Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! GeForce4 MX 440-en is futna a demo a Shader Mod-al?

Starfish
Biza.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Lord Maelstrom
ilyen "kockás" az árnyék?

Stotoo
akkor sry en voltam a vak <#idiota>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Beers
Én a sima 6600-ról mondtam! 😉

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Stotoo

Eleg bizonyitek hogy jo az inno 6600gt is ?😊
ja es kaptam ra extrakent tapcsatit is 😊

Starfish
JAjj amúgy. Nem tudom volt e valakinek gondja ezzel, de fel van tolva a graf. És olyan fura árnyékok vetülnek a muksim kezére hogy ihaj. Majd csinálok screent. Volt valakinek ilyen gondja. Monnyug eleve nem az árnyékot kéne néznem tudom, de majd kikapcsolom és megnézem mio a helyzet. Jah meg esetleg valaki nem tudja lehet e valahol állítani hogy mennyi chache-t hasznéljon a gamma?

TS Zolly
Hüüü! Tényleg! Köcce az infót. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tuvi
Jó de például az én esetemben a teambalance átvágott a másik oldalra így elvesztettem a leader pozíciót amikor visszaálltam a squadba jó lett volna visszaszerezni a pozíciómat, mert egy hozzá nem értõ ember lett az, aki mindig agyonhalt így soha nem lehetett rajta spawnolni....

Starfish
Alapban a 9-es gomb =)

Beers
Az inno 6600-on nincs + tápcsati csak amit az agp felöl kap!
Ha húzni akarod,akkor jobb (stabilabb),ha a molex felöl is kapja a kakaót!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

odex
melyikkel lehet az ejtõernyõt kinyitni?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

TS Zolly
Végülis én még kivagyok békülve a 9600xt-mel, igaz nem csiriviri a gém, de elösször ismekedjek meg a gémel, utánna fogom keresni a hétpettyes katicabogarakat a füben. Talán még ebben a hónapba tok venni uj kártyát. Csak még nem tom, az asszonynak mit mondok, miért rossz megint a gép. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Stotoo
ja enis jartam ugy hogy tapcserenel nemdugtam ra a videokartyara a tapcsatlakozot, aztan nem ertettem hogy miert akad a postal2...

Starfish
Az kérlek Strike Force. Jó kis UT mod volt. Ott toltuk BB-vel az ipart. Nameg még sok más jó emberrel. Volt magyar klán is ami vezette a CB listát. Szép idõk voltak. (Nem csak a GE-re gondolok)

Starfish
Az is számít milyen a vas alatta. Pl. Hiába van nekem egy 9800Pro-m amimegy XT szinten, sõt láttam kipróbáltuk verte a az XT-t, de ha csak egy 100-as FSB-s P4 2.4 van alatta, a ramot is csak 266-al viszi akkor nem csoda hogy elmarad a várt teljesítménytõl. Bár nem sokkal de elmarad. 6600 3DMark 03 pont helyett 6100 körül mozog.

Pink Tiger
ja és mi az az "sf"? 😊
street fighter ? 😄 komolyan nemtom

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
az inno az kereken 33 + fa 😊)
kicsit talán gyorsabb és az inno nem ismeretlen 😄DD

de a 9800pro is jó vétel ennyiért nagyon, jó játékot😊 boldog kira kari tulaj!! 😊

TS Zolly
Egyik klántársam aszonta, az inno gyengébb. Valamilyen táp csatlakozoró beszélt, megmondom öszintén a halvány lila pukim sincs az igazságról, de hiszek neki.

Starfish
Pedig ha hátbatámadós módon sunyin megfutamodna a leader a csata elöl.... 😄 akkor érthetõ lenne nem? =)

Starfish
Megvettél egy 9800Pro-t. Helyes 😄 Épp ma láttam 28-ért amúgy =)

Lacc
Jól is nézne ki, ha te inditanád a squadot aztán leváltanának belõle 😄
Rusid
Leváltani nem tudod legfeljebb elmész a sqwadból.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

BurnBaby
az van h 33ba volt nekem a 9800pro, es bevallom jobban hangzott, mint egy inno (assetomki) kártya 40+ ért 😊 ismerve az általam használt játékok széles spektrumát (2 év sf, 3 év bf, mostantól bf2) szerintem remekül elleszek azzal a 9800pro-val 😊

www.battlefield.hu

Starfish
Hát akkor passz. Még nem próbáltam squad leadert váltani.

Igen a commander leváltásához ott van a munity gomb, de a squad résznél nyomkodtam én már mindent...

