Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joe004
Állítólag fél év alatt lehet mindent elérni a játékban (összes alt. fegyver minden medál+ amit mi még nem tudunk 😊 ) tehát szerintem 1-2 hét alatt meglessz annak a kit-nek a fegyvere amivel a legtöbbet játszól!

Ha jól tudom ,nem egy pár nap alatt lehet majd unlock-olni a fegyvereket éppen ezért egyrészt.

Gondolom pár nap alatt mindenki összegyûjt annyi pontot hogy meglegyen az unlockolt cuccosa, remélem azért a régi alap fegyverek is választhatóak lesznek.
Meg gondolom lesz egy csomó idióta is aki csít után fog itt rinyálni hogy neki a "pankór" kell MOST! 😛

TDC Geronimo
CS:S pfffff 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arról nem is beszélve hogy ki nem toja le magasról a css-t... 😊
kéd gamenak kb semmi köze nem lesz egymáshoz 8még szerencse...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
De ha nem csak amerikai fegyverekben gondolkozunk, itt van még pár érdekes példány:

Mechem NTW-20, egy 20mm-es "hordozható ágyú".
(ezt a játékban valahogy úgy lehetne elképzelni, hogy csak fekvõ helyzetben lehet "elõvenni" 😉)

HK PSG-1, az SR-25-höz hasonló, öntöltõ, 7.62mm-es, preciziós mesterlövészfegyver.

VSK-94 (vagy a tesója, a VSS Vintorez), egy 9mm-es, hangtompítós, igencsak csendes mesterlövészpuska.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Nos annyi szent, hogy változatosabb lesz annál (egy vicc, hogy a CS:S-ben még mindig csak 1-1 játékosmodel van...). 😉)))

[NST]Cifu
Jaj, elnézést, olyan depi lettem, hogy már értelmezni sem tudok egy mondatot... <#idiota>

M82 is jó ilyen téren, igazából az a baj, hogy a játék szempontjából nem tudok nyilatkozni, az M24 ill. M40 (ami ha jól látom az alap sniper fegyver) is elég tápos, az M82-vel már a másik oldal APC-jeit lehet(ne) kilövögetni, szvsz ami azonban még illhet (amerikai oldalt tekintve), az az SR-25, "hivatalos nevén" az Mk11 Mod 0.

Fent két Remington 700-as katonai változat (hogy pontosan melyik, most meg nem mondom), alul pedig egy SR-25.

odex
szerintetek verni fogja a css grafikát?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

uHs Gerzson
Ja azt tudtam hogy az M249 SAw betudja fogadni az M16 és M4 tárát de szerinted melyik lenne a legalkamasabb távcsöves puska a játékban amit bonusként megkap az ember?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

[NST]Cifu
Hát ha az "amerikai" oldalt nézem, akkor a most rendszerben lévõ fegyverek közül az M240 géppuska lenne (ez 7.62mm-es, ugyanazt a lõszert lövi, mint a G3, vagy az M14/M21), ez a szabvány közepes géppuska most az amerikai erõknél (az M249 SAW 5.56mm-es, ugyanazt a lõszert tüzeli, mint az M16/M4). Erre is lehet távcsövet szerelni, a spec. osztagok saját verziója (amit Mk48 Mod.0-nak hívnak) például általában 4x optikai irányzékkal van felszerelve.

TDC Geronimo
Nem kell......lesz sok jó más dolog 😉

[NST]Cifu

uHs Gerzson
Hát pedig az lesz ha jól olvastam régeben de lehet hogy azota mást választotak 😉 Miért te melyiket ajánlanád a többi játékban lévö távcsöves megnyitható váltózatának? Ja és az egyik kép nem jön be nekem 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Sajna nem.......

TDC Geronimo
Azt még talán elnézzük 😄

[NST]Cifu
Ugye ez csak vicc? Anno az AA-t is ezért utáltam meg... <#sir>

[NST]Cifu
Hát akkor akad egy kis probléma, ugyanis az árnykép és Gerzson képe is egy PKM-et mutat...

