Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért van ott két darab felkijáltojel? anyit szeretnél kérni kotásztol? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nos...valójában Dr. Kotásznak hívnak.... Segíthetek valamit?
<#finom>

SPAM!<#felkialtas><#felkialtas>

Joe004
Azok is jók bár a nagy viszi a bankot 😄 !

TDC Geronimo
GP GO GO Move it! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem3sis
állati ez a 650mb-s videjó, kissebbeket még nem lestem meg. na de majd mindjárt :-)

Minden csak nézőpont kérdése.

Joe004
Lázadok a rendszer ellen! <#violent><#banplz><#gun>

TDC Geronimo
Joe fasza a logód 😄DDDD

TDC Geronimo
5 oldalas Battlefield 2 elõzetes itt

Skiper
eej, látom a f.a.q.-ba azért beette magát a kérdésünk, Hax

Amúgy fasza a 65 MB-os videó, remekül megcsinálták 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

Joe004
A medic meg feléleszti a Spec OPS-t 😄 !

TDC Geronimo
Nah ezt majd meglátjuk 😉 ......miért te leszel az assault? 😄
Akkor vigyázz nehogy C4-el az öveden futkorássz (persze nem sokáig) 😛

Ahhoj
az assault meg elpusztítja a spec ops-ot
az assault-ot meg.... 😄DD (de inkább nézzétek meg a videót 😄)

TDC Geronimo
Ellenpélda : És erre való a SPEC OPS! Õ majd elpusztítja a radart meg a lövegeket C4-el 😉

TDC Geronimo
Persze erre való majd az engineer......õ majd megjavítja a radart meg a löveget😉

Nahar
nem rossz nem rosszz

Motorola Defy

TDC Geronimo
NEM!!!....a commander nem lesz ott a harcmezõn! Az artillery lövegeket lehet elpusztítani és akkor nem tud csapást mérni! Ha a radart lövik ki akkor meg nem tud radarozni ...ilyen egyszerû 😄

Nahar
nem azt írták h meglehet ölni??

Motorola Defy

TDC Geronimo
CSAK DIRIGÁL....SEMMI HARC!!! 😉

Nahar
Most a Commander harcolhat vagy csak dirigál????????

Motorola Defy

TDC Geronimo
Egyszerû...mivel választásos alapon lesz ezért valszeg nem fogják megszavazni azt a kretént az Izmibizmi klánból 😄

TDC Geronimo
aláírásod LOL 😄
mjad meglátjuk mennyi lesz 2 év múlva 😉

joebacsi
(nyugi, megértem, hogy csak így tudod kifejezni csodálatodat 😄D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
<#mf3>
(ezt csak úgy 😄D)

joebacsi
ilyen mindig is volt, ezen nem lehet segíteni 😊
pl bf-hez van egy mod, empires a neve...a lényege az hogy scifi környezetben játszódik, és sok stratégiai elem van benne, pl építkezés, tankgyártás. Namost ebben a modban is van egy commander tank, a kör elején csak az a jármû van mindkét oldalon, és egész egyszerûen azé lesz aki beleül elsõre...innen döntik el hogy mi-hova legyen építve. Sajna már nem nagyon játszák a modot, de amíg futott a szervereken, addig is minden második beszólás "lame commander" volt, de valójában csak 1-2 olyan eset volt, mikor inkább mindenki odament, és megexpackozta a commander tankot, mert annyira borzalmasan csinálta a srác 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mindenki az újraélesztésért van oda... bezzeg iylet mütõasztalon még senkitõl nem hallotam... vagy olyan katonátol akinek tényleg szüksége volt rá 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

CSAK vita lesz belõle mert ahogy eddig a mindig a légierõ volt a hibás a vereségért ezután az aktuális Commandert fogják keresztre feszíteni mindenért

KurtVampire
Fasza az uj film!!! Nagyon poénos az ujraélesztés!!!!<#beka3><#mf2><#beka2>

Halottvagy [eR] Arijuen

én nem modntam hogy nem lessz belõle vita csak attól én személy szerint nem félek mert az alapból is van és amugyis kit érdekel... 😛PP

vagy pl a büntetõsök nem vezethetnek jármüvet csak gyalogolhatnak 😄

Na majd figyeld az elsõ "miért az a kretén a commander az Izmibizmi klánból, tök hülye mi sokkal jobban tudnánk" stb.

