Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dan104
A következõt írják kb.:""A rémhírkondér továbbfortyog...számíthatunk e arra vajon ápr 20-án a demo megjelenik-e..
Az EA-tõl nem kaptunk választ!Ha megjelenik akármilyen demo az a hivatalos oldalon lesz elõször...és így tovább!Vajon hihetünk e ebben két nappal elõtte?
Mit gondolok én errõl?Mikor fogja az Ea a véleményeink alapján a BF2 demo-t értékelni?""

sacc ennyi,ha valaki jobban le tudta fordítani és hibákat vélt felfedezni,bocs!!

TDC Geronimo
Amit írtam BF2-rõl cikket bf.hu-ra abból sok dolgot majd ki lehet emelni....megadom rá az engedélyt :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Természetesen ;)

joebacsi
a mijazabéef-tõl kezdve a hányszembõlállat90lánctalpa-ig minden :)
remélem, hogy majd számíthatok rád az összeírásnál ;)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
nah a faq-ba mik lesznek? :)

Zs0lt1
Te, látom egyre többen poe-ztok, egyszer tolhatnánk majd egy klán meccset is, mit szólsz hozzá?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

szvsz ha alud legyen kövér és legyen a bannerba fent betéve bfhu flashváltozata amiben lehet scrollozni és nézni az egész lapot, simán beleférne már nem? :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

joebacsi
há neméééted! az még +2 másodperc!!! :P
amúgy most 150kbyte, úgy, hogy benne van már a faq rész nagy része, csak még nem lehet oda átmenni :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Amúgy meg inkább valami fasza M4-es gifet b@asszunk már bele a bannerbe :D

TDC Geronimo
Nem mind1...úgyis leszólták a bannert hogy 200 kb , +- 100 nem mind1 már? :D

joebacsi
huhh 104kbyte, lehet mégse...<#szomoru1>

joebacsi
jájj ez a gif anim majd megy a bannerba, nagyon tetszik :)

TDC Geronimo
Hát jah...de azért jól hangzott nem? :)

TDC Geronimo
nah izzítsuk a defit........kevesebb mint 3 hónap és már játszhatunk is :)

gizzda
Kizártnak tartom, hogy két map múlva Demó......Nincs akkora Szerencsénk :-(

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

TDC Geronimo
Nah aki tud németül az ossza meg velünk, hogy mi van itt :)
Valami olyasmi, hogy 20-án demó :D

TDC Geronimo
Japersze :P
Meg aztán talán ha 1* lõttelek hátba....az is véletlen :)

Robogo
Na majd nyomhatunk még heli csatákat Geronimo.De ne lõjj hátba mindig ahogy teted,hiszen tudod,hogy én soha nem lõnélek hátba ahogy ezt tapasztaltad.<#crazya><#nyes>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

TLD Robi
jaja királyak a videók!!!<#eljen><#worship>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Robogo
Geronimo:Szorgosan nézegettem a videókat a bf.hu-n.:)Nagyon kemények.<#eljen>Este már nem tudtam válaszolni,hogy milyen volt a videó,mert bele merültem a wow gaméba és amikor 2-õ felé leléptem a wowról akkor már nem voltál msn-be,de egy szóval:KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Joe004
Tört a szerverünk (TDC)!

Úgy tudom az.

DonC
a magyar POE szerver "tört" egyébként vagy nem?

Nahar
Azt írták a bónusz fegyverkrõl,h mindegyiknek van vmi "hibája",pl.:lassabban tÖltesz,érzékenyebb és beakad..stb...Ez jó ötlet,az már szar lenne ha a magasabb rangúaknak ilyen terminator fegyverei lennének!

Motorola Defy

TDC Geronimo
Van benne egy-két érdekesség ;)

TDC Geronimo
Boomtown interjú

TDC Geronimo
így van ;)

Cobra.
Egy jó játékosnak mindegy, hogy milyen fegyvere van, illetve egy kezdõ se lesz elsõ a fragvadászatban egy jó fegyverrel (max ha beáll spawncampelni géppuskával/lángszóróval <#vigyor4> )

Hide and fear, Cobra Commander is here !

