Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
assault cast: ezen tényleg van valami golyóálló? Az nagyon jó lesz, ha a castok sebzésben is tudnak különbözni, így talán mégsem annyira tragédia az assi. A gránátvetõt is próbáltam...néha hasznos, de még tanulni kell.
antitank: az irányítható rakéta egész jó helikopterek ellen is, bár ezt is sokat kell még gyakorolni
no VOIP ha hulla vagy: nekem ez inkább feature mint bug...
(Geronimo tegnap annyiszor lelõttél, hogy gondolkodtam rajta csak rád fogok vadászni, de miután még 2x fejbe lõttél úgy döntöttem irány a pálya nyugisabb vége. 😊 Rontod itt nekem a statisztikám.😊 )
Tegnap visszatértem a magyar szerverekhez hazaszeretetbõl, de sokszor vagy levágott a szerver, vagy nagyon lagolt. A másik emberek az hogy vannak talentumok akik kúrvaanyáznak folyamatosan ha nem megy vmi...azért nem kéne szerintem...az biztos hogy volt lamerkedés, mert nem voltunk képesek egy támaszpontot se megtartani 8 körön keresztül. 😊 Gondolom sok volt a kezdõ. 😊
Na meg a szokásos gond, nehéz úgy jókedvûen játszani, hogy azt látom mikor támadják a támaszpontot a köcsög csávó lövi a sajátját és velem együtt 4 sajátot lõtt le, mire visszajutottam és le tudtam lõni. És folyamatosan csinálta mert utána megkerestem és sunyizott megint. Ezeket a gyíkokat nem lehet kiszórni? (A hajón lövik egymást a csapattagok??? Mi ez?? Sebesült vagyok, találok egy csapattagot odadob egy medicet, felszedem majd szembõl lelõ. ??? Ezeket mondjuk nem értem.
Elkeseredtem és felmentem egy francia 64-es szerverre ha azok milyen lúzerek...😊 Nem vagyok egy géniusz, de 3 menetbõl 2x lettem elsõ..
Na nem tépem a szám, csak bosszantott néhány dolog és gondoltan kiadom magamból.😊
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
de most mi van ezekkel az unlokkolt cucokkal ? ? ?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Komolyra fordítva: személyes beállitásoknál van lehetõség avatart elhelyezni. Olyant teszel be amillent akarsz. 120x20-nál nagyobb ne legyen.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
de nem aszt irtatok valamejik nap hogy feltortek a zart fegyvereket es lehet hasznalni oket csak nem tudom hogy eszt most a szerver oldalon kell hekkelni vagy a sajat gepemen ?
25k-ért már lehet venni 1 év garral 😉 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
mondjuk a sima anti tank raketaveto is csak egy ideig megy egyenesen... mondjuk ugy 100 meter.. utanna mar elmegy amerre o akarja... a foldi loveg raketak azt se tudjak merre mennek..csak arra mennem amerre nem kene... a hajon levo raketa pedig egy tolem 50 meterre allo helikoptert nem birt eltalalni.... MINEK annak ezek a jatekban???disznek?? eddig a raketak kozul csak a helikopter sima raketaja jott be... amibol bolt hogy zuhanas elott kettot belelottem a tankba.. a tank meg tulelte... azert ez kisse lol nem?? egy kicsiket...
nomeg az a raketa amit fekete feher kepernyon kell kiloni.. bar a had ne mondjam milyen draga gepemen is legtobbszor nem latom vegig a becsapodast.. csak megakad a kep valahol😞
mondd, szerinted lehet juli kozepen ket embernek melot talalni ti feletek? 😊
csak mert akkor egy honapra lekoltoznenk oda egy haverral 😊
Ma egy német szerveren megint squadot vezettem mint azt szokásom és az unassigned nép becsatlakozott hozzám összesen 5 -en de ez elég tetemes ahhoz képest hogy 10-10 volt a csapateloszlás. Ennyi embert nem kockáztathattam, így egy ellenséges spawnpont közelében inkább távolról szedegettem néha az ellent hogy a többi tudjon rámspawnolni. Így mindig sikerült bevenni a zászlókat, fõleg hogy sok jármû jutott az APC a pontokig elszállította az embereket azok kieugrottak és megkerülve a kerítést bevették azt kiszedve a kósza AT -ket. Na ez tényleg csapatmunka volt!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Szóval a késnek is nagy a szórása? 😄DDDDD<#idiota>#idiota>
Ez nem egy szimulátor.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A másik meg az h nem lehet visszavonni csak új parancsot tudsz adni és akkor felülírja a régit
Azt nemtudjátok hogy Kínának és a MEC-nek más cuccai lesznek? Mármint más tankok / helik / kézifegyverek?
Azt ki kell érdemelni! 😊
Hát most visszaolvastam egy rosz szavam nem volt bazz....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
észre meg te vedd magad, de tudodmit? hagylak inkább itt duzzogni én meg megyek csicsikálni 😊 jo8 😉
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De akárhányszor szóba hozom lehülyéz valaki :-)))
Jah de....beugrott.....asszem 😄 (mikor is volt ez? 😄)