Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A játékban van single, és gyakorolni meg kipróbálni a játékot, illetve haverral elszórakozni benne eleinte nagyon jól lehet, botok ellen is.
2. A forum azért van, hogy segítséget kérhessenek. A kézikönyvben általában pont azok nincsenek benne, amikre magunktól nehezebb rájönni, fõleg ha kicsit kezdõbb valaki. És a FAQ-ban sincs benne.
3. Visszaolvasás -> 153662, nagyrészt a ti baromságaitokról szól aminek még a játékhoz sincs köze. Pár oldalt néztem vissza, ha kérdezett valaki valamit, a válaszban minden volt (guminõ, csirkehere, beszólások, nem sorolom tovább mert évekig tartani) csak normális válasz nem. Õrült aki itt visszaolvas, én is egy kérdésre kerestem volna a választ, azért jöttem be...
4. Ha nem szpemmelnétek agyon a saját topikotokat, még emlékezhetnétek, hogy Hogthar is kérdezett valamit nemrég, amire szintén az itteni magas színvonalnak megfelelõen kapott választ.
5. Engem sem fizet senki, mégis ahol tudok segítek, legalább annyival hogy FAQ vagy keresõ, és nem félrevezetem az "õ érdekében". Mint írtátok nem kötelességetek válaszolni. De beszólni meg félrevezetni azt igen, minden esetben...
6. Nekem ne magyarázzatok semmit, nagyon sokat játszottam multiban is (Bf Vietnammal, 1942 -vel és ezzel is) és mással botok ellen is.
Elég szánalmas guminõvel meg buzisággal összehasonlítani a botok elleni játékot, de ebbe nem mennék bele most ha nem gond...
Látom a hangkultúra szakot már sikerült kiröhögni (miért van olyan érzésem, hogy fogalmatok sincs róla, mi is...), most jön az életkorom meg talán a nevem is.
Lehet folytatni a beszólogatást az itteni "színvonalnak" megfelelõen, végülis nem gáz 30-35 évesen egyáltalán. Hajrá és így tovább...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
<#nevetes1>#nevetes1>Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
itt is megvan : <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
és a helyzetük is mutatja az egyikõjük isteni mivoltát
(a rúterem leállt megen az éccaka :( szal vennem kell egy újat)
Ha valakinek válaszol itt bárki is annak örüljön oszt kész
ha nem kap választ akkor lehet tovább állni és nem pampogni...
www.czekoart.hu
Ez egy multi gém. Igaz van benne singli, de semmi értelme...
Az õ érdekében volt a nem a válasz.
Elmagyarázom, hogy te is, meg a haverod is jobban megértsétek.
Van ugye az apró farkatok, amivel gondolom nem szõrös férfi seggekbe matattok, pedig fizikailag lehetséges....
Ment sírni a válladon Balu, hogy bántották a béef topikba? :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is éppen elegendõ.
A kelleténél jóval több játékuk van, takarékossági szempontból
kevesebbet kell játékokra költeni.
Másik alkalommal, ugyanez a csapat meglátogat egy általános iskolát. A látogatás végén a kultuszminiszter ismét megjegyzést tesz:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is bõségesen elegendõ. Fölösleges minden iskolának számítógép, elegendõ, ha minden másodikban van.
A legközelebbi alkalommal, egy neves büntetés-végrehajtó intézetet látogat meg a kis team. Mikor a látogatás végére érnek, miniszterünk megjegyzi:
- Itt a raboknak nagyon gyenge a koszt, fel kell javítani, több hús jár nekik. Újabb konditermet kell nyitni nekik, és lehetõvé kell tenni, hogy minden szinten legyen Internet-elérés.
Mire az egyik társa megkérdezi:
- Te viccelsz? Az ovisoknak, meg az iskolásoknak az ételt felére
csökkentetted, a játékot, meg a számítógépet elvetted tõlük, itt pedig a raboknak a lehetõ legmaximálisabb kedvezményeket akarod adni?
- Dehogy is viccelek, óvodába meg iskolába már nem fogunk járni, de ide még bármelyikünk bekerülhet
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Jelen esetben olyan volt a kérdés, amitõl legszívesebben a fazon orrát tudnám beverni, mert nem képes vissza olvasni, vagy esetleg a gugle bácsit használni. Fõleg ha még warezos is a szaros játéka. Ha neked meg nem tetszik az itteni színvonal, egy: nem kell olvasni ezt a topikot, kettõ ne is piszkítsál ide. Értve vagyok okostojás!
És a mondás:
"Mondd el és elfelejtem, mutasd meg és megjegyzem, engedd, hogy csináljam és megértem!"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
(igen lehet zoomolni)
mások ellen meg azért érdemes játszani mert ez egy multi és nem single játék...
Viszlát
www.czekoart.hu
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"És botok ellen játszani olyan mint guminõt tömni, ha neked tetszik a te dolgod de ha valaki dugni akar nem fogom ajánlani neki..."
Nektek tényleg ennyire elvette az eszeteket ez a játék, vagy csak szórakoztok? El ne élvezzek azért játék közben :D
Nem kell válaszolni, nem nézek be többet ide mert elmegy az életkedvem...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Most meg a "juszt sem veszem meg, krekkelve akarok jatszani" hadserege jon?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Az érdekelne hogy az egyjátékos módban lehet-e ugyanazokon a pályákon botokkal játszani amik a multiban vannak "64"-es pályák?
És még az érdekelne, hogy nincs-e olyan 1.41 patch amit nem csak úgy lehet feltenni, hogy fel van téve a játék.
<#mf2>#mf2>