Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havercsotány
jaj de sok mütyi van:)<#guluszem1>

Törölt felhasználó
Mesor:Mit meséljek? Nem azért irtam mert mesélni akarok, hanem mert mackósajt kérdezte.
Fuji: téged hanyagoltalak<#hehe>
Zérénd: Én semmi ilyet nem mondtam vagy ha úgy érthetõ akkor sorry, de akinek nem inge nem veszi magára. Meg téged el is felejtettem...<#nevetes1>
Bala:<#zavart1><#hehe><#nevetes1><#vigyor><#idiota><#banplz>
:D

Cigányt felveszik a fûszerraktárba õrnek.
Két nap múlva észreveszik, hogy eltûnt két zsák feketebors.
- Te cigány! Tegnapelõtt még két zsákkal több volt!
- Hát megették az egerek!
- De a bors az nagyon csíp!
- Esküszöm sírtak, de ették!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Fujiryu
79 találat 4 oldalon Fujira szoval segitek.A legszebb vagyok en :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mesor
Nah mesélj! :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Törölt felhasználó
Hát itthon megdöglött az erõlködõ és régi fórumon láttam 2 csávót ugyan ilyen erõlködörõl okoskodni, oszt nem jó az ott megadott emiljük. Szal kutattam iwiwen, meglettek, írtam nekik, aztán utána nézegettelek titeketis. Nem volt nagy cucc. Becenévhez be a nikketek, többséget nem volt nehéz kiszurni vagy meglelni a tömegben.... Engem inkább a kiváncsiság hajott, hogy kik lehetnek ezek a nagy kemény gyerekek, apukák akik ilyen formában nyilvánulnak meg itt. Érdekes hogy az iwiwen máshogy jönnek le a dolgok....<#mf1><#eplus2><#hehe><#banplz>
mackosajt
ezt te hol nézted végig? <#wow1>
én lusta vagyok ilyenekre.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Törölt felhasználó
Nem is tudtam hogy a fél banda Debreceni. Kik vannak itt többen a BP-sek vagy a Debreceniek? Vagy mi Miskolciak? Csak mert akkor nem tudom miért pesten csináljátok a Béjef bulit...
Az IRAM-ra mindenki jöhet...szeretjük a kezdõket...nagyobb az esélyünk<#mf2><#smile>

[IRAM] leader

schrank
ez nem a tied gyökér, te nem engedel senkit az anyósülésre <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Az én "grafikai beállításaim" (<#ravasz1>) a legjobbak, így Dragonon engem egyáltalán nem zavar a nagy "fehérség".<#hehe>
Hali
Tud valaki szervert ahol a kezdõk is labdába tudnak rúgni?

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"

Fujiryu
Geometria es Textura highon ha conquestezel, meg ha repcsizel akkor Effects is.Tobbi low es megvan a jo latotavolsag. :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

schrank
chimsee camper (de nem biztos hogy így kell írni <#vigyor5> )
de én már novembertõl csak AIX-olok ott meg

setuh
nem tom nehez mondani par szerver cimet?es az elso uzeneted is nekem irtad<#szomoru1>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

schrank
ja, mi ezen szoktuk <#mf1>

schrank
Feladó: McKenny
Elküldve: 2009. 02. 24. 21:24
Tárgy: Nincs tárgy
ó te nagy tudású bölcs kérlek mond már meg hogya kurva anyá...
kell lineklni? meg képet betenni

<< vissza válasz címjegyzékbe letilt olvasatlan töröl!

setuh
mondtok nekem par jo szerver amin ti is toljatok?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

McKenny
nA JÓ SEGITEK
nincsen élsimitás

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
lófaszt 2 napba telt megcsinálni próbálgatsd csak pár száz kombináció van kitelik az idõdbõl

havercsotány
<#hehe>

havercsotány
kérek egy printscreent a grafikai be állításodról. de izibe:)<#nezze>

jappy
printscreeneld már be a beállitásodat. nekem highon van minden kivéve a shadow. ha lowra teszek minden nem látom a csónakok után a sodrást meg a repcsik kondenzcsikját.

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

McKenny
igen TAB ot kell nyomkodni gyorsan állítólag
de az én grafikai beállításomnál tökéletesen látni szval nem izgat

OrionHungary
ki az a kenni?

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Kovács legény
szerintem meg kapjátok be:D

www.czekoart.hu

Törölt felhasználó
Valameikõtök mérnök? És ha igen, dolgozi NX-el?
jappy
kérdezd meg szájonbaszott kennit<#nezze><#miaz><#nemtudom><#lama><#wilting>

hehe :DD én nem néztem elõször ki postolta csak a képet és aszittem hogy srekk volt az és mán megakartam dícsérni hogy miket talál a neten vagy ha õ csinnálta mennyire faja .. de akkor feltûnt hogy Jag KL-nek válaszolt és így nézve már télleg nemvót annyira mûvészi :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
béna vagy <#duhos2>

OrionHungary
csúnya vagy <#szomoru1>

OrionHungary
kösz a segítséget <#gunyos1>

Kovács legény
hát paintben 2mpalatt ne várj tõlem semmit:D

www.czekoart.hu

+mennyire mûvészi :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
Tõled más minõséget vártam :D!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

JAG1
Majha. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kreeder44
Igen ez az új! :) itt tényleg látszik.... csak én másik oldalt használok ott nem írja ki http://battletracker.com/ én itt szoktam nézni... de köszi h utánna néztél :D lehet én is inkább azt az oldalt figyelem

Kovács legény
nah így kell dragonon tv-zni<#mf1>

www.czekoart.hu

Kovács legény
állíts az antennán meg a kontraszton meg próbálkozz a finomhangolással

www.czekoart.hu

jappy
hülye láma<#mf1>

OrionHungary
dragonon hogy a picsába kell tv-zni légi jármûvet mert szart se látok a célkeresztbõl az égen... egyszer hallottam hogy pillanatra be kell hozni tab-al a menüt mert úgy jobban látszódik de nem igazán segített?!

OrionHungary
re installal próbálkozz, ilyesmi furcsaságok a térképen nekem is voltak ATI kártyával

OrionHungary
véleményem szerint neked van olyan cipõd és te vagy az <#idiota>

jappy
<#majom>

jappy
<#nemtudom>

Beers
Reinstall?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

bl0kiM
sziasztok!
most kezdtem játszani a BF2-vel és van egy kis problémám. elõször minden rendben mûködött, aztán letöltöttem a patch-t és a minimap meghülyült. vagyis a kerete látszik csak, meg mintha egy bazi nagy célkereszt lenne benne, de a térképként egyáltalán nem funkcionál. és ha már célkeresztek, akkor a fegyvereknél nincs? mert így elég nehéz gyorsan pontosan lõni. és ha már a színét, méretét be lehet állítani akkor azt hogy tudom megoldani hogy meg is jelenjen? - laptopos ati kártyám van(hd3470) de nagyon remélem hogy ez nem gond
és nincsenek még letölthetõ mapok a singleplayer-hez?
a FAQban nem találtam választ... :)
elõre is köszi!

turbodezintegrátor :: a zûrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

aha .. te meg a cipõs muksó :DD mert még a lapot is megtartotad :|