Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ez nem a gyõzike kisebbik lánya , mert kb annyira sexy meg annyira busty <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

0Fritz0
BSZN Ráning!

<#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

HTS s3rg1nh00
BaSZNád maki:-)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
hülyeség aixban x2-es zummal és x3-szoros ködhatárral 300m felett már kicsi az esély a fekvõ ember találatára de mivel hogy vasárnap reggel van elnézem neked hogy még ilyen zavart gondolatok lepik el az elmédet <#hehe>

mackosajt
vedd fentebb a grafikai beállításokkal. <#idiota>

150 az karkand+mashtur cityikra igaz, Oman+wake+fushe stb elég messzire el lehet látni. És most nem a rájelölök, és oda lövök stílusban, hanem igenis látod a célt, ha az mutatja magát. <#papakacsint>

Amúgy meg egészségedre<#pias><#pias>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

schrank
mirû beszísz 150m a látótáv láma <#mf2> most nem pixelshotról beszélek hanem bárhonnan bárhová <#lama>

mackosajt
ezt elqrtam.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Boldog születésnapot néki!

Csak erõs idegzetûek, és a szülinapos nézze meg! <#banplz>

Beers
Ja ja HBD!<#eljen>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zerénd
Höbödö Ráning fõmaki! <#gumibototseggbedugosmile>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

mackosajt
alapba 500 méterrõl is lehet. Akkor mégis jobb, mint az aiksz? <#banplz>

schrank
aix-ba 373 méterrõl lehet heccsátot lõni nna persze akkor már jócskán fölé kell célozni (majdnem azt írtam felé célozni, ami ugyebár egyértelmû ) <#vigyor5>

Törölt felhasználó
Nem tudom mi van a tnt szerveren de az egyik mappon csipával 373 pontot lövöldöztem össze<#hehe><#violent><#nemtudom>
schrank
nem mi voltunk <#vigyor5>

Üdv!
Tudna valaki segíteni? Egy BF2 videót keresek, ami régen a youtube-on fenn volt, most nem találom.
A sztori:
Asszem Mashtuur-on "játszódik", két ellen fut egymással szemben lassítva - lõnek egymásra majd kést rántanak - és alatta a "Tûzszekerek" c. film zenéje szól.
Ja és a végén - ha jól emlékszem - egy Vodnik elgázolja õket.
😊

schrank
?

OrionHungary
ték

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank
de én most törtre értettem (ééérted tört(szám)/ tört (warez) <#mf1>

atomboy
Nem egyszerusiteni, konvergalni.<#duhos2>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
láccik nem voltál egy matekzseni , mert 1.41-gyel lehet eccerüsíteni ... <#mf2>

atomboy
Azt hiszem, parszor irtam mar januarban, de leirom.
Igy a legbiztosabb: Alap BF2 -> Patch 1.41 -> SF -> patch 1.41 -> AF -> patch 1.41 -> EF -> patch 1.41

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Törölt felhasználó
áááááááááááááááááá!!!!! be kéne baszni!!!!!!!!!!!
P.Ü ment...

[IRAM] leader

Már néztem az FAQ és nincs én egy leírást kérnék az egész telepítésrõl légyszíves
Ezen az oldalon elég info van mindehhez...jó kutakodást.<#email><#integet2>

[IRAM] leader

Ezen kivül azt kérdezném hogy a kiegészítõket hogy kell telepíteni?
Mert az írja ki ho patching failed pedig a felhasználó nevem Dani.
Valaki írja már légyszíves hogy miket kell beállítani a gépen ho tudjam telepíteni.
Azt is hallottam már hogy átkell álítani a gép nyelvét.
Lécci valaki írja lépésrõl lépésre hogyan kell telepíteni a bf2 és a ki.egeket.
Complete Collectionom van:
Elõre is köszönöm.
Herold
Életben maradni. <#eplus2>

schrank
mit tudsz csinálni single-be amit online nem ? <#miaz>

MrYeti
NEM értek hozzá, de nem írásvédett a file?