joebacsi
a fegyelmezés és az irányítás az két különbözõ dolog, sztem a commander csak az utóbbi ellátására szolgál majd...

lol, mekkora 5let 😄 és õk pl nem kapnak fegyvert csak lövészárkot áshatnak... vagy hasonlo, rotfl 😄DD

joebacsi
sztem nem fog tudni kickelni, max beosztja a csókát egy büntetõszázadba 😛

én nem a commander mode-tól félek mert az szerintem nagyon jó 5let hanem a "megfegyelmezési" jogaival... amik pedig muszály hogy legyenek neki valamilyen formában mert amugy public-on nem nagyon fog senkit izgatni hogy mit akar a commander, és a commander gyk egy univerzális test nélkül tüzérség/felderítõ lesz :/

hát hogy fogünke élni azt nem lehet tudni 😊))

Én is félek a Commander módtól, hatalmas anyázások lesznek még itt emiatt szvsz

Nahar
biztos jól meglesz oldva!Élni remélem még fogunk a megjelenésig!
Most az EA.com-on a kínaikat várom h bemutassák!!

Motorola Defy

mikor ilyen mikor olyan...
és a szavazás tény hogy segit bár én oylat is hallotam hogy az emberek rangjától/elért pontszámától is fog függeni... ettõl függetlenül szerintem ha mgé csak szaazás van akor is csak káoszt szülne..., gondolj bele még igy hogy csak szerver adminnak vanak komolyabb jogai elgtöbb gamenal igy is néha elég kemény visszaélések/személyeskedések és hasonlok vannak hátha még ugymond "véletlenszerüen" választódik ki az "isteni jogokkal" felruházott emberke a szerveren 😊
de hát amig élünk rmeélünk ha kijön ugyis kiderül minden 😊
de ettõl függetlenül a legtisztább szeirntem az lenne ha akármiylen elvenis fog ez müködni ki be kapcsolhatóvá tenni...

Nahar
A csapatok megszavazzák kezdéskora a Commandert,csak nem vmi idiótát raknak be!Szerintem jó ötlet képzeld egy akkora mapon mindenki magán akciókba kezd!

Mostani BF-be milyen a publicon a csapatmunka???

Motorola Defy

igen és ako azé majd a verseny hogy ki lehessen a commander hogy kibaszhasson mindenkit akinek nem tetszik az arca... remélem ilyen nem elsz vagy pedig ki be kapcsolható lesz mert szerintem ez még nagyobb káoszt csinálna mint kéne... az már jobb lene hogy pl commander megnövelheti a respawn idejét (mint pl tk-nál) az engedetleneknek bár még ez se igazi... valami olyan rendszer kéne ami nem a commander személyes megitélésén alapszik mégis rákényszeriti a teamet hogy legyenek nagyából engedelmesek...

hmhmhm???

bár tény hogy vietben is volt radarszerû map, de remélem ezeket a következetlenségeket megszüntetik a 2ben 😊 (és remélem elmulik az hogy egy kéményre le lehetett anno szálni egy repülõvel 😛)

Nahar
én mintha azt olvatam,hallottam volna h az engedetleneket kickelheti a Commaneder!Nem tudom ebbõl mi igaz,de lehet benne vmi,így talán engedelmesek lesznek az "emberek" 😛

Motorola Defy

TDC Geronimo
Hülye 😄

na azbaszna be ha embereknek radarjuk lenne... , bár tény hogy 42ben is radar szerü votl a map mert sokmindent kijelzett 8nesze neked realitás...) ellenben vietben a 3d MAP nem jelezte csak az elfoglalandó pontokat és azok állapotát nem?

commander szeritnem nem tud kickelni..., ha mgéis akkor abbol csak mégnagyobb káosz lesz emrt gyk a commander nem commander lesz hanem kisadmin 😛
ettõl függetlenül emlékeim szerint régebben voltak ilyen probálkozások hogy ha valaki nem a csapatért tesz, nem dolgozik együt etc etc akkor kick csak éppen nenek az a hátulütõje hogy a legtöbb szerver nem igazán tud 24h-s admin felügyeletet biztositani...

Lesz 3D RADAR Lesz 3D RADAR [/img]

hmm?! hm! 😄

Nahar
elméletileg a Commander ennek megakadályozását szolgálja >>vagy KICK!

Motorola Defy