Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "beüzemelés" az installnál megtörténik kötelezõ jelleggel (teszt), ugyanezt a tesztet az opciókból is elõ tudod csalogatni.
Érdemes a VOIP hangerõt 100%-ra venni és a többi játékhangot gyengíteni.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
VOIP-t hogy lehet beüzemelni?
War. War never changes.
Most már 6600GT pöfög nálam is. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
War. War never changes.
A gép fejlesztésröl: aki teheti tegye, mert különben tönkre mennének a hw gyártók.
Magam részéröl nem apdételek p4-röl p4-re, ahogyan pII-röl pII-re sem.
(észak-kelet Mo-i fizu rlz!!!)
¥ xfire: kistekila
amugy szvsz nagyábol mindenhol me glehet kapni... 576, cdgalaxis, etc...
2. én perpill bill-el repkedek de majd full-nál bedugom joy-t is, azzal biztos jobb, fõleg légiharcra 😊 egeret én spec nem preferálom de sokaknak az jön be legjobban
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Érdemes megvenni? Ha igen hol?
Mivel érdemes repülni? Bill, egér, joy?
Köszi
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Release Date: April 14, 2005
WHQL Certified
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
minden HIGHon van, fut siman, de az árnyék fos... MERT?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
szerencsére a legtöbbeknek itt nem nagy gond kivágni kártyára egy huszast, negyvenest, mittomémilyenest. én ennek õszintén örülök, legalább sokan vagyunk, csak tényleg nem szép dolog letorkollni valakit, mert esetleg nem dõl be a multiknak/nincs pénze (erre)...
én ezekkel szeretnék "segiteni": 9800PRO, garis, 27-30ezer sztem jo ár ....
Forza.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
písz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
(ui.: meg már csak azért se értem a rinyálást mert ott a no shader mod ugye , azzal megy rendesen a game, akkor meg nem tom mi a probléma..., vegyétek ugy hivatalosan is bennevan és a gef4 ilyen minõségre képes, ennyi...)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Itt az a menõ, ha azon túl, hogy nem értik meg a másikat még jól bele is rúgnak csak mert náluk minden ok és nekik ez már uncsi <#kocsog>#kocsog>
Persze már leírtam a véleményemet errõl és ezentúl már megse szólalhatok ezügyben? <#mf3>#mf3>
Csak azért is! <#hehe>#hehe>
Ezek szerint elismerik hogy léteznek 😄 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2hétig nem voltam itthon Szerdan jottem haza es latom hogy kijott a BF2 Demo azota csak evel jatszom pedig van egy komoly CoD:UO (Call of Duty:United Offensive) klanom es csak a BF2 erdekell <#nyes>#nyes>
Gyakorolok eleg sokat a vadaszgep mar elegjol megy.. a Helikopter nem annyira szoval ma bent voltam az egyik serveren es repultem es kinyirtam 5embert egy Amcsi Csapat Szallitohelikopterbol pedig csak 2 napja jatszok... <#vigyor2>#vigyor2>
Csinaltam Shotot png formatumba nem ertem miert pont abba csak sajnos rossz lett es nem tudom megmutatni nektek <#boxer>#boxer>
Ez 1 kezdo BF2 Fan elmenyei ha nem tetszik akor toroljetek ki.
Udvozletem: M3st3R
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
de azért így is mosom a partot... ,)
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
GTA SA miatt le kell vennem a hang hardveres gyorsitását, meg fel kell tennem a refreshforcot, BF2-höz meg minden mehet vissza.
Ahogy felteszem a refreshforcot BF2 kapásból csak visszadob a desktopra. Ráadásul a hang gyorsitás nélkül akadoznak a hangjai...
Asszem ebbõl megint gta uninstall lesz 😄
De akkor nem csak ilyen esetekben csinálja?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A HW csere sajnos mindig sok pénzbe fáj ... saját tapasztalat, hogy a felsõkategória a legrosszab, az tartja a legkevésbé az árát, talán a felsõ közép kategória ami OK ... nekem idáig az jött be, hogy pár havonta cserélgettem adolgokat, így kevés befektetéssel szinten lehet tartani a HW-t ... persze ehhez jó idõzítés és rengeteg mák szükséges 😊