fél három oszt dugig van a szerver<#nemtudom><#eljen>

lehetne azt ,hogy nagy betüvel odaírd a nevem?<#pias><#integet2><#idiota><#vigyor>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Ben007
amúgy neked nagyon pihent agyad van de ezért szeretünk <#oooo>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
valami ilyesmivel itt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ha elég gyors vagy ki lehet print screen-elni, egy bf-esnek ez sima ügy.
Aztán berekhatod álladdóra háttérképnek.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank
hááát vannak erre utaló azsavak a hsz-ben:
-õsz
-érett
-tömzsi
-kérges
-vastag
képzeld milyen képet dobna ki a google ha ezt az összes jelzõt egyszerre írnám be , egybõl szerelmes lennék <#hehe>

SigS
Bocs lehet belekevertem a nagyiporesz best of-bol <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
"14 cm, tömzsi, mozgékony" <#miaz>

SigS
csúszkát ...

Elsõ madarunk a csuszka rejtett életet élõ madár, tavasszal hangja, õsszel pedig erõs vonzalma az érett diószemekre, árulja el, hogy kertünkben él. A csuszka 14 cm, tömzsi, mozgékony, erõs csõrû madár. Kérges fatörzseken és vastagabb ágakon keresi a táplálékát.

Na most ezt hogy állítod 0%-ra? <#fejvakaras>

Ben007
nekem is ez volt a gond a játékon belül a csúszkát állítsd 0%-ra nekem mûködött

havercsotány
a megfelelõ drivert kell letüccsed a hangkártyához mert amit adnak hozzá az általában kaka ,legalábbis nekem ez a gond feszt

schrank
nekm is ez a bajom másfél éve de leszarom <#nemtudom>

ZTM
hi.

A mikrofonom vmilyen oknál fogva nem mûxik:S
Formázás és az új cuccok elõtt jó volt de most már nem jó:S
Nincs semmi amit telepíthetnék,és már jóideje megvan,nemtom mi lehet a baja:S
Ha vki tud pls segítsen!!!!!

schrank
venni ? kérni kell! <#papakacsint>

BF2: SPECIAL FORCES cd kulcsot vennék! írjon aki eladja!

Ben007
na nem többször hanem gyorsabban

Ben007
lehetne ez a banner csak többször villanjanak be a csajok <#hehe><#eplus2> nem hinném hogy a tisztelt kollégák tudnák mi az a b34 szépen ki kéne írni hogy... izé tudjátok <#nyes>

Running
Schrank gondolkozz mielõtt linkelsz valamit...

Zerénd
Így van! Egyikbe írom, hogy hol is az ácsceruza, másikba meg mi is van az elsõbe! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
persze feri az ácsceruza meg a füled mögé van biggyesztve mi ? <#hehe>

Zerénd
Akinek nincs esze, legyen notesze. Nekem kettõ is van. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Running
1 milliárd dolgot én sem tudok megjegyezni...

SigS
Dehogynekteksemmisejó <#zavart1>

OrionHungary
ha neked az tetszene legyen csak swf-ben <#mf1>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
már majdnem jó ezt kellene swf formátumban <#hawaii>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

SigS
Karsainál nem lehet valahogy ki-merev-íte-ni? <#miaz><#hehe>

SigS
Lófaszt <#mf1>

fordíccsad mög az arányt és kevesebb leygen a zírás és többet a csajok 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd
Tegnapi gyakra a GSbf2-tõl már elõre jeleztem több napja, hogy nem leszek. Klán vezírnek is és neked is külön szóltam. Ha most vasárnap lesz gyak, akkor már most mondom, leszek!

atomboy
Lehetne tobb csaj rajta. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

havercsotány
hájde állandóan karkand megy<#nemtudom>

JAG1
Hopp, elbaktam ez az igazi: <#zavart1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

OrionHungary
mehet a logóba <#vigyor1><#eljen> <#taps>

OrionHungary

JAG1
Tessék:

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

OrionHungary
rakjatok már egy pinamentes logot vagy flash formátumút

OrionHungary
vagy legaláb látni lehetne hogy hol van a modellhez képest <#vigyor1><#idiota>

OrionHungary
bárcsak az ea -nál dolgoznál... és még lenne használható "kézi" légvédelem + a stinger lehetne olyan hogy a látóhatáron már méri az enemit és még sebzi is amikor eltalálja... akkor lehet hogy repülõs pályákon is játszanék

schrank
jaaaj már megint a szárazföldi patkányok <#mf1>

Running
Baromi jó lenne az is, ha a hitboxok nem csúszkálnának össze-vissza.<#vigyor>

uHs Gerzson
Katonaság? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
én meg azt álmodtam hogy a mediknek nem pontosab a fegyvere mint a sznájpernek és még medik pakkot sem tud dobálni a blekhók minigánja nem csak jól néz ki de legalább akkorát sebez mint a 0.5-ös géppuska a helipilóta nem tud átülni tévérakétázni az artirelli szétbassza az armorokat is az AntiAir ne legyen helyhezkötött és szûnjön eg min den lézeres célzás ellenségjelzés stb.
kihagytam valamit , kérlek javíts ki 😄DD

ZTM
Álmodoztam az éjjel,azt álmodtam hogy BF2-zök 1 olyan magyar serón ahol a pingem 70-90 és nem össze-vissza szaladgálunk hanem csoportokba verõdve,minden csoportban van 1 medic és 1 géppuskás,a többi a maradék......

Ez csak álom de remélem megélem hogy valóság legyen...

Boxer HUN
<#mf2>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JAG1
Izééé, neked. <#zavart1>