Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
én ezt most olvasom elöször,szerintem jó ötlet!
http://www.eagames.hu/products.view.asp?id=1043
Motorola Defy
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(na meg a történelemhûségrõl, de én ahoz nem szoltam hozzá...)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
bugok meg votlak vannak lesznek, azt már fel se rovom neki mert gyk minden gameban vannak...
még egy idegelõ dolog: igaz már régen votl ujabb pöcsbe lehet javitva: épület belseje tök sötét uyge, ha kikapcsolod lightmapot akkor meg full világos > aki kikapcsolja elõnybe van > nekem nagyon olyan utánérzetem van mint amikor az ügyesek a q3at jácctoák anno 21es moncsin 640*480 texturák nélkül..., meg hasonolk, tény hogy tulzás és azért nem oylan durva de zavaró és nekem rögtön ez jutott eszembe :)
mellesleg ki modnta hogy nem az engine? pont az volt bf legnagyobb hibája..., mellesleg meg hidd el énis szurkolok hogy bf2 jobb legyen :)
amugy ha neked meg egy év 12 perc akkor gratulálok, kis idõzavarban szenvecc... :P
persze a bugok. max erre gondolhatsz, ha ez hiba. de ezek inkább a motor hibái. bugok azok vannak, dögivel, de melyik programban nincsenek?:)
éppen ezért szurkolunk, hogy a bf2 jobb legyen.
De azt éjjel nappal. <#bee1>#bee1>
arcade..
dinamikára + a fizikára + a netkódra
na ez a 3 lett elszurva bf engineben :P
najó netkodot sikerült nagyából kijavitgatni :)
EZ HIVATALOS<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
hanem a dinamikára + a fizikára + a netkódra gondoltak. A hardver szerencsére már van olyan erõs, hogy egy elég nagy mapon
játszhassunk, amin úgy-ahogy repülõzni is lehet, és az engine is bírja a nagy távolságokat. Vannak realisztikus
repülõgépszimulátorok, de ott a tankok csak makettek. Itt meg kibombázhatod azt a tankot, aki épp a társaidat
szorongatja...
A bf1942 játék maga is csak egy mod a sok közül. Nem realisztikus, de kerek egész. A designerek is jól dolgoztak.
Nekem pl. bg42 mod - az általad leírtak miatt is - sokkal jobban bejön, de a nép mégis inkább az alapot nyomja.
Én nagyon félek tõle, hogy bf2-nél borulnak az arányok. Grafika-hangok sokkal jobb lesz, fizika-netkód kicsit,
botok+coop support(LAN partyhoz) meg marad ugyanolyan. De bízom a csapatban, mert õk az egyetlenek, akik nagyon
kemény pénzeket költöttek azokra a dolgokra, ahol mások spórolnak. Talán ebben van a sikerük titka.
Ha hihetünk a szemünknek, akkor ez a hivatalos borító!
BF2 borító!
(u.i.: láma vagyok a kép tényleges beszúrásához, valaki elgagyarászná nekem? <#buck>#buck>)
Ebben a játékban nem alapvetõ a történelmi hûség, arra ott van az a második Vh-s rts talán a neve WW2? Nem ismerem mellesleg, de gondolom az jobban tükrözi az 50 évvel ezelõtti történéseket.
Az öcsém az aki kb ennyire fikázta a különbözõ megoldásokat, ma pedig már többet játszik mint én. Igaz nem BF-el, hanem DC vel. Pedig nem sok embert ismerek aki jobban vágná a második világháborút, mint õ. (persze sok van, de õket nem ismerem:))
De most komolyan, mennyi értelme lenne aberdeennek, ha csak tigris lenne az egyik oldalon, és sherman vagy az a nagy batár mittudoménmi a másikon, ami úgy tudom hasonlóan hatástalan volt tigris ellen, mint a sherman, ha a valós tudásuk lenne programozva a játékba.
DC ben ugyanez van, egy alap felszereletlen t-72 est küld az iraki hadsereg egy pár abrams m1a1 ellen. Igen, itt sem sok esély van rá. Hasonlóan ahhoz a tényhez, hogy az rpg sem sebezne francot sem, és egy aknától sem robban fel a tank..stb.stb. Akkor nem lenne értelme gyalog elindulni sehova, mert aki tankban ül, gyakorlatilag kilõhetetlen a számára légi támogatás nélkül.
Szerintem amennyire lehet, megtalálták az arany középutat, persze még mindig vannak csodák a játékban, de reméléjük a bf2 ben más kevesebb, vagy egyáltalán nem lesz.