Ez a 'Kord', csak maga a fegyver 25.5kg... ezt aligha fogja egy katona cipelni...

Ez pedig a PKM.

Ami a Streetsweeper-t illeti, akkor ott tévedtem. 😉

Értem....(nem értem 😄 ).Köszönöm a segítséget!

uHs Gerzson
Snipernél az M82 lesz 😊

uHs Gerzson
Minden oldalon ugyan az lesz a megnyitható fegyverek arzenálja.

TDC Geronimo
"SF: HK G36C
Sniper: Barret M82
Assault: HK G3
Support: Kalasnyikov PKM*
Engineer: Pancor Jackhammer
Medic: L85A2
Anti-Tank: MGL-Mk1**."

*KORD 12.7mm
**streetsweeper shotgun

😉

Akkor az amcsi support a MEC support fegyverét kapja ?😊

[NST]Cifu
Megpróbálom azonosítani õket, aztán majd legfelljebb lehurrogtok, ha nem nyert. 😉

SF: HK G36C
Sniper: Barret M82 (vagy M107)
Assault: HK G3
Support: Kalasnyikov PKM
Engineer: Pancor Jackhammer
Medic: L85A2
Anti-Tank: MGL-Mk1.

uHs Gerzson
A support a KORD 12.7mm-t kapja meg:

TDC Geronimo
Elõszõr én is annak néztem 😉

Megnéztem,kösz ,nagyon jó.Emlékeztet a "néhai" TomyGun-ra

(úgy tûnik fegyverfelismerésbõl még erõs 3-as vagyok 😊 )

TDC Geronimo
Antitanknál nem gránátvetõ van, hanem egy streetsweeper shotgun

És a supportnál?

TDC Geronimo
Igen az assinak a G3-as az unlockolható fegyvere 😉

TDC Geronimo
Hát én az M4-et azt nem cserélem le az tuti 😊

Az assault megnyithatója az egy H&K G3-as? A support-nak meg mi lesz a megnyithatója?A képsziluet alapján valami kisebb lõszerkapacitású nehézgéppuska.

Vagy az antitank-nál a gránátvetõ 8)

[NST]Cifu
Pontosan. 😉

uHs Gerzson

Erre gondoltál 😉

[NST]Cifu
Valószinûbb az L85A2. 😉
Korábban a kasztválasztó képernyõnél nekem is feltünt, hogy a kasztoknál mintha alternatív fegyverek "árnyékképe" lenne a kaszt választóablakának jobb felsõ sarkában, pl. ott lehetett látni Jackhammer-t is.

uHs Gerzson
Igen a Medic-nél az M16A2 helyet lesz unlockolod 😊

Nahar
Akkor jÓl láttam,eléggé meglepõdtem...hm gondolom usa-nál lesz!Elég jól néz ki!!

Motorola Defy

Szerintem is az Einfield az,ez egy "bonusz" fegyver lesz,csak nemtudom melyik kasztnál :S.

Nahar
jól látom h a fegyverek között ott van az angol L85A1(utolsó elötti kép...)??Vagy keverem?!

Motorola Defy

uHs Gerzson
úJ renderelt képek itt. Az oldalon menjetek lefelé.

TDC Geronimo
Miért mindenki engem akar bántani? 😊 öljétek egymást 😊

Joe004
Én csak simán adnák neki 1 kis pöccintést a gépem szárnyával 😊 ! Mekkora LOL lenne már ha a gép a közeledben elrepülne kapnál 1 kis légnyomást 😊

TDC Geronimo
Bannerupdate! 😉

TDC Geronimo
Jajj mi lesz velem 😄
Majd az M4-emmel szétszedem egyenként õket 😄

uHs Gerzson
Ez már nem bf42 de ha már mondod akkor majd commander modban ráküldök gerora egy ütegzápórt 😛

joebacsi
hajóágyú? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
külön-külön ha neked ugy tetszik és ha még jól lövök akkorpont telibe találak majd repülés közben még egy rakétával 😄

TDC Geronimo
A távolugrást vagy a magasugrást? 😄