Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nah a következõ a dolog....ma itteni idõ szerint 19.00-kor lesz egy élõ chat Ben Smithel a gamespoton. Most úgy fest a dolog, hogy holnap reggeltõl lesz elérhetõ a gamespot elõfizetõknek és valamikor délutánfelé a publicnak. De lehet h a chat után rögtön fel is b@sszák a gamespot szerverre a demót 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#eljen><#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Miért nem? <#fejvakaras>

mortar powa! 😊

😄

pontocsan 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát a bc-re nyugottan felkészülhetsz mert ahogy rájön a nép hogy a BF2-ben hogyan/mivel lehet csinálni...
De ennek a jó oldala hogy külföldi szerveren ha látsz magyart az tuti benne lesz a topban mert úgy megedzõdik idehaza 😄

TDC Geronimo
Jah az bebaszna 😄
Sniperek és RPG lámák kíméljenek 😊

jah oks 😄

BEAST
spectator? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nameg ugyebár singliben nem lehet se a heliket se pedig a repcsiket kipróbálni....szal marad a szájtátásos kipróbálás neten 😉

sniper? <#idiota>

TDC Geronimo
Számomra már megvan az ideális class 😊

TDC Geronimo
Bf.hu-n rögtön kinnlesz a link 😉

Mr Manson
nem, csak tudtam hogy ma jön ki

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

hiv odlalakrol, gamespotrol, emg majd ide nyomnak linket 😊
amugy egy map lesz benne elvielg, meg round limit, egyébb korlátozásról nemtok

hogyan ha még ki se jött? 😊

már tegnapp kijött? le vok maradva 😄

amugy én meg minden kasztot kiprobálok azt ami legjobban bejön majd azt erõltetem 😛

ezzel énis igy vagyok, énis realitást kedvelem de bf2 kedvéért félreteszem ezen igényem 😛 a repmodel 42/bfben kruva nagy gáz volt de mongyuk ha emgszoktad akkro emg túl "könyû" 42ben egy háztetõre is le lehet szálni repülõvel... 😛
amugy a probálgatást énis single de nagyon sok mindent ugye nem lehet jól kiprbálni singleben (pl többszemélyes jármûvek, etc) szal itt aprobál gatás alatt nem azt értettem ami kihallatszott belõle 😊

Beers
Szerintem a bug-okat már most ismerik nagyon sokan!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Skacok, biztos láma vagyok de légyszi rakjatok képbe: mi lesz a demóban? Honnan lehet majd leszedni?
Naa, a borítóért cserébe segítsetek...😊
Mr Manson
ezt irtam én is tegnap

[NST]Cifu
Hát a jármû/fegyver/feature próbálgatást én a single részben ejtem inkább meg. Egyfelõl multiban felesleges próbálkozni, ott már annak (kellene) a lényegnek lennie, hogy a csapat gyõzzön, vagyis az vezessen repülõt, helit és tankot, aki tudja is kezelni. Másfelõl a jármûkezelés nekem nagyon árkádos (bár errõl majd a demo letesztelése után kellene nyilatkoznom), hiába szálok le rutinszerûen a Lock-On-ban akár északa is a Kuznyecov-ra egy Szu-27K-val, ha a BF42-ben és a BF:V-ben reménytelen vagyok mégcsak egy tisztességes rácsapást is megcsinálni anélkül, hogy a Földbe fúródnék...
Szóval én valószinüleg csak AK-74-et kérek, esetleg egy RPG-7-et vagy Igla-t, és megyek a tömeg után. 😉

A basecamp valóban nem feltétlenül a progamerekre vonatkozik, de gyanus volt, hogy még elindulni sem nagyon tudtunk, és máris jött a nyakunkba az áldás, tehát már gyakorlott volt emberünk...
Mind1, megpróbálok elõítélet nélkül viszonyulni a játékhoz, bármilyen nehezemre is esik. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

amugy meg külföldi szerverekben sincs semmi rossz, ott belerázódik ember azt jöhet itthonira 😊
amugy az tényleg igaz hogy basecampelni nem csak a prok tudnak 😛PP
meg eleinte ugyis nagy fegyver/jármû /fícsõr probálgatás lesz sürü szájtátások közepette 😄DD

az lesz... bár amelyik klánoknak már házi programozojuk van hack iráshoz <#confused><#fejvakaras><#eplus2><#hehe>

