Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
egyebkent ahelyett hogy itt forumoztok, miert nem jatszottok? 😊
mar akinek van olyan gepe... 😊

Ahhoj
bf42-ben is konnyu eltalalni az embert, hogy sebezzen, de fejen loni mar nem olyan egyszeru moka 😊
es mar mas is irta, hogy fejre egy loves kell csak. itt is. 😉

lac coo
Hát lehet leszídtok de legélethûbb a Joint Ops-ban a sniper : Távolság bemér , célkereszt beállít ( mert hát 800 méteren elég sokat esik az a golyó ) és lõ :-)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LoCk
Ja én lõttem.
Reményeim szerint hamarosan egy dragunovot is kipróbálhatok.
Valóban kicsi a sebzése a gaméban..
Az életben az AK-val eléggé könnyü lõni , ha jól be van állítva.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

ehhh...
na jóccakát!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

lac coo
Háát én még sajnos voltam katona az AK-t meglehet azért fogni 100 méterre elég becsületesen kb bent van 30 cm-es körben a szórás ..A sebzése meg : 150 méterrõl keresztül löttünk vele egy sín darabot :-) Az 5 cm tömör acél :-)

CSOCSO
Lõttél már távcsöves puskával az életben? >> miert.. te?
Sokkal nehezebb, mint a gaméban. >> az eletben minden nehezebb
Mozgó célpontra, pedig szerintem, csak igen magas képzés után lehetsz jó.>> a katonak szerintem elegge ki vannak kepezve😊

kisse konnyu vele loni es nem elegge sebzo
LoCk
Lõttél már távcsöves puskával az életben?
Sokkal nehezebb, mint a gaméban.
Mozgó célpontra, pedig szerintem, csak igen magas képzés után lehetsz jó.
Bár én soha nem kempelek sniper csuzlival a gaméban én is kipróbáltam nekem elment.😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

lac coo
Én Far Cry-t tolok amúgy , abban olyan a sniper hogy egyrész elég jól leng másrészt ha meghúzod a ravasz akkor egy kis késésel lõ csak . Ez így olyan ha gyakorlod egy évet akkor halálos fegyver de ha csak kocázol szart se éersz vele .

CSOCSO
jo kerdes.. neha en is latam meg nem figyeltem meg.. lehet hogy az a loves talalt vagy akkor kene loni a sikeres talalathoz.. amugy a loves elhiszem hogy nehez.. meg nem lottem igazi m4 el. de el tudom kepzelni hogy olyat rug a fegyver hogy egy 150 meterre levo celpontot is max 2 golyoval tatalsz el mert a tobbi mert felrehord.. foghatod kuuurvaerosen is.. tokmindegy.. nalad 1 cm et mozdul el.. ott az mar 5 meter.. egyszer lottem pisztollyal.. csak a ravasz meghuzasanak erokifejtese miatt is elmozdult a fegyver cm eket ... tudom mert lezer volt rajta es lattam hogy mizu.. persze egy elit katona aki mar lott 2000 ezret annak lehet nincsenek ilyen gondjai...
valaki irt a fustrol. a fust kuurvajo lett.. szinte semmi nem latni miatta😊
Zsoltika 007
Jah nekem is csak emiatt nem jön be a game. Hiába vagyok commander ha carnak megcsinálni amit kiadok nekik. Pedig én jobban átlátom a terpet mint õk. Aztán meg jönnek h adjak utasítást jah csak elég nehéz hogyha még arra sem képesek hogy csapatokba álljanak. <#shakehead>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

TDC Geronimo
Azt jelenti, hogy eltaláltad az illetõt 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LoCk
Bár kell egy jo vezetõ is , aki megadja az irányt.
+ Gondolkodó játékosok, csak az tud mindíg jó, vagy kimagasló eredményt nyújtani, aki komolyan veszi a gamét és mind a két fél fejével tud gondolkodni.

