Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
ettõl most olcsóbb lett a kenyér?

www.czekoart.hu

McKenny
öszeszámoltam pár hete 2200 óra 440k pont

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

OrionHungary
azt nem értem miért unalmas azzal az acc-al játszani ami tükrözi a játékkal töltött idõdet... nyomtál már vagy 3000 órát 10 acc-al azt felmész egy vonallal játszani a született zsenit... <#confused>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

McKenny
nem hack vagy csalás még mindig nem talált senki se bizonyítékot a nem létezõ csalásaimról szval nem tudom miért csak más accountokkal játszok.

OrionHungary
miért is <#fejvakaras>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
bázzzeg <#vigyor2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mackosajt
ez. baj? <#idiota>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

McKenny
mi a baj? az hogy te csak repülû jármúvekkel vagy hajlandó menni és ezért van bajod azzal a mapal vagy? mi?

Herold
Na egy újabb karkandláma. <#levele>

még csak most számolja össze, hányszor 5 pont kell a végleges banhoz<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
ha a légicsatákért vagy oda akkor meg :

joebacsi
Ha eredetid van, nézz rá a modokra (PoE, PR, FH2), mert sanszosabb, hogy értelmesebb public játékkal találkozol.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ha csak egy fél órám van gémre akkor énis inkább csé tímdetmeccs 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

inkább meddöglök de nem vallok..
😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ugyan ez lett a sorsa a 42-nek is. már annyira olcsó, hogy megéri csalni. 😛

Promi
En utobbi idoben be melegitek (1-2 ora) BF2, aztan
/OFF
Cs Source
/ON
Most engem is lehet kovezni.<#vigyor2>
McKenny
megvan
csak nem azzal játszok unalmas 3 csillagal

McKenny

Running
Tegnap 2 szerveren voltam fent, és kapásból mindkettõn volt csíter. Egyre dúrvább a helyzet, el is ment picit a kedvem a publikozástól.

Promi
Vagy esetleg nullaztak a regi statjat 1-2 "dolog" miatt, es most ujra kezdte kicsit maskent.<#hehe>
JAG1
:-DDD
Ez kész. Komolyan úgy gondolod, hogy most te itt rendetraksz'?
Magadnál vagy ember?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mackosajt
nyalja a más.

Ha már róla van szó, akkor ez az övé lehet

Mellesleg Keni! Igen, lehet. Nem csak a K/D-t néztem.
Az Venom te lennél? Van mit fejlõdnöd találati pontosságban.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Kovács legény
inkább vallás

www.czekoart.hu

tessvériség more

schrank
há mi ? <#nemtudom>

Kovács legény
a KK nem egy klán...

www.czekoart.hu

Kovács legény
Ha megnézed alaposan ez a játékosok fóruma és nem a játék fóruma
remélem nem kell magyaráznom a különbséget...

www.czekoart.hu

McKenny
és mivan ha csal? má megszokhattuk
tanulság sztem egy lenne minden szerónak tudni kéne csinálni pb screent
és a üzemeltetõknak visza kéne nézni ha má a pb lássuk be soha nem fogja elkapni a csalókat mert több több a pénz a csalástcsinálóknál.
A k\d az megnem mérvadó nekem is volt már conq,64en 102-0 f15 el
mé ez hackes?link,link

schrank
te mi a ...szt nyalod a helis lámák ...csáját állícsad mostan már lefelé magadat vagy próbáljad ki a AIX-ot mert ez így nem mehet tovább b+ <#hehe>

mackosajt
majd néz meg a statját is...
Hihetõ, hogy így keni. <#banplz>

schrank
mi volt volt valami ?<#nemtudom>

McKenny
Ez a jó mivel ha helizik és ki akar lõni helibõl én rangingolok
a tv-t meg nem lehet meghoszabítani hackel.
Má játszotam olyannal ezen a héten is.Akit a Antik szerveri Pb megfogott + pbscren és tény hogy mindent lelõtt de Dalianon a rangingommal nem tudott mit csniálni 6:0 (publicon) nekem lement a szeróról..
Az átülés meg egyszerû mesterség ha gyakorlod, nekem is Fuji tanította kb 2000 éve