<#dumcsi>#dumcsi>
<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Ezt majd TS-en megvitatjuk<#mf3>#mf3>
tök láma vagyok tudom de nm tudom...:)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Történelmileg, hitelesség szempontjából II vh rajongók számára amúgy nem sok dilettánsabb játék létezik. Ezeken már a megjelenés után is sokat keseregtem. Pl. hogy az El-Alameini csatában (1942 okt-nov) tigris van, Berlinben (1945 ápr) meg rövidcsövû PIV-es. Az hogy a vadászgépek 20 olyan bombát cipelnek, amibõl a valóságban már 1-2-nek is örültek. Az hogy a játékban szereplõ tankok közül messze legkisebb torkolatsebességû (rövid PIV) lõ a legkisebb ívben, és a legnagyobb torkolatsebességû (tigris) a legnagyobban. A rövidcsövû PIV amúgy páncélosok ellen szinte teljesen hatástalan volt, egy Sherman páncélját még Hollow Charge lõszerrel sem könnyen lõtte át, sima AP lõszerrel, meg soha.
Valahol persze meg lehet indokolni ezeket a játszhatóság szempontjából, de sztem lehetett volna olyan jól játszható játékot csinálni, ami nem ennyire dilettáns. Kicsit olyan érzésem van, mintha valaki, akinek halvány fingja nincs a II vh-ról belelapozott volna valami alsósoknal szóló törikönyvbe, és onnan 10 perc alatt magábaszívott információból megalkotta volna bf1942 világát.
Maga a motor sem egy nagy szám, azon kívül, hogy kezeli a jármûveket, szinte semmi elõnye nem jut eszembe. A gyalogosok mozgása, a fegyverek kidolgozása, hangja, fílingje talán a legszarabb a többi IIvh-s fps-ek között. A Dx7-es grafika meg magáért beszél, lapos, döglött, és ráadásul még optimalizálva is elég tréül van.
Viszont még mindig monopolhelyzetben van gyalogos+tank+repülõ szintû IIvh téren, ez gyakorlatilag a legnagyobb elõnye. Én speciel sokkal jobban örülnék, ha a következõ ilyesmi játékot nem ezek az impotens svédek csinálnák.
uff. <#vigyor3>#vigyor3>
Szóljunk Szemlédi Andrásnak, hogy csináljon nekünk egy játékfejlesztõ céget! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ha mégis egymásnak mennek azt gondolom akad más is, aki örömmel nevére veszi az árván maradt bf gyereket ,)
www.battlefield.hu
Svédország legpatinásabb üzleti lapja, a Dagens Industri megszellõztetett némi információt az EA-DICE üzlettel kapcsolatban (az EA szerette volna felvásárolni a svéd fejlesztõt, annak kanadai és new yorki stúdióival egyetemben). Korábban a DICE igazgatótanácsa azt javasolta a részvényeseknek, hogy fogadják el az ajánlatot, viszont a svéd lap értesülései szerint két részvényes elzárkózik a felvásárlástól (összesen 28%-nyi tulajdonrészt birtokolnak). Mivel a szabályok szerint a részvényesek 90%-ának igent kell mondania az ügyletre, ezért valószínûleg az EA hoppon marad. A lap szerint a részvényesek a DICE-ban rejlõ lehetõségek miatt nem akarnak lemondani a tulajdonrészükrõl.
Csak nehogy durcázás legyen belõle és mi igyuk meg a levét valamilyen szinten... <#ejnye1>#ejnye1>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Miért jobban örülnétek ha mondjuk inkább viedó kari kéne neki pl X800PE nélkül el se indulna? 16 nem sok számgépes körökben ráadásul itt a karácsony! És te kussolj te kis karácsonyi listás! 20 Rugós alaplap Adidas csuka meg mikrofonos fejhalgató 6 ezeré meg ilyenek! Én barátocskám a gépemet a saját pénzembõl vettem amiért meg is dolgoztam 3000+ Athlon xp 512 ddr Shuttle alaplap Gef4 Ti4200 ( monitor+bill.zetet kaptam és mindkettõbe adtam!! De te az egész gépedet ajándékba kaptad! Most kezdtél csak dolgozni úgyhogy kuss!
1 Giga ram potom 32 ezerért végülis tényleg nem sok <#conf>#conf>
2 éves játék,mostanában kezd általánossá válni az 1G.
Remélem a BF2-öt a nagy sietségben nem felejtik el optimalizálni (mint annak idején a BF1942-öt)!