CSOCSO
en megertem hogy ez nem simulator.. de vannak dolgok amiket BOOOVEN bele lehetet volna tenni a joizu kikapcsolodas FPS hatarain belul..
azaz pl hogy snipernal a legzes miatt kisse jarjon a fegyver es a jobb klikkel bentartva a levegot. ne mozogjon annyira a fegyver.. fekve alig gugolva kisse jobban kilengejn a legzes miatt es allva pedig sokkal jobban kilengjen a fegyver a legzes miatt.. ez kesztetne az mbereke thogy inkabb fekve sniperozzanak ami nem is baj.. hisz nem allva szoktak az emberek sniperozni..ettol fuggetlenul meg allva is le lehetne szedni egy fekvo embert igaz mondjuk kene varni 2-3 mp-t mire lohetsz mert be kell celoznod rendesen... vagy hogy a sniper iranyitasa erzekenyebb legyen.. ez mind szvsz olyan dolgo ami nem csorbitana a jatekot.. soooot!! pluszt adna neki!!!
a tobbivel nem is igazan van gondom...
hacsak nem a fegyverek hangjaval... messzirol jatekfegyver hangja van a fegyvernek..
lac coo
Amikor a célkereszt közepén megvillan egy "X" az micsoda ?

lac coo
Ja hát ez mindenhol így van .

LoCk
Na ezt én is utálom. Én a legnagyobb tûzben is megvárom a gyalogost, amennyiben észreveszem a csata hevében. Ha jelez, hogy bajban van, akkor ha tudok megyek.
A csapatmunka az egyik legfontosabb dolog egy taktikai FPS-nél.

TDC Geronimo
Ezaz. Sok a tajparaszt a szervereken.....fõleg(sajnos) a magyarokon. Komolyan mondom ha nem lennék klánba és nem ilyen klántársaim lennének lehet nem is BF-eznék. Az ilyenek miatt elmenne a kedvem

lac coo
Én azt csípem hogy a kurva jármûveket egyedül viszik el mindíg . Én meg 5 percet gyaloglok mire odaérek . Hát mér nem vár meg fõleg ha látja hogy jövök ? Én mikor beszállok mindíg körbenézek akar-e valaki jönni , vagy ha senki nincs ott várok egy félpercet hátha respawn-ol valaki ..

TDC Geronimo
"Persze most erre megint azt lehet mondani hogy ez nem szimulátor" Ahogy elolvastam az elsõ két sort rögtön ezt akartam írni 😊

TDC Geronimo
nah épp ezért nem megyek játszani csak akkor ha kötûlünk is vannak jópáran....mint mondtam nem ismerem a rambó fogalmát szerencsére nem volt BF2-be még részem benne 😊

LoCk
Én soha nem tudtam átlõni a bádogkerítésen, pedig jó lenne néha.

lac coo
Mér az átmegy ?

CSOCSO
"Szerintem a snipert egyszerûen meg lehetett volna oldalni.Egy lövés öljön,de mint sok más játékban,kicsit ingadozzon a célkereszt még fekve is,hát még állva.Mert az elég hülyén jön le amilyen satbilan itt a snipert állva fogja az ember.Mert igy meg tényleg elég fura lenne ha egy lövés ölne,mert minden gyalogos sniperel menne akkor meg.
Persze most erre megint azt lehet mondani hogy ez nem szimulátor.Ez igaz,de full szimulátor,meg a full arcade megoldások között,azért vannak átmenetek."

nahja.. az igaz hogy ha a sniper azonnal lone akko rmindenki azzal jarna.. ami eleg vicces lenne.. baaar meg kell mondjam hogy az INF ben hatalmas sniper csatakat vivtunk ahol tenyleg az volt a lenyeg hogy ki talal jobb helyet es ki a gyorsabb celzo.. a celzasrol annyit hogy az INF ben ez ugy volt megcsinalva hogy ha gugoltal vagy inkabb fekudtel akko rkevesebb vol a fegyver kilengese.. plusz a sniper celzasi erzekenysege sokkal erzekenyebb volt a sima fegyvernel. azaz.. ha m4 el celoztal akkor mittom en... ha ket cm et huzod az egeret akkor a moncsin 2 cm et mozdul a fegyver.. ha a snipernal mozditottad 2 cm et az egeret akkor a sniper mondjuk 4 cm et mozdult... ezert volt nehezebb celozni.. mit ne mondjak uberzsir volt..
csakhat annak a grafikaja mar elegge gagyesz... szal INF ide vagy oda.. en is ezt jatszom nem az INF et..😞
TDC Geronimo
Az ágyút igen, de a gépfegyvert nem úsznád meg 😊

LoCk
Én igazán azt utálom, hogy amikor segítséget kér az ember, hogy javítsanak, vagy töltény kellene, az esetek 90%-ban leszarja az illetékes elvtárs.
Pedig sokkal hatékonyabb lenne a csapat, ha összedolgozna.

lac coo
Na na ..:-P

lac coo
Egyébként ti láttatok átlõhetõ falat ? Mert én a bádog mögé hasalva a tank ágyúját is megúsztam ...