McKenny
Ma "szabadnapon" vagyok.jupijé...
Kedd kora délután játszottam egy addig nekem ismeretlen srácal 1on1 gyakorló metcset.Felhivtam egy tsre hogy majd játék közbe beszélgessünk...mivel gyak match tét nélküli.
Oké elkezdünk játszani persze közbe kötelzõ kérdések hol lakasz, hány éves vagy...kiderõl Svájci 17-es oké megy tovább a játék mit hallok babaordit SÍR nála ts en át...mondom neki vidd ki a hugodat anyádnak õ vigyázzon rá.Erre õ: my baby
jóvan fél perc beszédszünet. megkrédeztem hogy éves is vagy persze leirva hátha félre értettem még mindig 17. XD
aztán kiderült még hogy vmi elektronikai cuccokat csináló gyártósor mellet áll 17 évesen xd + feleség azt nem tudom hanyas évjáratú

Metalmilitiakid
nézd meg hun greg ex et hasónlóan szembõl j 10 t átülésbõl ... 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Herold
Nem hiszem, hogy 2975 ponttal szerzett ekkora rutint és 31 %-os accuracyt. Valószínûleg volt egy régebbi accountja, amit cheat miatt bannoltak. Gondolom azóta se szokott le a csalásról, csak lehet, hogy fejlettebb verziót használ.

mackosajt
nem elrettentõ erejû felirat. Másik topikban is ki van írva, és kb. hetente jönnek a kérdéssel: hamacsin hogyan lehet játszani a tört verzióval? <#wilting>

mackosajt
Ma olyan képességû helissel futottunk össze, hogy még McKenny is megirigyelné.
Mindegy volt neki, hogy gyalog, földi jármûvel, helivel, vagy repcsivel mész, õ szinte tuti, hogy megölt.
Tudom, hogy núb vagyok a harcban, de azért eléggé érdekes volt látni, hogy egyik másodpercben egy földi célt lõ ki tv-vel, aztán átül, lõ a gyalogosra, majd következõ pillanatban a repcsit lövi ki tv-vel. És ezt ide-oda váltogatja.
Kör végére valami 89-6 volt az ölés-halása.
Hozzá kell tennem, bizonyíték nem volt, és nincs is, de a kolléga
nagyon ügyes.

ajánlom figyelmetekbe a statját. <#banplz>

Metalmilitiakid
hát akkor bizony te szüljél sünt barátom 😄 (ha nehezedre esne akkor szarhatod is 😄)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nem maki vót, szereztem én is olyan világítós embereket és 1bõõõõ eltaláltam mind1iket

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Hogthar
JAh akkor jó én is kipróbálom majd csak eddig nem volt rá idõm mert Hoszé ármándó és Eszmeralda szerelmi bonyodalmát néztem<#banplz><#wow1><#nevetes1>
Metalmilitiakid
te komoly nem tudsz zoomolni a helikoptertankkal mekkora láma vagy <#eplus2> mennyé má ezt nem hiszem el , ilyen nincs, akkor eddig minden killed makk volt vele ?<#wow1>

de van helikopátertank ,mindenki ment már vele 1kört!!!

Hogthar
1 játékban nincs Helikotertank, és ha lenne és lehetne zoomolni valszeg zoom gomb opció általában jobb gomb😛<#beka3><#nevetes1><#wilting>
atomboy
Jo gyorsan.... <#hehe>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

hogy kell zúúúmolni helikoptertankal?

Balumann
"Na húzzál már a vérbe b+, otthon, anyucit dirigáld..."
Nem kell küldözgetni, nem kutya vagyok. Amint úgy látom, hogy nincs mire válaszolni (nem írtok hülyeségeket), elmegyek.

Balumann
ÁÁÁÁ!
Ne válaszoljatok, vagy írjátok neki hogy olvasson vissza, használjon google-t, vagy akármi, de NE VEZESSÉTEK FÉLRE (és ez az oka annak, hogy írtam). Miért olyan iszonyat nehéz ezt felfogni?!

Ha meg azt az üzenetemet értettétek félre, akkor mondom úgy ->
*visszanéz a topikba, hogy esetleg kapott-e más választ.
visszanéz a topikba =/= visszaolvas (mivel a kérdése után érkezett)

Metalmilitiakid
lécci vmelyik bannerkészítõ vágja már ki a faq alá hogy NEM WAREZ TOPIK és akkor mindenkinek megoldódik a baja 😄 (na jó nem de kellenek kompromisszumok 😄)