Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
150 az karkand+mashtur cityikra igaz, Oman+wake+fushe stb elég messzire el lehet látni. És most nem a rájelölök, és oda lövök stílusban, hanem igenis látod a célt, ha az mutatja magát. <#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy meg egészségedre<#pias>#pias><#pias>#pias>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Csak erõs idegzetûek, és a szülinapos nézze meg! <#banplz>#banplz>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Üdv!
Tudna valaki segíteni? Egy BF2 videót keresek, ami régen a youtube-on fenn volt, most nem találom.
A sztori:
Asszem Mashtuur-on "játszódik", két ellen fut egymással szemben lassítva - lõnek egymásra majd kést rántanak - és alatta a "Tûzszekerek" c. film zenéje szól.
Ja és a végén - ha jól emlékszem - egy Vodnik elgázolja õket.
😊
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Igy a legbiztosabb: Alap BF2 -> Patch 1.41 -> SF -> patch 1.41 -> AF -> patch 1.41 -> EF -> patch 1.41
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Ezen kivül azt kérdezném hogy a kiegészítõket hogy kell telepíteni?
Mert az írja ki ho patching failed pedig a felhasználó nevem Dani.
Valaki írja már légyszíves hogy miket kell beállítani a gépen ho tudjam telepíteni.
Azt is hallottam már hogy átkell álítani a gép nyelvét.
Lécci valaki írja lépésrõl lépésre hogyan kell telepíteni a bf2 és a ki.egeket.
Complete Collectionom van:
Elõre is köszönöm.
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
"Single player játék több mint 16 bottal
Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)"
Valaki beírná a teljes kód sort mert nekem még mindig csak a 16-os pályákat engedi
kicsit megijedtem tõle...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Most így nem túl nehéz játszani, hogy egy valamire kell koncentrálni folyamatosan, semmi nem zavarja az embert sehonnan és csak egy féle veszélyforrás van.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ha ebben a topikban van 1 ember valaki így rá van buzulva a tv-re, akkor az csak te lehetsz.
A te játékod olyan mint amikor fát hasogatnak egy sakktáblán sakkozás címén. De hiába aprítja a tahó szépen a fát, attól az még nem lesz sakkozás soha.
Tudom, hogy nagyon magasröptû, de ha 1-2 évig olvasgatod, talán megérted a hasonlatot.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
http://www.youtube.com/watch?v=EUZTHN2t5Ao
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha btw-nél is kéri az alapot, akkor a tököm tudja mi lehet a gond. 😞
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tényleg fontos!
a bak meg nem igazán ONtopik, de mi az itt?
Boltban már nem kapni? Póbáld meg a profilomban található egyik oldalon megkérdezni a megfelelõ topikba, hogy nincs-e valakinek, vagy a Cora mögötti bontó/autókereskedõ/autógáz/autósbolt kombót végzõ ipsénél megkérdezni, nincs-e neki.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.