TDC Geronimo
Eheh....félreértessz 😊

LoCk
Ja sokkal realisabb lenne, de sebaj tankal, nagyon utos a game én nyomtam is vele egy 60 4 28 4 -et.
Na persze neha gyalogolnom is kellett.

Süni!
ajánlatom a következõ:
- 1 kakóscsiga
- 0.5 liter tej
- 1 karton rudi
- 1 GF4 tuti kártya

és baszok visszavinni estére az ATI-t 😊))

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

lac coo
( Ez már félig egyetértés volt :-))

TDC Geronimo
Azt sajnálom még, nem tom lehet csak én voltam láma, hogy pl tankkal 2* kellett eltalálnom a helit h felrobbanjon....hiányzik az amikor egybõl szét lehetett kapni 😊

lac coo
:-))))))))))))))))))))))9

TDC Geronimo
De attól még kib@szottúl élvezzük a gémet nemigaz? 😉

lac coo
Nagyon jó így az a heli , a vietnámban nagyon dúrva erõs fegyver volt bár itt is kicsit az . Gyalogosként semmi esélyem ellene . Kéne a játékba valami hordozhatós stinger rakéta , hogy néhány gyalogos azért el tudjon bánni vele mint a tankokkal.

LoCk
😊

Rusid
Ehh ez a sebzésrendszer tényleg elég bugos. Nem egyszer fordult elõ velem ,hogy közvetlen közelrõl a csóka megúszta.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
"Nem tom te játszottál a BFV-vel?" Milyen kérdés ez vazz? 😄
Naná sõt ha hiszed ha nem még a BF42-vel is...nah ehhez mit szólsz? 😊

LoCk
Én a BFV-ben ugy repulok a helivel, hogy öröm nézni, még az én hátamon is feláll a ször a gyönyörtöl😊😊

LoCk
Nem tom te játszottál a BFV-vel?
Na ott jol lehetett a helit irányítani.
Itt nem tudom miért kellett hozzányulni.

Bár én ezzel is leszállok a darura<#vigyor3>

TDC Geronimo
Nem tudom miért szídjátok a heliket....jó kicsit furcsák, de ha megtanulsz bánni vele eléggé élvezetes a repülés.....gyakorlás kérdése a dolog 😊

lac coo
Ja ..a legjobb a rerpawn-nál nézni a versenyfutást a tankhoz :-)))))))))))

LoCk
Na kezdek lenyugodni a demoval kapcsolatban.
A helikopter csapnivaló, de a páncélozott jármûvek prímák.
Assaultban is nagyon élvezetes, bár szerintem tulságosan sokat bírnak ki az emberek.
Megyek nyomom meg egy órát..😊<#vigyor3>

BEAST
😄DDDDDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
"a hangulata meg tényleg jó" Hátakkor meg? EZ a lényeg! 😊
B@szni rá a bugokra....mindig is voltak és mindig is lesznek. Én nem is figyelek rá, mert teljesen leköt és magával ragad a játék. Bár nem tom h aki nem squadba megy annak milyen, mert mi a klánból szinte mindig fennvagyunk 6-an 7-en és qrvajót játszunk. Én élvezem nagyon. Aki meg rambózik annak nem tom milyen....én azt még nem próbáltam 😊

lac coo
Csak sok a tank-kemper :-)))

lac coo
Tévedsz !!

Nekm rohadtul tetszik a demo csak van elég sok javítani való hibája .
a hangulata meg tényleg jó .:-)

ssc-suni-hu
Na jo, ha lejosz reggel Kecskemetre, kapsz egy ATI9600Pro kartyat estig :-)
Viszont ha josz, akkor hozzal mar meg legyszi egy kakaoscsigat meg egy fel liter tejet, akkor nem kell lemenni a boltba se.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

TDC Geronimo
Akkor is értelmetlen dolog kiadni beta demot. Az EA nem hülye. Törõdjetek bele...ilyen lesz és kész....nekem qrvára bejön mert odabasz és bealáz a játék HANGULATA(csupa nagy betûvel)...szvsz az összes eddigi BF HANGULAT-át felülmúlja. Akinek meg nem tettszik nem kötelezõ vele játszani......