Sõt annak sincs nagy jelentõsége, hogy nvidia lap - nvidia GPU párosítás van. Ha mind2 ASUS, akkor annyi elõnyöd van, hogy 2 ASUS matricát ragaszthatsz a gép elejére 😊

Starfish
???

Ez olyan mintha azt mondaná valaki, hogy NForce lapban az ATI kártyák 30%-al lassabbak. Vagy valami ilyesmi =)

Stotoo
nekem asus alaplap es inno 6600gt es joe, elotte abit volt es azzal se volt gyorsabb...

Starfish
Szavazás. De hirtelen nem vágom hogy indítod. De hasonló a menete mint a commander leváltásának.

Ezt az ASUS lap másmilyen VGA ütközést a gyakorlatban is tapasztalta már valaki? Szvsz kicsit mendemondaszerû nekem a dolog.
Szerintem minden VGA hangos manapság, de talán csak mert nem az M3-as mellett lakom. 😊

Stotoo
he?

Starfish
Most gondolok arra hogy ugye egy ideig most a NV70 és az R520 lesznek a slágerek, és ezek családtagjai. Lehet jön majd az NVidia új középkategoriás árral felvértezett gyors kártyával, dehát az atinak már akkor sem és így már most sem a 6600GT-re kell válaszolni hanem ezekre inkább. És szerintem a költslg hatékony gyártás miatt jó esélye van rá hogy nagyot pofozzon az NVidián. De sose lehessen tudni.

TC3
Bocs, hogy beleszólok, de 1 kicsit sem hangos!!!!!!!!!!!!!!!
Meg ha ASUS az alaplap, akkor semmi értelme a Leadtek VGA-nak, mert 30%-al gyengébb lesz a lap is az ütközés miatt!

Na ne offoljuk szét a topicot.

Azt meg tudja valaki mondani, hogy a squad leadert hogy lehet leváltani? Eddig csak akkor lettem squad leader, ha én léptem be elõször, vagy ha mindenki kilépett. Van erre valami más mód is hogy váltogassuk?

Pharaoh
Asus-ra azt mondják hogy hangos a hûtése. A tesztekben meg a Leadteck szerepelt a legjobban.

Pharaoh
"új maggal". Egy köv generációs kari persze, hogy jobb, de akkor az nvidia is fog jönni az újjal.

Szerintem az 1GB ram a jobb vétel, ha kicsit a jövõre is gondol az ember. 1 év múlva bagóért vehetsz bele még egy GB-ot. Addigra már a passziánsz is akadni fog 1GB-al.

Jobb helyeken az Innora is adnak 2 év gart. Szerintem az MSI túl sokkal drágább, mint amennyivel jobb, de az ASUS-on elgondolkodnék.

Starfish
Azé kíváncsi leszek mi lesz az ATI válasza erre. Mert tui jön majd valami közép árkategoriás karesszal, új maggal és akkor felejthetõ lesz a GT. =)

Pink Tiger
BB vegyél ilyet 😊

Pink Tiger
😊)
szerntem inno lesz, elég olcsó kari, megnéztem a teszteket a netem, baszki ez a 6600GT elég überkártya... 😊

polak
az a 3 év gari jol néz ki😊

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Starfish
Na tessék most hidetett meg valaki egy 9800Pro-t 28k-ért =)

Pink Tiger
akkor két 512es jobb, mert mûködik dualban, hiába dualos az alaplapod ha csak egyet teszel be nem tudod használni a dualt, tehát nincs értlme, max csak ha késõbb veszel egy másik gigát..

Starfish
Párom testvérének Innoja van. Meg van vele. De hogy mennyit számít.... 1max 2 fps-t 😄😄😄

Pink Tiger
InnoVision GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x AGP nettó 33,360 Ft
Asus GeForce N6600GT 128 MB TV DVI AGP -3év garancia nettó 39,360 Ft
Aopen Aeolus 6600GT-DV128 2/128MB/128bit/TvOut + DVI-I nettó 39.992 Ft

ilyeneket találtam, mennyire számít hogy innovision vagy asus? nemtod véletlenül?

/egyik klántársam 6600GT-t szeretne, és próbálok neki tanácsot adni...😊 /

Starfish
hát hogy melik éri meg jobban. egy darab 1G-s modul vagy 2x512. mindkettõ duálos lapba menne majd. De ez még legalább 1 hónap. =)

Starfish
Csak van vele gond. PCI-e. De SLIbenis megy =)

Pink Tiger
akkor mi a kérdés? 😊)

Starfish
6600GT-t 39k-ért tudok =) Az sem rossz ár. Jah és 1 év gari =)