TLD Robi
Alig várom már a demót,de akkor is nem tudom magamba tartani ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ---->Bocs ez kellett 😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

[NST]Cifu
Legyen igazad. 😉

hm, kintvan új ati driver, már õkis készülnek bf2 demora 😄DDDD

Robogo
Az talán bejön.😄DDDD

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

szvsz bf2 fog annyir akülönbözni régi bfktõl azért hogy itt még ne nagyon legyenek "progamerek" meg ugye még csit sem lesz egybõl a demohoz szal semmi gáz 😛PP

BEAST
én már nem is várom annyira a demot 😄DDD szar Gef3-mal sztem a telepítõ se jönne be 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
GS-ben írják...bár hülye újságírok, de azt írja, hogy Gef4Ti 4800-assal még a menü sem jön be! Meg aztán mindenhol ezt olvasni és a támogatott kártyák között sincsen szal....

joebacsi
nembiztos hogy progamerek voltak, bchez nemkell nagy tudás...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

[NST]Cifu
Szvsz inkább az kellene, hogy legyen olyan szerver, amit a progamerek elkerülnek, hogy a kezdõknek is legyen egy kicsi sikerélményük. 😉

BF:V-ben volt még olyan, hogy konkrétan azt sem tudtuk, honnan lõnek le a starthelyen egymás után vagy 100x minket. Kb. 5 perc alatt vége is volt a körnek. Ezek után persze inkább elmentem külföldre játszani, ahol némi sikerélményben és normálisabb játékban volt részem...

Higher
Ez az info honnan származik?

TDC Geronimo
Nem kell attól félni, hogy nem lesz hely a szervereken....lesz bõven szerver hidd el

Pink Tiger
off
nekem ezt meg kellet csinálnom, de csk egy sorral, tanács: egy bankkártya nagy segítség lehet😊) vagy veszel egy újat vele, vagy egyenletesen egyenesbe hozza, szerencse kérdése, nekem volt: ))
on

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Robogo
Holnap biztosan le fog állni szerintem a topik amikor megjelenik a demo,mert mindenki megy játszani.

Csak én 1 miatt agódok,hogy fullon lesz mindig minden server és soha nem lehet majd játszani!!!!😞Magyar servereket nem lehetne csinálni és ha lehet akkor kéne több magyar servert csinálni,hogy a magyar társaság össze jöjjön és mindenki tudjon játszani!!!

joebacsi
nekem most a nagy dilemmám, hogy új moncsi, vagy gef6600gt :/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Lesz ez még elsõ is 😉

Robogo
Legnépszerûbb témák
1. GTA: San Andreas
2. BogyóKatica
3. Battlefield 2
4. Football Manager 2005
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Takezó topik 😄
7. Humoros és aranyos képek
8. World of Warcraft
9. Kézi és az Olimpia
10. Tibia
Hozzuk föl az elsõ helyre a topikot.(:

OFF
Ti hajtogattatok már vissza egy Socket 754 Sempron lábai közül kb 300-at normál állásba? Mert én ezt csinálom.
ON
TDC Geronimo
Nah elolvastam pár(sok) hozzászólást és láttam, hogy sokan aggódtok a Gefti-k miatt.....hát aggódhattok is, mert egy ti4800-assal még a menü sem jött be!!! Szal akinek Gef 4 sorozata van az vagy vesz egy új karit vagy felejtheti el a BF2-t!

Pink Tiger
off
hát nagy találmány a pina...
on
<#nyes> <#nyes>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

dehogy dehogy, tök jól nézne ki 😛PP

Már csak 1240800 másodperc!

-tRs-Landor

Köszi...hehe
Mr Manson
ügyes ...

Ja ez a mintadoboz borítója itt nálam. Ugyanaz mint a véglegesé. Bár remélem a pixeles képeken csiszol a barom grafikus.