Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
nVidia Inno ára 32000 pinz. Persze nettoba. Ha megtudta bundázni, hogy nem kö neki számla, akkor szinte bárhol. MSI-ben viszont már 43 ezer netto.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

hm, ez tényleg jobb lenne. Squadleadereket kéne átrakni utoljára

Starfish
Az tudom hogy párban megy dual és két ugyan olyannal =)

Nem nem... =) Ha figyelmesen olvasod akkor látod hogy 9800Prot vettem 32k-ért

=)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Pink Tiger
dual alaplapban a dula channel mód csak párba mûködik, ha ki akarod használni két tökugyanolyan(!!) ramot vegyél párban

te starfish hol vetted a 6600gt-t 32ért?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tuvi
No elfeljtettem írni, hogy a legmocskosabb dolog az az Autoteam balance! Szerintem ezt sûrgõsen ki kéne javítaniuk, mert squad leader voltam, voltak a csapatomba 5 -en erre kit vág át az autoteam balance? Hát persze hogy engem, elvesztve a leader pozíciót és a squad "tagságot"<#falbav>
Szerintem ezt úgy lehetne megoldani, hogy az unassigned embereket rakosgassa, így talán ösztönözhetné az embereket, hogy alakítsanak squadokat. Persze érdekes lenne, hogyha mindenki squadokba van és úgy kiegyenlítetlen az állás, de azért ez tényleg mocskos eljárás....

Lord Maelstrom
Support.. 5 centirõl tényleg jobb .. messzire én sem tudtam vele hatékonyan használni.

Starfish
Akkor nekem azmbertelen emberségem miat kéne valamit kapnom =) Lelövöm az embert aztán vagy kap egy gránátot hogy ne szenvedjen, vagy megkapja a kegyelemdöfést =)

Looserke
olvass vissza...

Hi srácok nekem van egy kis problémám a Demo-val.
Felrakom és mikor elindül utánna kilép a win-be. Már próbáltam a 71.89 , 77.30 , 77.50 es drivereket is de mindig ugyanezt csinálja.
Valaki tud segíteni?
"én tuti kaptam volna valami kitüntetést a 2ik világháborúban, mert a legnagyobb golyózáporban is berohanok újraéleszteni... 😊"

Ja. Posztumusz. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Starfish
Azé miliomos nem vagyok. =) Próbálok olyan 50K-60K-ból kijönni egy új configgal 😄 A64 3000+, Abit AV8 3rd eye, ram meg ami jó áron van. Na persze még legalább 1 hónap mire megkapom a fizu szóval.... 😄

Jó az a support kit, ki kellet ugranunk a helibõl és hárman is a háztetõre érkeztünk, megállás nélkül gránátokat dobáltunk a MEC zászlóra mert a support folyamatosan töltött minket aztán a Havoc elrontotta a szórakozásunkat 😊
Ja és jó ha 2-3frag összejött de megérte mert régen röhögtem ilyen jót a supportos srác csak feküdt a tetõn szórta a csomagokat "nesze dobaj granatot! 😄DD" 😊

Looserke
én tuti kaptam volna valami kitüntetést a 2ik világháborúban, mert a legnagyobb golyózáporban is berohanok újraéleszteni... 😊

Olyan már volt hogy assiként dobtam egy hátast, nézem az eget erre feltûnik egyszerre két medic, az egyik fel is élesztett a másik meg a nagy kavarodásban le TK-zta a megmentõmet aztán meg felélesztette 😄DDDDDDDDD
Shellshock rulez! 😊

Zsoltika 007
Mondjuk a 2x 1gb is mehet dualban. <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Starfish
2x512 hogy javítva legyen

Starfish
Ok. Csak ugye 2x51 az olyan 19K körül, 1G-t meg tudok 16Kért =)

Zsoltika 007
Az utóbbi picit gyorsabb.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lacc
Szvsz 2*512, mivel sokszor párba kell berakni a ramot, és ha nem felel meg a dual mehet normálba is.
Starfish
OFF

Egy picit nem ide vágó kérdés. Melyik jobb? 1G ram 1 modullal egy duálos lapban, vagy 2x512 duálban?

