Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem nem... =) Ha figyelmesen olvasod akkor látod hogy 9800Prot vettem 32k-ért
=)
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
te starfish hol vetted a 6600gt-t 32ért?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Szerintem ezt úgy lehetne megoldani, hogy az unassigned embereket rakosgassa, így talán ösztönözhetné az embereket, hogy alakítsanak squadokat. Persze érdekes lenne, hogyha mindenki squadokba van és úgy kiegyenlítetlen az állás, de azért ez tényleg mocskos eljárás....
Felrakom és mikor elindül utánna kilép a win-be. Már próbáltam a 71.89 , 77.30 , 77.50 es drivereket is de mindig ugyanezt csinálja.
Valaki tud segíteni?
Ja. Posztumusz. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ja és jó ha 2-3frag összejött de megérte mert régen röhögtem ilyen jót a supportos srác csak feküdt a tetõn szórta a csomagokat "nesze dobaj granatot! 😄DD" 😊
Shellshock rulez! 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egy picit nem ide vágó kérdés. Melyik jobb? 1G ram 1 modullal egy duálos lapban, vagy 2x512 duálban?
ON
Ja ugy hogy keresztbe beekeled az ajtoba. Esetleg meg tankok ellen is jo. Egyszeruen lefeszegeted vele a lanctalpat. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lejjebb a punkbusteres problémámra esetleg vki?
Ritkán vagyok medickel és rutinból minig a kést veszem elõ 😞
A csapatjáték 0 volt, egy darab szerencsétlen követte parancsnoki utasításaimat. 😊
A repcsikkel pedig úgy érdemes bombázni, illetve oda fog érkezni a bomba ahol a függõleges csik alja van kb. 😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Amúgy talán a legjobb hír, hogy az ugrálás fogyasztja a staminát, így végre lejárt a bunnyhopperek ideje. Mondjuk közelharcban azért szoktam néha 😊
Egyszer egy 6 fõs gyalogos squad támadott messzirõl, azt hittem szüretelni fogok. Izzásig lõttem a géppuskával rájuk de max. 1 killem lett mire kicsináltak...
A Medic,antiTank és a Szerelõnek egy "közepes"
A Snipernek és a Spec opnak szinte semmi.
Ezért van az, hogy belelõsz egy tárral és utána szépen lelõ.
Szerintem ez jó ötlet, sõt a futás gyorsaság és idõ is ettõl függ.
Egy spec op gyorsabban és hosszabb ideig tud Sprintelni mint egy supportos.
A kit leírásokban is benne vannak ,hogy milyen taktik ajánlot azzal a kittel.
Egy supportos elvileg "nyugodtan" kifeküdhet, mert õ lekaszál 3 spec opot, mire a 4. megöli.
Support-ot elcseszték a DC-hez képest.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
War. War never changes.
zolly mejik szarveren szoktatok nyomni mekkene kuzdenunk 😊
es mijen M-16-rol beszesz PKM - kiraj
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Assault? A fene tudja van e golyo állo mellényük. De viszont azt észrevettem, hogy a medic M16-osa valamiért jobb mint a sima assault kaszt M16-a. Lehet a gránetvetõ miatt? Medicé pontosabb még messzire is. Tegnap a spec-et próbálgattam, közelharcra naon faja, messzire hááát a faxom tudja. Ezt is meg kell tanulni. De az ütegeket élvezet volt felrobbantani. Megvártam mig felemelkednek, oszt bumm. Gondolom az ememy parancsnoka a haját tépte.

Engem inkabb az idegesit, mikor olyan urge akar repulni, aki nem ert hozza. Jo parszor kellett mar ejtoernyovel ugranom a lovesz ulesbol. Ellenben volt egy Apex nevu urge, aki egy ilyen ugrasom utan kihalaszott a vizbol a Black Hawkal. Sz'al egy jo pilota mellett elvezet loveszkedni, de aki nem ert hozza, az inkabb menjen gyalog.
A masik meg, hogy egy ellenseges squad egy rohamcsonakkal eljott az anyahajora, es sorban robbantgatta a cuccainkat. Mindenki buszken rohant a repulokhoz, es huzott szanaszejjel, en meg a CIWS loveggel agyaltam a rosszarcuakat es probaltam megjavitani a radarunkat, meg az UAV kontenert. Sejtheto milyen eredmenyes voltam egy szakasz ellen.
errõl a Worms jut eszembe <#nevetes1>#nevetes1>
"amibol bolt hogy zuhanas elott kettot belelottem a tankba.. a tank meg tulelte... azert ez kisse lol nem??"
Mármint mi a lol hogy lezuhantál a helivel vagy hogy elvárod hogy 2 db rakéta kilõjön egy tankot? 😊
Most komolyan ez a gém nem arról szól hogy eldobsz egy gránátot és a térkép fele belecsúszik az óceánba...
Próbáltam játszani (külföldi szervereken) és x idõ után kivág a pb empty win32 module listtel.
Frissitettem a pb-t is, utána is.
Más fórumok (külföldön) azt írják, hogy low resources miatt van, de ez úgy gondolom kizárt a konfigom alapján.
5let?