Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jo modszernek tunik, mert kozelebrol nem tul hatasos a TV-s raketa. Egyszeruen tul gyorsan kikerul minden a latoterbol.
A repulok is csak ugy hasznalhatok hatekonyan, ha hivasra mennek, mondjuk egy zaszlofoglalasnal csoportosulo tarsulat ellen. A szabad portyazashoz szerintem tul gyorsak.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aki kipróbálja csináljon mentést, mert ezzel a verzióval nem tud online jáccani.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyszeruen csak hatulrol, vagy konkretan a kipufogo redonyeit? Mert nekem meg nem sikerult. Meg APC-t sem sikerult egy raketaval kiloni, pedig volt, hogy kb. tiz meterrol lottem seggbe, miutan elment mellettem.
Ami meg zavar, hogy a helik, es a repulok taviranyitasu raketainak nagyon kicsi a latotere. Egy kicsit is manoverezo gepbol szinte lehetetlen hasznalni oket.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Fullos tankot? Ez biztos? <#wow1>#wow1>
Már csak azért mert tankkal sem elég egy lövés egy másik seggébe... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Sebzésrendszer: a lemez-falakon át lehet lõni, tegnap volt az elsõ falon keresztüli killem (Ak-74U, a keleti toronyház tetejérõl). Tanknak is elég egy AT rakéta, ha a seggét lövöd. Én inkább attól félek, hogy még mindig a régi, hp-s modellt használják, amivel nem lehet normális páncélátütést (mindent v. semmit) moddolni.
Singleplayer: néhány srác nekiugrott hekkelni a demót, és állítólag COOP-ban (LANon) nyomják, 32 vagy még több bottal :)
amugy 2db c4 is simán kiszedi..."
Nálam 1 C4 is elég de ezt az egy-lövés-per-tank dolgot kifejthetnéd bõvebben <#fejvakaras>#fejvakaras>
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
steam, origin: ACE_hun
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
steam, origin: ACE_hun
De amit csináltatnak a akkora ammekorát akarnak, asszem most 7,2 Gb-ig válalnak asszem.
BF2 POWA!<#nyes>#nyes>
Szerintem nagyon el találták a lényeget megint, csak tényleg van 1-2 zavró apróság!
PL.: A lövészek -nek tényleg kellett volna erõsödniük 1 kicsit, de a fejes az fejes továbra is...
A helikopterek szépek jók , csak (lehet ,hogy nekem) de még mindíg nehéz irányítani õket.
Azt viszont nem értem ,hogy a mikrofont miért nem lehet használni a szervereken, SIPI01 mesterrel TS -t kellett használnunk!
Ez valahogy furcsa volt ....
A másik ami nekem furcsa volt , hogy a könnyû páncélosokban a bemutató videókon lehetett látni azt is , hogy be fogja a célt a rakéta amikor repülõvel támad az ellenfél, na ezt nekem nem sikerült elõ csalogtanom!
Van valakinek ötlete ?
Meg köszönném !!
HAli....
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amúgy a víz alá miért nem lehet lebukni?
Kérlek írjátok meg, kinek milyen nete van, és mekkora ping-értékeket/lagokat mértetek.
Épp most állok Internet-elõfizetés elõtt, és vagy Chello classic, vagy ADSL+telefon jöhet szóba.
A Chello sajnos korlátos, de mivel csak játszok majd vele, a 30Gb elég lesz. ADSL meg gürcös a telefon miatt.
Köszi elõre is!
- Ha egy olyan e-mail címmel csinálsz acc-ot, amivel már gamespy accot csináltál (a fileplanet is a gamespy accot használja), akkor a játékban lévõ accounthoz is ugyanazt a felhasználónevet és jelszavat kell megadnod, mint a gamespy accountban van, különben hibaüzit kapsz. A felhasználónévnél természetesen a kisbetû nagybetû számít, hogy stimmeljen.
Tudsz új nikc-et létrehozni a már meglévõ gamespy account-tal, viszont az új profilként fog megjelenni a játékban. (erre még nem jöttem rá hogyan kell :-)))
Bocs ha túl bonyolult voltam ;P
LINK
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
<#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#merges2>#merges2><#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting>
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
http://thenamelessphoto.com/
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nekem legnagyobb problémám az, hogy kb 20-30perc között megfagy a jaték. Megáll a kép. Drivert cseréltem orba szájba (Cat. 5.1, 5.6, omega), de nem oldotta meg.
Többi BF és más minden jó!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Legnépszerûbb témák
1. Battlefield 2
2. GTA: San Andreas
3. BogyóKatica
4. Takezó topik :D
5. Humoros és aranyos képek
6. Football Manager 2005
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. Juiced
9. Láma! fan club