Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te figyi!
Neked ugye rohadtúl nem tetszik a demó?
nem tudunk egy jó üzletet csinálni,ami mindkettõnknek jó?
Neked nem kell idegeskedned a szar sebzés,fagyás miatt,én pedig végre kipróbálhatnám milyen szar is ez a game ---> cseréljünk kareszt!
😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

lac coo
Mert valszeg azt a cikket amit idéztem , azt is újságíró írta aki már hónapokkal ezelõtt tolta a beta-t . Azért...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
ja ja

BEAST
így is van kíméld meg magad 😄DD thx

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lac coo
Nálad nem fagy ..De van itt 500 forumozó akinek igen :-))9

lac coo
Nálam egyik ilyen fagyása sikeresen elérte a " renszer súlyos hiba után állt helyre " verziót :-)))
Ha full is ilyen akkor megkímélem magam ettõl :-)))))

TDC Geronimo
Miárt adnának ki beta demót?? Mi értelme lenne? Nem véletlen azután adták ki h arany lett a gém. Nekem meg nem fagyogat szerencsére....kifogástalanul megy 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Persze ez nem fog mûködni a tört szervereken, már ha lesznek.
Vagy nem így van? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ahhoj
szerintem teged jol megszivattak, es az ujsagiroktol eltekintve egyedul neked van betas demod 😛

Max Damage
Akermi is ez, a lényeg hogy ittvan és toljuk és rohadtjó 😄

lac coo
Hát nem tom akkor ..Mindenkinek fagyogat , nem frisíti a szerverlistát stb.stb...Szerintem ez a betas demo .

TDC Geronimo
Hát ez 100% h nem az a verzió. Nem tom mennyi videót láttál, de azokból látszik h ez nem az. Ez már a final verzió. Nem véletlen vártak vele idáig. Megvárták amíg aranylemez lett a gém és csak utána adták ki

Max Damage
Tényleg, mennyire igazad van. 😊

Max Damage
nem. 😊 Az volt az elsõ amit próbáltam 😄

0Fritz0
Viszont ezzel jár a pozitívum: A TK-s vérpistike kick/ban után nem tud majd viszzajönni bosszút állni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Max Damage
Pontosan. 😊 Ezért van az hogy ennyi negatív után is továbbjátszik az ember, mert attól hogy vannak benne hibák, idõvel patchekkel úgyis kilesznek javítva, nameg ez még így is csak demo, de ha már a játékélmény meg ezek megvannak, akkor már rossz nem lesz, és nem is lehet. 😄

TDC Geronimo
Nem lehet váltani

konzol-name-szóköz
ez nem müxik? 😊

Max Damage
ohh és még1 hiba:
8, Nemlehet nevet váltani játék közben, elõtt, után, csak ha új accot csinálsz!!!! Bár ha valahogy megoldható akkor pls segítsetek benne, thx. 😊

lac coo
Most olvastam valami tesztben , hogy ez a demo valszeg a sajtó részére hónapokkal ezelött kiadot beta verziós demo ...Szal lehet ezért ilyen gáz meg fagy le mindenhol ...

nem baj.
ma is végigtoltuk online a BF2-t
forummal... 😞

TDC Geronimo
"Összérzet, játékstílus, játékélmény..." Nah ez a lényeg 😉

0Fritz0
Szpem? 😄

Max Damage
Ha már mindenki végigírta jóformán, akkor leírom hogy mi az ami nekem tetszik illetve mi az ami viszont nem.

Hibák:
1, Snipernek 3 lövés 1 ember (igaz fejbe 1), de ezen javítani kellene mert semmi értelme nem lesz a snipernek a teljesben ha ennyire gyenge!
2, Su bombáinak erejét csükkenteni kellene, az az 5 bomba hatalmas pusztításra képes (mondjuk úgy hogy 1 egész bázist darabokra lehet vele szedni)
3, Közelharci fegyverek USMC oldalon kevésbé jók, ugyanis utcaharcnál a Burts-os és a Single tüzelési mód nem veszi fel a versenyt a MEC-es automata fegyverekkel. (A baj hogy majdnem mind ilyen módú fegyver az USMC oldalon)
4, A Commander túl gyorsan tudja mûködésre bírni az Artielly-ket, ez eléggé nagy baj mert lényegében hentelni tud ezzel, további baj ezzel, hogy az ellenség elfoglalhatatlan bázisára is tudja dobni, ami pedig a BC, Spawnkilll és minden tetõfoka!
5, Az emberek olyanok mint a gyurmafigurák, a BF1942-ben még hihetõ volt hogy vannak "házak", "jármûvek", "gyalogosok", itt csak gyurmafigurák vannak és épületek. 😊 Néhány ház lebeg, de ez még elviselhetõ, az emberek lebegnek egy kicsit állandóan (dõlt terepeken) a tankokkal együtt, és lényegében az emberek mozgásának kidolgozottsága félelmetes, fõleg az ugrás. 😊 Szegény katona akkorát ugrik abban a nehéz felszerelésben hogy magasugrásban kellene indulniuk az Olimpián, és ilyenkor még nem szóltunk az ugrás módjáról amikor néha semmi elrugaszkodás nélkül majdnem 1 ember magasságba felemelkedik bármiféle lábmozgatás, elrugaszkodás, lendületvétel nélkül 😊 Szóval érdekes.
6, Helikopter irányítás rémes. A Desert Combatban van 1 jó heli irányítás, igaz nem lámapárti de mûködik és jó. A BFV-ben az irányítást rendkívül szarnak találtam a DC-hez képest, amely pedig lámapárti volt erõsen, de ami itt van ahhoz képest a BFV és a DC irányítása is elképesztõen jó!
7, A sprintelés és a gyaloglás a stamina kimerülésekor beszaggat és úgy gyalogol hogy közel 4 másodperc amíg célratart a fegyverrel és közben a fegyver eltûnik majd megjelenik.

