Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hinném hogy itt a gond
HELP #11024
gyuri http://gyur6.uw.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
FIGYELEM, MEGJELENT AZ ELSÕ NAAGY PROBLÉMA!!!!
Egyeseknek itt (mint nekem is) nem hajlandó elindulni a játék. Ugyanis:
ha ráklikkelünk az indítóikonra, elsötétüla kép, úgy marad 1-2 mp-ig, majd vissszarak az asztalra (vagy ahol a parancsikon / ikon van)! Háá hááá! Na most mi a lófaszt csináljunk?!?!!
Ez tökjó, hogy már flém is van meg lassan anyázunk is, de már probléma is van! Szóval SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!!!
gyuri http://gyur6.uw.hu
Hogy erre a grafikára hogy lehet azt mondani hogy "okádék",azt nem tudom.
Mindegy,a te véleményed...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"...lámák kíméljenek.\"
még a source motor is szebb ennél fényévekkel
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Grafika nagyon okádék innentõl kezdve nagy 0 a gém...többet vártam ennél
mind1, megyek tanulni, nem fájditom a szivem, viszont az tuti, h a san andreassal addig nem foglalkozom, amig ezzel ki nem játszottam magam 😊
Forza.
akinek nem megy 85 hz-n : mods/bf2/settings/VideoDefault.con itt irja át erre ezt a sort : renderer.allowAllRefreshRates 1
Vagy mar azon is gondolkodtam, hogy a beallitasokat esetleg az accounttal egyutt a neten tarolja? ar furcsa lenne, de igy hogy nincs meg a keresett fajl meg ez is elkepzelheto.
Valaki errol tud valamit?
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
http://thenamelessphoto.com/
felbontásnál ott van, hogy 1024/60Hz alatta 1024/75Hz alatt 1024/85Hz!
Csak 60 Hzen 😞😞😞
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem is rakom feljebb, mert megfekszene 😄
Árnyék tényleg elég érdekes, mindegy.
Viszont ez a squad dolog tetszik.Zsír volt elõbb ahogy nyomultunk 5-en 2 tankos 2 medic 1 csipa.
Szépen hoditottunk.😄 NAgyon tetszik.
Forza.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
alább írtam a konfigom.
Én teljesen elégedett vagyok a sebességgel itt-ot belassul a dolog, de jol fut.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mind1, a VGA-m ugyse bírná(9800pro+tuning), de hiába veszek majd jobb VGA-t, ez a szar évek mulva is pixeles marad 😞((
a heli irányitás bfv-s, de a fiziak miatt kellemesebb, ahogyan a repülõk is jobbak szvsz. a kis földi jármüvek még mindig csusznak picit, ráadásul ha beülök, egybõl FPS/2 lesz a frémrátám 😊) (minden HIGH, de belátom alább kell adni - sajnos a tweakelés nehéz, mivel minden graf átállitás után shader optimalizálás jön, ami X perc .... 😞( nevetséges. )
Az önárnyék látványos, de pixeles. Legalábbis amikor objektum objektumra vet árnyékot. Simán, földön szép az árnyék ... Mind1, legalább van.
A fegyverek jók, rövid sorozattal is lehet ölni, nameg van amikor 1 sorozat is kevés 😊 Sztem jo ez, de majd kiforrni az 1.3 körül fog.
Szerver van sok, jo a netkod is, ami "lag" volt, az gondoloma high bealitasok vs. 1 giga ram lehetett 😞 Ez is kevéske neki...
VoIP megy valakinek? hogy megy ez ? Nincs beépitve gámába, hanem olyan mintha TS lenne? Azaz 3rd parti a voice még mindig??? 2005-ben ???? Normálisak ezek bazz ??????
Szoval mixed bag .......... lehet belõle jó game is, a gfx ok végülis, a MODderek gondolom támogatva lesznek ... szivesen látnék egy bf42 modot 😊 meg persze lehetne vietnam is ...
Forza.
Tudod hogy 85Hz-n mennyen minden.
Szóval frissítettem a monitor driver-t és lám elindult!