Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Bedeco.
-Mi?
-Bedeco.
-Mi?
-ANYÁD!!!
-Én azt hittem Bedeco"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Hátulgombolósként ipari mennyiséget betoltam belõle :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Rendeltem 1-et <#eljen>#eljen>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Van joystickom es gamepadom is, de megis jobban szeretem eger + billentyuvel iranyitani a repuloket a jatekokban.
Viszont mindig elojon az a problema ilyenkor, hogy hianyzik nagyon a gazkar!
Szinte egyik jatek sem ajanlja fel, hogy a sebesseg noveles / csokkentes-nel tartsa ugyanazt a szintet.
Amint elengedem a gombot, persze azonnal lelassul es mar zuhanok is, es ha tartani akarok egy kozepes sebesseget akkor folyamatosan nyomogatni kell a gombot.
Profibb battlefieldes pilotak mind joyyal es gazkarral toljak?
Letezhet esetleg barmilyen megoldas erre a problemara, valamilyen "script" szeruseg amivel tarthato a sebesseg billentyurol is?
Vagy valamilyen gazkar "emulalas", hogy egy gombra beall a sebesseg 70%-ra, ilyesmi is szuper lenne.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
pl 2:30 fele is ott visza kellet szálnom újra gunerbõl vezetõbe aztán megint gunerbe hogy hit boxra tudjak lõne mert látod nem helire lõttem mert átment volna rajta
vidó nagy részébe amikor pl 2 ember nyirok ki egyszerre akkor mi is 2en ülünk a helibe szval a vidoba 2v2 meg 1v1 van Oilfield mappon
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
nem tartotta elég fontosnak a szócikket?<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
<#nyes>#nyes>
makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"
amúgymeg baszhatod,mert nincs beírva semmi becenévhez<#ravasz1>#ravasz1>
havercsótány: Próbáld meg úgy hogy fiú 18-25között Miskolc és Mütyi Ezeket mind megtudod itt az adatlapomból. De hogy ne keljen szenvedniITT megnézheted.
Jappy: te meg keresgélj<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Gyakorlatilag pillanatok alatt megtanulható, viszont ég és föld a különbség a találati arány tekintetében.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