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Sziasztok ezt akartam kipróbálni de vmiért nem ment és nem tom miért.
"Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)"
Valaki beírná a teljes kód sort mert nekem még mindig csak a 16-os pályákat engedi
schrank
ez egy norbi update-en átesett börtönmúlttal rendelkezõ veterán szumó-birkózó akin sok a felesleges bõr <#mf1>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
hááát azért megnézném azt amikor meow versenysúlyban átmászik bármilyen légijármû egyik ülésérõl a másikra <#hehe>

Manoboy
Meg kellett volna szüntetni, hogy a két személyes helibe ne lehessen cserélni a helyet. Ott nem lehet átmászni a valóságban sem. Míg egy Black Hawkba ugyan ezt azért meglehet játszani.

mesor
Nekem ezekkel a helis "frag movie" hülyeségekkel az a legnagyobb bajom, hogy a 98%-ban sehol semmi jármû. Csak heli vs heli csaták láthatóak benne. Megnézznék végre egy olyat, ahol vodnikok szaladgálnak a heli alatt, J10 vagy valami repked és zavarja a helit folyamatosan, Tunguska baszogatja alulról esetleg telepített AA stb...

Most így nem túl nehéz játszani, hogy egy valamire kell koncentrálni folyamatosan, semmi nem zavarja az embert sehonnan és csak egy féle veszélyforrás van.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
ez az egész egyszemélyes tv-zés egy nagy bug user-kedés már réges régen meg kellett volna szüntetni egy peccsel

Ez nagyon beteg<#wilting>
Ha ebben a topikban van 1 ember valaki így rá van buzulva a tv-re, akkor az csak te lehetsz.

A te játékod olyan mint amikor fát hasogatnak egy sakktáblán sakkozás címén. De hiába aprítja a tahó szépen a fát, attól az még nem lesz sakkozás soha.
Tudom, hogy nagyon magasröptû, de ha 1-2 évig olvasgatod, talán megérted a hasonlatot.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank
"Név: Martin / Kor: 51 Foglalkozás: Orvos ..." szerencséd <#ejnye1><#hehe>

Bogdogege
Mai szülinapos <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

McKenny
ez való nektek igy élitek ki ti is magarokat xd
http://www.youtube.com/watch?v=EUZTHN2t5Ao

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

ki az a cifusz? 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

gbc csabika
Gémóver...khm...Sokáig nem értettem miért nem szeretik itt az emberek. Pár hete megértettem, nem mondom h hülye volt, de most az.

Manoboy
Ezt én is kérdezhetném tõled. <#fejvakaras><#nezze>

Zerénd
Ezzel nekem csak az a gondom, back to warnál kéri az alap játékot. Europás az tudtam egy kieg, de az artra hittem, hogy az az alap.
Ha btw-nél is kéri az alapot, akkor a tököm tudja mi lehet a gond. 😞

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zerénd
Megtudja valaki mondani, milyen sörrendbe jöttek ki a Cossacks1 lemezei? Mi volt az alap címe, és így tovább.
Tényleg fontos!

jappy
kabbe:-))) Ritkaság autó öcsisajt!!

jobb ma egy sör mint holnap kettő

mackosajt
leszarom magasról a gyereket ezután. Eddig próbáltam hinni abban, hogy lehet vele tárgyalni. Most már nem.

a bak meg nem igazán ONtopik, de mi az itt?

Boltban már nem kapni? Póbáld meg a profilomban található egyik oldalon megkérdezni a megfelelõ topikba, hogy nincs-e valakinek, vagy a Cora mögötti bontó/autókereskedõ/autógáz/autósbolt kombót végzõ ipsénél megkérdezni, nincs-e neki.

nem volna eccerûbb felgyúlytani? 😄D 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
Ne huzd fel magad. Inkább szerezz nekem 93as 2.5 v6 vektra A-hoz motor bakot ami a toronynál van. (kucsacsont)Már csak bontóba találhatok mert nem gyártják és után sem.

jobb ma egy sör mint holnap kettő