Jó dolgok:
1, Füstgránát és füsteffektet nagyszerûen kidolgozottak, végre nem olyan mint a Desert Combatban hogy löketeket adott a füsnek, de minden volt csak nem füst 😊 Nagyszerû érzést kellt, és remek fedezetet!
2, Víz kidolgozozottsága egyszerûen fenomenális lett, nagyszerû ahogy visszaveri a fényt és végre a pilóta elhiszi hogy alatta víz van nem pedig egy sötétkék, sötétbarna szõnyeg (lásd: No Fly Zone)
3, Tapósóakna, C4 és Tankaknák nagyszerûek lettek, végre összetettek és széleskörben használhatóak, rengeteg körülményben. (még nagyobb szerep a DC-hez képest)
4, Squad Leader feléledési pont egyszerûen remek taktikára ad lehetõséget, és Commander létének szerepe nagyon ellett találva!
5, Tankok sebzésmodellje, és a tankok lövései rendkívül elvannak találva, úgyanígy a repülõk hõkövetõk és a Stingerek rakétái is.
6, Sprintelés közben nem lehet lõni, ilyen még nem volt a BF sorozatban. 😊
7, Repülõkben a bombázó és vadászó mod közti váltás ellett szintén találva.
8, Összérzet, játékstílus, játékélmény...

Sz'tem odabasz a játék, bár pár idegesítõ dolgot jó lenne gyorsan javítani! 😊

Mer mindig itt spammels😊

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

TDC Geronimo
És milyen értelmetlenek 😊

egy nap alatt 550 hsz... 😊

TDC Geronimo
Aks-74u 😛

Ahhoj
amiben m4 van azzal meg elvbol se jatszanek 😊))

nah emk fel valahova, elsõnek sly-ost probálom mert ott nincs limit 😊 ha oda nem megy ako vagy obi vagy cb 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
De nem tudsz 😛

mec-nél nem m4et az tuti 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

paszsolom 😄

Ahhoj
meg ha tudnek jatszani se hasznalnam azt az otvar jatekpuskat 😊))

TDC Geronimo
És szted a Spec Ops mit használ? 😛

TDC Geronimo
Okok. Majd megkereslek 😊

lõttem és tiszta gagyi..., nekem eddig a sorozatpütyögök közül eddig aspec ops fegyvere jön be legjobban 😊 bár medic se rossz emg antitankos géppisztolya se 😊

TDC Geronimo
Tényleg M4-el lõttetek már? 😄
Bár aki szídja a sebzési rendszert az azzal se tud 😛

tudtam!
és mégis "szerkesztés"t nyomtam...

kész az acc thanatos_HUN cimszó alatt 😛 (thanatos-t má elfoglalta valami szemét 😛)

Ahhoj
belasd

TDC Geronimo
Háááát nem is tom, megéri ez nekem 😄

ebbe a "belássd"-ba nem vagyok biztos... Ahhoj? 😊

11 napod van rá,hogy belássd az én GF4-em kell neked és én - nagylelkûen - neked adom!
cserébe a Te használt gagyi GTd-ért 😊

0Fritz0
vazz... 😊

?
ez lemaradt 😊

<#eljen><#eplus2><#eljen> ott a pont 😊

0Fritz0
<#eljen><#worship>

TDC Geronimo
Istenem 11 nap és jön a teljes 😊

Ahhoj
"70% szerint szar , ugyhogy szar . Egy hónap és patch-elve lesz ..Ha olvasnál más fórumot is rájönnél hogy senkinek se tetszik .Majd figyeld egy hónap múlva szaksjtót hogy leanyázzák a készítõket !"

10 millio legy nem tevedhet? a tehenszar a legjobb dolog a vilagon
😉