Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Motorola Defy
DCnél a bf2 csak jobb lehet, különben nem kell eredetiben.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Motorola Defy
És ezt más csinálja mint a bf kiegeket meg a bfv-t!!!
Ezt azok csinálják akik a sima bf-et meg a dc-t!!!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bár én még soha nem BF-eztem multiba,nemt tudom milyen ott a csapatmunka 10-20 ember között
Motorola Defy
Motorola Defy
NB: Is it possible to customize you look with arm patches etc?
EA/DICE: Not at launch, we´ve run into some texture issues and we have to leave it out as of now.
dRD:
"There is still a lot of polishing to do..."
Az, hogy egy engine miket tud, hogy néz ki, milyen játékélményt tud adni, meg az hogy mennyire profin van technikailag (kódolás, optimalizálás, tesztelés szintjén) kivitelezve az két külön dolog, remélem legalább a patchekben több figyelmet fordítanak az utóbbira is, mint eddig.
Amúgy én a commander fícsört tartom a legjobb újításnak. Amikor még aktívan war-oztam, mindig úgy éreztem, hogy 2x10 játékos játszik egymás ellen, és nem annyira 2 tízfõs szakasz. Akkor is többször arra gondltam, hogy milyen jó lenne egy ilyesmi funkció. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül megvalósítaniuk, és hogy ez a gakorlatban is hasznos/használható lesz-e.
Amúgy meg emlékszem, hogy annó a bfv-rõl is hatalmas áradozások, szuper vidók meg minden volt, aztán a játék végül nekem nem volt valami nagy szám.
Vagyis lehet így is nézni a pontosságot
Motorola Defy
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Motorola Defy
2005 március 24 pirosbetûs ünnep lesz a számomra
Motorola Defy
Már azóta fejlesztik mióta kiadták a sima bf-et!
nahar azt a videót is láttam <#szomoru1>#szomoru1>
EZT LÁTTAD?! EZ is Alpha teszt!Azért nézd meg,hátha nem láttad!
Motorola Defy
Már mindent elolvastam és megnéztem ami csak kijött a Battlefield 2-õvel kapcsolatban
.
Motorola Defy
BurnBaby frissítsd a BF.hu-t plííííz!!!
Persze csak ha ráérsz.
INFÓKAT AKARUNK!!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mi úgyis megelõzünk
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BATTLEFIELD 2-õõõ VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én biztos megveszem eredetibe!!Én,a Joe004,meg a Golyószóró megyünk aznap fel pestre és megvesszük amikor megjelenik!!
Én is örülnék egy BFhu frissízésnek bár amit lehet én mindent elolvastam külföldi oldalakon. De ki tudja hátha tudsz még újat mondani <#vigyor2>#vigyor2>
www.battlefield.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amíg a netkód nem produkál olyat, mint az OFP 1.3 peccs elõtt(kifutok a sarok mögül, fejbelövöm az ellent, bevérzik a feje, rámfordul, lelõ, tesz két lépést, összeesik meghal - az én lövésemtõl, ill. 6-8 perces laggok), vagy mint a Codename Eagle (az elsõ halál után máshova spawnolt a két kliensen ugyanaz a játékos), addig szvsz nem számít.
Egyébként akár 2-es pinggel is lehet játszhatatlan bármilyen játék, ha van mondjuk 50% packetloss...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ha jó netkódot akarotk látni probáljátok ki az ms féle mw4-et, sok mindenl lehet szidni az ms-t de a netkodjáért nem..., 300-400as pingel, szimpla modemmel is full jáchato volt anno 😊
amugy az ucso patcheket nem ismerem és nem os fogom szvsz..., azokban lehet már javtiottak egy két dolgot de nem hiszem hogy a game enginejének a lehetõségeit megduplázták volna 😊
Ti megveszitek EREDETIBE?
Motorola Defy
"A BC a jobbik csapat jutalma."
szerintem... 😛
pingem volt 128 as nettel(kábelnet) CS bn meg van 80 😄 röhej a BF ben a legjobb a netkód az elején kicsit laggolt de mára tökéletes bugok minden játékban vannak!
Bár a radarnak láthatatlan repülõ se gyenge...