[NST]Cifu

Kérdezd meg tõle, neki már van ilyenje. ;)

(amúgy saccra olyan 3-4000 $ lehet)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ami persze teljesen irreális hiszen a jackhammer két legnagyobb elõnye a hagyományossal szemben a gyorsabb újratárazás ill. a nagyobb tûzsebesség :(

TDC Geronimo
Egy kicsit ;)

ekéstem :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szerintem meg az alternativ fegyver nem lessz sokkal tápabb , brutálabb etc, max egy alternativát, jelent, szint visz a játékba...

(lapít)

uHs Gerzson
Egy Jackhammert szerintem tovább fog tartani betölteni mint egy sima shotgunt és az egyik interjuban olvastam hogy az erösebb fegyvereknél még az ujratöltés sebbesége is lassab lehet.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Mind1......valahogy biztos megoldják ;)
Ami a TK-zást illeti.....ejnye-bejnye :)

Pont arról beszélek, a sima shotty 1 másodpercenként lõ, a pancor meg ugyanolyan pontosan és ugyanakkora sebbzéssel teszi ezt csak 1 sec alatt az egész tárat kiszórja ;)
Bár mindegy mert csak arra fogom használni hogy miközben a tankomhoz rohanok mindenkit leTK-zak aki nem engivel akar beszállni :P

TDC Geronimo
Jójó, de én a sebzésbeli különbségre és a pontosságra gondoltam ;)
Tehát nem lesz az, hogy az M4-nél erõsebb és pontosabb a G36-os......há jól néznénk ki :)
Igaz az M4-et akkor sem cserélném le :D

Azért a pumpálós shotgun és a jackhammer között van különbség mert a második automata <#violent>

TDC Geronimo
Csaknem leszedted már megint? :)

TDC Geronimo
Ezért lesz az, hogy az unlockolható fegyverek semmivel sem lesznek jobbak az alapban is megszerezhetõ társaiknál. Ez pont azért van így ,hogy ne induljon senki sem elõnybõl. Ez elég sok interjúban elhangzott ;)

uHs Gerzson
Ja ö PoE-zik :D és te? :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

öö..ööö..ühmm..ööö

uHs Gerzson
Hát pédául ha lelövik a profit akkor ernö felvehei a fegyverét és azért az unlockolható fegyvereknek is lesz hátránya ami lehet hogy az elözö fegyvernél elönynek származik :)

polak
szerintetek mennyi az értelme annak hogy neten lockolják a fegyvereket és csak hetek után teljesitmény alapján kapjátok meg? Mondjuk úgy hogy egy úgymond profi játékos nekiáll játszani mint az állat és unlockolja magának a legdurvább legpontosabb fegyvereket miközben "Ernõ" a heti 1 orát játszó játékos csak villáskulcsal rohangál. "Ernõ" nem fogja élvezni ha levadásszák mint 1 nyulat és a profi játékosnak se lesz kihivás áthugyozni "Ernõ" fején...
Bár biztos én vagyok bárgyú ehez és ez az unlockos dolog csak szingli playerre vonatkozik. Bevallom remélem csak arra vonatkozik...

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

A <#wow3><#wow2><#rinya>hogy látom lesz gép igénye

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

TLD Robi
Mi van itt?Fegyver kiállítás?:D<#nevetes1>Mennyibe kerül a 6689-as hozzászólásba az a Mechem NTW-20 "kis" :) fegyver?

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

TDC Geronimo
POE? :)

TDC Geronimo
Jaja ez valszeg így is lesz :)

Joe004
Állítólag fél év alatt lehet mindent elérni a játékban (összes alt. fegyver minden medál+ amit mi még nem tudunk :) ) tehát szerintem 1-2 hét alatt meglessz annak a kit-nek a fegyvere amivel a legtöbbet játszól!