Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
<#boxer> Ez lemaradt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Azon már biztosan jól fog menni. <#vigyor3>
Sztem elég lesz neki 2 Ghz 512 Ram és 1 Radeon 9600/pró videókártya !!
Ezen már tuti fog menni és nem kell teljesen lebutítani.
Mondhatnának már infót a DEMÓ megjelenéséröl

Tomeee
ez sztem egy kicsit sok lenne <#ejnye1><#unalmas>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

TDC Geronimo
Jó hogy kicsit pörög ez a fórum nem?
Lehet itt miröl beszélni még akkor is ha nem jött ki a játék.
Demó már jöhetne ki. Rongyosra játszanám az biztos <#wink>

Beers
Ez így van!
Talán ez a garancia arra,hogy nem lesz az a sorsa mint a BFV-nek!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Igen,de akik a DC-t csinálták azok most a BF2 elkészítésében segédkeznek!!!! Ezt ne felejtsétek el. Õket azért vették fel,hogy segítsenek megalkotni olyan részeket a játékban,amikre vágynak a játékosok!!

TDC Geronimo
igazat beszél<#vigyor2><#vigyor2>

Beers
Látszik is ,hogy a DC-t nem õk csinálták<#kacsint>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

szerintem a 42-t is érdemes volt megvenni. Sõt a bfv-t is, akinek bejön a game (nekem pl bejön, bár azt megkaptam ingyen eredetiben, nem kellett megvennem :-))..
TDC Geronimo
A BF2-õt azok készítik akik a sima BF-et!!!! A kiegjeit és a Vietnamot más csinálta!!! Ezért szinte garantált,hogy jó lesz!!! Amikor befejezték a BF-et rögtön nekiláttak suttyomban a BF2-nek!!!
Hát ennyi volt a mese mára <#nezze>

TDC Geronimo
jaj má.már megint a gépigény

Beers
Hát igen :( !
Valószínû,hogy nem fog ártani 3GHz-s proci,2G ram meg egy 6800 GT !

cam3l3on
csak majdan meg fogja zabálni a gped

Joe004
Jó lessz a BF2! :D Ezt már megéri megvenni!

t0Mi
Gogo BF2! :)

!Renault F1, Real Madrid CF!

fugitive1
A megváltó szóljon belõled! <#worship><#worship><#worship>

Reméljük, hogy a "véglegesítés" elõtt azért még egy utolsó tesztelésre átengedik majd kispajtásaidnak! <#nevetes1>

BurnBaby
hájah. de az, h bf játékosok általi tesztelés közben rögzített anyagot engedett publikálni dice/ea az talpraesett lépés tõlük. ugyanis ha a kisbarátaim így látták pár hete, akkor ennél rosszabb már nem lesz ,)

www.battlefield.hu

Cobra.
BFV-t is hogy várta mindenki, a képek alapján úgy gondoltuk, hogy jobb lesz sokkal, mint a sima BF, erre elég nagy csalódás volt, már csak azért is, mert tele volt olyan bugokkal, amiket a BF-ben a patchekkel már rég kijavítottak. Ráadásul már eltelt 9 hónap és csak 3 updatet adtak ki, amik nem igazán javítottak a játékon.
De optimista vagyok, remélem lesz legalább olyan a BF2 elsõ verziója, mint a Bf42 az 1.4-es patch-el.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SinClaiR
Láttam, de a BFV rõl is láttam, és látni egy videót, meg játszani vele, az két külön dolog. Majd ha gépemen lesz, és megragad. Na majd akkor megveszem :)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Semmi gáz, a mostani engine a moddolhatóságával szerintem még 5 évig is kibírná. Addig meg mások úgyis csinálnak egy dobozos játékot, ami jobb lesz bf2-nél is. Egyébként WW2 témában már van havidíjas-online játék, nem ugrik be a neve. Topikja is van itt.

Joe004
Még 1 dolog itt szavazhattok a BF2-re!!!
GS fórum

Joe004
elírtam sorry Dice :D

Joe004
Nem tudom tudjátok e de a Bf1942 (road to rome, secret weapon)kiegeit + a BFV -t nem a profi dicosok csinálták hanem olyanok akik nem dolgoztak a BF2-õn + részt vesz a DC -s csapat is a munkákban egyértelmû rossz játék nem lehet már csak az a kérdés, hogy mennyire lessz jó!
Ja és Gs ben úgytudom a 7. vagy a 6. haviban van benne a 2 oldalas BF2 elõzetes!

TDC Geronimo
nem tudom láttad-e a két nbrigad-os videót?
Sztem nagyon fasza játék lesz!
Meg amiket írnak róla meg a mapek is faszák
BATTLEFIELD 2 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

SinClaiR
Szerintem azért elõbb und meg alaposan oda vissza azt a tesztet, mielõtt kidobsz egy rakat pénzt. Nehogy BFV sorsára jusson a dolog. (Nálam süllyesztõ)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TDC Geronimo
Most néztem meg

TDC Geronimo
NINCS az augusztusiba!!!!

