Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
azt ugattam, hogy azon a szerveren nem szeretik a switchelést, illetve ha használsz pötyögtetést segítõ lófüttyöt, azt sem.
Az ingyenfrag lehet a te rangod, engem nem zavar, ha a hozzád hasonló "skill" (röhög a vakbelem) emberek lelõnek helivel.
Emlékeztetsz arra a pöcsre, aki tegnap a bullibrummeren eltalált egymás után 5 embert, és elkezdte írni, hogy "haha, that is a skill. enemi is noob"...
Mondanom sem kell, 5 percen belül 10x volt lelõve. Egyszerûen mázlija volt csak, de nagy a pofája, mint neked.
(szar passzban vagyok, amúgy nem szoktam ilyen kibaszottul csúnyán fogalmazni, meg az ilyen pöcsökkel foglalkozni, mint keni)
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Vagy nézd meg janekot, õ is egy igazi vérpistikébõl játékossá vált.
Szemmel láthatóan nem megy neki.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Büszke lehetsz rá, hogy egy ilyen játékban eljátszod a pro gamert amivel már alig játszanak, és csak nosztalgiázni járnak vissza az emberek.
Egy kategóriás vagy a gémóver haveroddal aki arra volt büszke, hogy a demóban szarrá freggeli a kezdõket.
Nem értem mire vered a nyálad, ennek a játéknak rég leáldozott.
Mikor a játék a fénykorát élte akkor kellett volna valamit villantani, csak hát olyan mezõnyben nyilván nehéz lett volna.
Tudom én, hogy van még pár olyan ember mint te, egymásközt biztos jól elvagytok, de ettõl még nem lesztek jók. Ez alapvetõen egy csapatjáték akkor kellett volna teljesíteni, mikor volt értelme, mostanra ez már semmit se ér.
Ha egy olyan csapatban játszottál volna 2-3 éve akik elvittek valami nívós kupát, akkor azt mondom le a kalappal. Viszont ez az önfényezés amit itt mûvelsz az szánalmas. Láttam hogy jól elboldogulsz az eszközzel, de ennek allenére mégis csak a játékos társadalom söpredéke vagy a magatartásod miatt.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
azt se tudod mirõl beszélsz szerintem ird már mik ezek a dolgok amiket gyanitasz hogy használok public szerokon mert amikbõl én csinálok vidót azok európa legjobb helisei ellen készülnek
ne téveszd össze a noskil lófasz publiccal
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Van olyan aki most a hetekben vette meg az egyik Booster packot?
Nem akar sikerülni a letöltés, és teljesen kész vagyok tõle.
Már játszanék de nem tudok, amíg nem jön le!
:(
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Lehet nem véletlen van az a 2 ban.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
körülbelül egyszer játszottam battlefieldel, de nagyon megtetszett. Tervezném megvenni, de szerintetek megéri? Úgy értem például nem fog 1-2 év múlva "kimenni a divatból"? :)
Mert egy olyan játékra nem igazán költök amit nem játszhatok egy jó darabig. Lehet h ez hülyén hangzott, de ti tudjátok mennyien játsszák.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
jobb,ha gyalog maradtok a hajón,nem szálltok semmibe és csak úszkáltok körbe-körbe...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
De kakajóhoz? Még nem is hallottam.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
-nekem is adsz belölle?
-lófasz a seggedbe nem bedekó
én a zacskósbólti kakaót szerettem azt tudom.:D