ON

"Ja, a géppuska nagyon szór, nem is igazán sebez. Egy valamiben jobb: sokkal hosszabb sorozatokat lehet vele lõni. Kijáratokat/ajtókat lehet vele jól blokkolni,"

Ja ugy hogy keresztbe beekeled az ajtoba. Esetleg meg tankok ellen is jo. Egyszeruen lefeszegeted vele a lanctalpat. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Starfish
Én tegnap (vagyis inkább ma már) gonoszkodtam. Jobboldali pontot elfoglaltuk Amcsikkal, megkaptuk az UAV-t, látom sok sok piros pötty a közelben. Lapulnak a falnál, épületnél. Gondolommegnézem mi a rák van. 7 kill késsel <#email><#idiota>

joebacsi
.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Lacc
A CB-klánserveren, meg az OBi-son szoktam látni általában sok embert. A CB-rõl tudom, hogy ott unlokkolva vannak a fegyverek, meg no time limit, mert ott szoktam gamelni 😊
Starfish
Nem tudsz letenni a sebészi karrieredrõl mi? Te kis operáló mániás <#idiota><#banplz>

Engem próbáltak már, de nem sikerült 😄

Lejjebb a punkbusteres problémámra esetleg vki?
Starfish
Vááá. Bazzeg. Tegnap valami külföldi szerveren olyan komoly csapatmunka volt... Jujj. Na de nem is ez a lényeg. Melyik magyar szerveren vannak ált sokan? 😄

visszintesben=vízszintes <#miaz>

Az újítások közül nekem az tetszik a legjobban hogy lehasalás után is visszintesben maradok és nem lapulok rá a talajra, ez így zavaros de aki játszott az elõzõ BF-ekkel az érti 😊

Ez egy moddolt singleplayer...128+ bot 😊

Defibrillátorral már fragelt vki?
Ritkán vagyok medickel és rutinból minig a kést veszem elõ 😞

Lacc
Lol, 64 fõs serveren mindenki bállt mac-nak és maradt egy amcsi? 😄
xj700t
Még pár szó az 500 hozzászólással ezelötti német szerveres dologhoz.
A csapatjáték 0 volt, egy darab szerencsétlen követte parancsnoki utasításaimat. 😊
A repcsikkel pedig úgy érdemes bombázni, illetve oda fog érkezni a bomba ahol a függõleges csik alja van kb. 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

schrank
engem az idegesit hogy a nehezgeppuska nem sebzi a csapatszallitokat mint pldece fajnolban arrol nem is beszelve hogy a sztingernek kicsi a hasznalhatosagi szoge a sok tereptargytol de ahhoz kepest hogy zsir uj gamma peccs nelkul ahhoz kepest jo (persze a motornon maaaa nem lehet segiteni sajna)

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A supportosnak egy baja van. Olyan szorasa van a fegyverenek(A MEC oldalt probaltam.), hogy ihajj! Kb harminc meterrol lottem egy ellenre fekvo helyzetbol rovid sorozatokat. Ha nem gyalogos lett volna, hanem egy tank akkor majdnem minden loves talat volna. Igy a harmadik sorozat tajan kiszurt, es o sokkal pontosabban lott 😞

A futás gyorsasága is változik, nem csak az ideje?

Amúgy talán a legjobb hír, hogy az ugrálás fogyasztja a staminát, így végre lejárt a bunnyhopperek ideje. Mondjuk közelharcban azért szoktam néha 😊

Ja, a géppuska nagyon szór, nem is igazán sebez. Egy valamiben jobb: sokkal hosszabb sorozatokat lehet vele lõni. Kijáratokat/ajtókat lehet vele jól blokkolni, meg ha nagy tömegben jön az ellen akkor jól megszórni õket.

Egyszer egy 6 fõs gyalogos squad támadott messzirõl, azt hittem szüretelni fogok. Izzásig lõttem a géppuskával rájuk de max. 1 killem lett mire kicsináltak...

willow
Az assaultnak és a suportosnak van "nehézpáncélzata".
A Medic,antiTank és a Szerelõnek egy "közepes"
A Snipernek és a Spec opnak szinte semmi.

