Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Számunkra.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
carpe diem
Én ki nem állhatom a pb-t. Nem azért mert csítelek, isten mencs.Senkit nem gyûlölök jobban,mint aki elrontja holmi csíteléssel a játékélményt.
De az tényleg bosszantó,hogy ledob mindenkit aki nem is csítel!!
Amúgy meg mi újság?
A következõ GS-ben benne lesz a BATTLEFIELD 2 TESZT!!!! Alig várom.
Reggel 6-ra ott fogok dekkolni az újságos elött,hogy megvegyem!
Mindenki csak találgat a megjelenéssel kapcsolatba,de szerintem az biztos,hogy márciusig mindenképp kijön. Ha engem kérdeztek akkor fog megjelenni amikor a Vietnam tavaly.<#ravasz1>#ravasz1>
Jelenleg a PB több vétlen játékost dob ki, mint cheatelõt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"A Total Battlefield fan honlapnak lehetõsége nyílt meginterjúvolni az EA producerét, Jamil Dawsarit a játékkal kapcsolatban, és többek között szó esett az anti-cheat rendszerrõl, illetve a játék gépigényérõl.
Hány játékos utazhat egy jármûben?
Hat. Mivel maximum ennyi emberbõl állhat egy szakasz, ezért intéztük így, hogy ne szakadjon szét egy csapat.
A rajongók által készített térképeknek nagy szerepük volt a Battlefield frencsájz történetében. Azonban rengeteg ezek közül elsikkadt, lévén a játékosnak magának kellett letöltenie és kézileg installálnia a pályákat. Korábban említette a DICE, hogy egy automatikus letöltõrendszert tervez, mely a háttérben leszipkázza a pályákat. Ez még tervbe van véve?
Sajnos a BF2-höz szükséges sávszélesség mértéke annyira riasztó volt számításaink szerint, hogy elvetettük ezt az ötletet. Más megoldásokon gondolkozunk, azonban a játék megjelenésére egyik sem lesz kész.
A jövõ év elején esedékes BF2 megjlenés egy idõben történik mindenhol?
Igen, ugyanúgy mint a Battlefield frencsájz többi tagjánál.
Sokan vitatkoztak a játékhoz szükséges konfigurációról. Megosztanád ezt velünk?
A pillanatnyi minimum gépigény 1.5 Ghz/512MB Ram/128 MB-os videokártya (legalább 1.4-es shaderek támogatása).
Elég kevés szó esett az anti-cheat rendszerrõl. Beszélnél errõl bõvebben?
A játék Punkbusterrel együtt érkezik, illetve pár új technológiát is kifejlesztettünk a BF2 hackkelésének megnehezítésére.
Kiadásra került egy screenshot régebben, melyben pár katona hevederek segítségével ereszkedik le egy helikopterrõl. Információink szerint ez Trauma-ék fícsörkutatásának köszönhetõ játékelem volt. Ezt az extrát tartalmazza még a játék?
Sajnos el kellett távolítanunk a játékból, ugyanis macerás lett volna belõni hozzá a fizikát. Túl nagy veszteséget nem okoz, ugyanis a helikopterbõl így is ki tudnak ugorni a katonák. Habár ki tudja, ha sokan kérik, akkor esetleg tartalmazni fogja valamelyik jövõbeni patch."
Mondjuk egy-két dolog elég általános az interjúban (pl a jármûben utazható személyek száma -> de melyik jármûben???), viszont választ kaptunk a min konfigra... <#taps>#taps> De akkor milyen lehet a max?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
1000 MHz duron, 256 MB DDR, Gef2 MX400.
Memória kevés volt neki, ez tény, de akkor is ment vele. Játék betöltése után még 2-3 percig kerepelt a vinyó, + minden új pályarészre való érkezéskor. De minden második kör szaggatásmentes volt :)
Amit nagyon remélek az uj résszel kapcsolatban, hogy javítanak a memóriakezelésen, mert a képek alapján az ultra high grafikai beállításokhoz is elégnek kellene lennie 512 ramnak. Ez manapság a standard, még a fent említett gép tulajdonosának mostani gépében is, pedig õ csak 11 éves. (öcsém) :) Mondom ezt azért, mert az õ korosztályába tartozó kissrácok többsége még nem a BF et nyomja. Legalábbis szerintem.
