Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mondjuk, mert ott a FAQ alatt, hogy mikorra is várható a megjelenés
Nameg a bf.hu-s hírek innen is elérhetõek. Amúgy meg nem sok topic büszkélkedhet ilyen fasza bannerrel.
De amúgy nem tudom minek ide 150K-s flash banner,csak, hogy legyen rajta két ki-be csukható szövegdoboz egy fórumban.
Na nembaj beállítok egy új szûrõt a proxomitronban..
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
tudom...tudom...olvasod mindig csak ritkán írsz.... 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amugy bódog névnapot innen is zsótinak 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mi meg addig játszunk vele míg te a passziánszt nyomod 😛
A boltban való sorbanállásról annyit,hogy amíg ti épp t%kig izzadtok a bolt elõtt a nyári melegben én szép kényelmesen megvárom,amíg a futár kihozza a munkahelyemre,legfeljebb egy pillanatra felfüggesztem a passziánszt 😛.
Én is csak néztem a videókat...hmhm nem rossz,jók a robbanások!
Az aknák nagyon bejöttek!!
Motorola Defy
Végre õk is megtudják, hogy mi is a jó igazán 😉
Bár én inkább maradok a PC-s verziónál....valahogy az jobban bejön 😊
Motorola Defy
Motorola Defy

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Azért nem adták ki mert az EA-ban ilyenek dolgoznak!

veleM nélküle (-M)
sztem majd sírni fog a szivem, mikor már dinamikusan generált xmlbõl frissíti önmagát <#bohoc>#bohoc>
meg nekem így jobb is, mert van idõm gépet újítani, és úgyis jól megvagyok a sima bf-el 😛