TDC Geronimo
Majd a következõ GS-ben(Január 14) lesz BATTLEFIELD 2 teszt!!!!!!

Buci
Köszi szépen <#worship>

carpe diem

Nahar
nekem az megvan...

Motorola Defy

Nahar
Ha jól tudom az AUGUSZTUSI számba volt!

Motorola Defy

TDC Geronimo
olyan sajna még nem volt <#rinya>

Buci
Hé fiúk, azok közül aki járatja (régebb óta) a Gamestart, nem tudja vki, mikor volt benne elõször a Battlefield 2 megemlítve egy hosszabb lélegzetû (min. 1 old.) cikkben?

carpe diem

TDC Geronimo
Ja az nagyon gáz a BFV-ben.
Most olvastam: Lehet hogy havidíjas lesz a BF2-õ? íErröl még nem döntöttek.
Hát nem lehetnek ennyire szemetek!<#boxer><#mf3>
Ha igen akkor ba***ák meg!!!!!!!

Cobra.
Majd meglátjuk, milyenek lesznek a rakéták, csak ne szúrják el úgy, mint a BFV-ben, ahol szembõl még helikoptert se lehet lelõni, mert meg akarja kerülni a rakéta a célpontot.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Joe004
Az elõbb írtam, hogy heliken lessz hõkövetõs! Meg gondolom máson is! Van lézer irányítású is de van sima hõkövetõs is!

TDC Geronimo
Rögtön ott fogok figyelni a bolt elött amikor megjelenik és már megy is bele a kosárba <#buck>

TDC Geronimo
Szerintem tuti fasza lesz.

TDC Geronimo
az biztos

t0Mi
Énis várom nagyon, régi nagy Bf-es vagyok, de sajnos meguntam.. a Vietnamban meg csalódtam 1 nagyot.. Remélem ezt összehozzák!

!Renault F1, Real Madrid CF!

TDC Geronimo
AZ 1 dolog,hogy õ irányítja attól még nem fog a célra menni

Már DC-ben is simán ki lehet lõni a hummer sofõrjét az ablakon keresztül :)

De ha az antitankos irányítja végig a rakétát a célkereszttel akkor mi értelme a csalinak? <#fejvakaras>

Joe004
Valahol olvastam, hogy véletlenül jött össze amikor éppen a bemutatóra készítettek 1 videót! Szóval van rá esély! Remélem heli pilótákat,autóbol a sofõrt ki lehet szedni erõsebb gépkarabéllyal állítólag egy szaros AK47 átlõ egy vasúti sínt keresztbe akkor egy OICW vagy M8 simán átlõheti a golyóálló plexit! Szerintem lessz sima hõkövetõs is legalábbis az 1 ik videóbol azt vettem ke amikor 1 BA szovjet heli rálõ 1 Abramsre, és a rakéta össze vissza cikázik!

TDC Geronimo
én láttam nagyon állat
gondolom hányszor próbálták meg hogy kijöjjön. Vagy lehet,hogy csak script?

BurnBaby
jah ez nagyon durva kép :) ha láttátok azt a mozijukat nem véletlen büszkék rá - gondolom nem sûrûn jön össze, h pont az utastéren megy keresztül egy rakáta a gémben :)))

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
ja
kicsit be fogjuk járatni a fórumot mire kijön!
Több helyen a neten 2005 március 1 van írva megjelenésnek!!!
(IGN.com,Gamespot)

fugitive1
Hmmm... Hõkövetés. Lesz is benne, meg nem is. Mármint nem kifejezett hõkövetés lesz, hanem a rakétás makinak kell a kilõtt rakétát úgy irányítani, hogy a célkeresztet rajta kell tartani a likvidálni kívánt jármûvön (de elõtte még egy kis idõ kell ahhoz, hogy "befogja" a célt). Valahogy úgy, mint a HL-ben. De ezzel még nincs vége a dolognak. Mivel ilyenkor a jármûben veszettül villog a nagy piros gomb és visít a hangszóró, hogy gyün a rakéta. Ekkor a pilóta kiszórja a csalit és imádkozik... <#nyes><#nyes><#nyes>
Hasonló képen fog mûködni a légelhárító löveg is.
Mármint SZERINTEM <#vigyor2>, ha jól értelmeztem az eddigi híreket.
Ha ez így mûködik, akkor látható, hogy repülõket nehéz lesz befogni, ha gorsan mozognak, ellenben helikopterek ellen használhatóbb lesz. Viszont a relatív "hosszú" célratartási idõ miatt (amivel a viszonylagos mozdulatlanság velejár) a rakétás elég nagy kockázatnak lesz kitéve.
Reméljük a legjobbakat! <#violent>

Tomeee
végre ír vki erre a fórumra is <#mf1><#hawaii><#eljen><#lookaround>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Joe004
A titkos elhárító :D !!!