ami különösen nyomasztó amúgy, h ha kiaknázol egy tankot és belehalsz az ugye minusz pont. egy tk büntis szerver néhány ilyen akció után ki is vág és mehetsz kereshetsz másikat - nem csoda, ha nem mindenki rohan neki egy aknával a csúnya rossz ellenséges tanknak :) pedig ugye elég hõsies meló :))
nekem viszonylag természetes, h gyógyítom/javítom a kisbarátaimat. csak publicon ez gyakorta jár azzal, h egy "szemfüles" versenytárs szabad prédának nézi az üresen hagyott tankomat hüpp. szal manapság kénytelen az ember lánya körbenézni, van-e kósza csapattárs a környéken, mielõtt szamaritánust játszik...
a másik oldalról viszont néha üdítõ kivételként találni olyan csapattársat, aki beugrik és vigyáz rá/lõdöz vele, amíg a gazdi javítja, aztán visszaadja, úgyhogy van remény ,)
www.battlefield.hu
A gránátos-javítós rémálom tényleg talán igaz lehet. Majd meglátjuk.
Lehet, hogy tényleg céljuk gatyába rázni egy kicsit a public kaotikusságát. Sztem a klánokkal azért "nem foglalkoznak", mert a warozók egymás közt úgyis lebeszélik a taktikát, stratégiát -gondolom...
A másik amirõl még sehol sem olvastam hogy hogyan lesz de nagyon remélem hogy a gránátok NEM fogják ennyire sebezni a tankokat vagy a masszívabban páncélozott jármûveket mint a sima EA-s játékokban, eddig a DC-s megoldás volt sztem a legjobb ami ugye rajongói mod és eléggé tükrözi azt hogy a játékosok milyennek szeretnék a gamét.
Ja, és a másik hogy ezúttal ne mobil katapult legyen a tankok lövege <#buck>#buck>
Remélem nem lesznek ilyen f*szok...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ergo a pontozás csak a publicot fogja kicsit gatyába rázni (talán),
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Min:
933 MHz Prozessor
256 MB RAM
2 GB freier Festplattenplatz
Geforce 3 TI 200
Ghz/512MB Ram/128 MB video card
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az UAV Predator-ról pedig, szerintem nem lesz annyira zavaró, mivel a parancsnok használhatja, a parancsnok pedig szavazás alapján választódik (szép magyar szóval). Ergo, publicon nem fognak rohangálni önjelölt parancsnokok akik esztelenül pazarolják majd a lehetõségeket. Szerintem.
Min:
933 MHz Prozessor
256 MB RAM
Geforce 3 TI 200
Standard:
1.2 GHz Prozessor
256 MB RAM
ATI Radeon 9500
Optimal:
2.0 GHz Prozessor
512 MB RAM
ATI Radeon 9800
Én ezt egy kicsit keveslem. Szerintem az optimal lesz egy közepes teljesítményre alkalmas. De há, majd meglátjuk... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
gyuri http://gyur6.uw.hu
és komoly kételyeim vannak hogy mennyire lesz sikeres
az biztos hogy BF42 nem fogja überelni... max a CS-s gyerekek körében
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Bár zavart, hogy nem kapott pontot az, aki célt adott a tüzérségnek. Hátha ez is az eszükbe jut...
Még sose játszottam "igazi" csapat-játékot, de el tudom képzelni, hogy a klánok örülnek majd ezeknek a lehetõségeknek.
Amúgy meg ki állapítja meg publicon a skilleket? Az AmericasArmyban ezt megoldották, hogy a szerverükön tárolják nickhez tartozó adatokat. Vajon itt hogy lesz? Bár ha meggondolom, létezik a BfTracks is...