Ezért van az, hogy belelõsz egy tárral és utána szépen lelõ.
Szerintem ez jó ötlet, sõt a futás gyorsaság és idõ is ettõl függ.
Egy spec op gyorsabban és hosszabb ideig tud Sprintelni mint egy supportos.
A kit leírásokban is benne vannak ,hogy milyen taktik ajánlot azzal a kittel.
Egy supportos elvileg "nyugodtan" kifeküdhet, mert õ lekaszál 3 spec opot, mire a 4. megöli.

TS Zolly
Plusz fegyverekre csak akkor leszek kiváncsi, ha kiérdemlem.

Support-ot elcseszték a DC-hez képest.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Na én pont ezért nem is ülök repülö tárgyba, csa ha nagyon muszáj. DC-ben is szárazföldi ,, patkány ,, voltam. Publikon meg röhögök a sok köcsök miatt, akik sorban álnak a reptéren, oszt 30 másodperc mulva ugyanoda sponol.

Én nem. Target practice <#hehe><#violent>

War. War never changes.

schrank
most akkor mi van az unlokkolt cuccokkal ? ? ?
zolly mejik szarveren szoktatok nyomni mekkene kuzdenunk 😊
es mijen M-16-rol beszesz PKM - kiraj

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Irodából vagyok most. Kakis az idõ, nincs kedvem dolgozni. Különben is dolgozanak a szegények. Ugy döntöttem, ma csak hibára megyek. Ammeg illen idõben nincs hálisten. Emberek inkább othune maradnak.

Assault? A fene tudja van e golyo állo mellényük. De viszont azt észrevettem, hogy a medic M16-osa valamiért jobb mint a sima assault kaszt M16-a. Lehet a gránetvetõ miatt? Medicé pontosabb még messzire is. Tegnap a spec-et próbálgattam, közelharcra naon faja, messzire hááát a faxom tudja. Ezt is meg kell tanulni. De az ütegeket élvezet volt felrobbantani. Megvártam mig felemelkednek, oszt bumm. Gondolom az ememy parancsnoka a haját tépte.

Azt a maganyos piros pottyot sajnalom egy kicsit!

"az biztos hogy volt lamerkedés, mert nem voltunk képesek egy támaszpontot se megtartani 8 körön keresztül. 😊 Gondolom sok volt a kezdõ. 😊"

Engem inkabb az idegesit, mikor olyan urge akar repulni, aki nem ert hozza. Jo parszor kellett mar ejtoernyovel ugranom a lovesz ulesbol. Ellenben volt egy Apex nevu urge, aki egy ilyen ugrasom utan kihalaszott a vizbol a Black Hawkal. Sz'al egy jo pilota mellett elvezet loveszkedni, de aki nem ert hozza, az inkabb menjen gyalog.

A masik meg, hogy egy ellenseges squad egy rohamcsonakkal eljott az anyahajora, es sorban robbantgatta a cuccainkat. Mindenki buszken rohant a repulokhoz, es huzott szanaszejjel, en meg a CIWS loveggel agyaltam a rosszarcuakat es probaltam megjavitani a radarunkat, meg az UAV kontenert. Sejtheto milyen eredmenyes voltam egy szakasz ellen.

"eldobsz egy gránátot és a térkép fele belecsúszik az óceánba..."

errõl a Worms jut eszembe <#nevetes1>

Szerver oldalról nem lehet vhogy lejjebb venni a jármûvek sebzését ütközéskor?

Hát sorry de akkor a probléma veled van mert a hõkövetõ rakéták mindenki másnál mûködnek.

"amibol bolt hogy zuhanas elott kettot belelottem a tankba.. a tank meg tulelte... azert ez kisse lol nem??"
Mármint mi a lol hogy lezuhantál a helivel vagy hogy elvárod hogy 2 db rakéta kilõjön egy tankot? 😊

Most komolyan ez a gém nem arról szól hogy eldobsz egy gránátot és a térkép fele belecsúszik az óceánba...

Hali

Próbáltam játszani (külföldi szervereken) és x idõ után kivág a pb empty win32 module listtel.
Frissitettem a pb-t is, utána is.
Más fórumok (külföldön) azt írják, hogy low resources miatt van, de ez úgy gondolom kizárt a konfigom alapján.
5let?