Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööö...elvileg beüzemelõdik magától, és a B-gombot nyomva tartva beszélhetsz. Megjelenik talán egy zöld hangszóró-ikon is. Ma nekem valamiért nem jelent meg, de hallották a hangom. Én is ezt akarom rendbe tenni most.

A "beüzemelés" az installnál megtörténik kötelezõ jelleggel (teszt), ugyanezt a tesztet az opciókból is elõ tudod csalogatni.

Érdemes a VOIP hangerõt 100%-ra venni és a többi játékhangot gyengíteni.

😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

De az volt...
VOIP-t hogy lehet beüzemelni?

War. War never changes.

Mr Manson
link?
letöröltem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

0Fritz0
Szintúgy, családban marad. 😊
Most már 6600GT pöfög nálam is. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem egy 64 playeres szerver volt, majdnem tele? Ott tenyleg siralmas dolgok mentek

Rusid
Amit hozzá adnak drivert (mármint a demóhoz) azzal azt mondják jól megy.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Az elõbb voltam egy magyar szerveren. Teli volt küldöldivel. 5 perc után úgy felb*szták az agyam hogy kiléptem. Mindenki TK-zott. Hihetetlen köcsögség.A másik: a VOIP-t hogy lehet beüzemelni? Elvileg megy, megvan a fülhallgató ikon is, de nem hallok semmi beszédet.

War. War never changes.

Yan
Annyit tegyünk hozzá, hogy a gef4 és fx5200 közt nem sokat gondolkodik/gondolkodott az ember melyiket válassza.
A gép fejlesztésröl: aki teheti tegye, mert különben tönkre mennének a hw gyártók.
Magam részéröl nem apdételek p4-röl p4-re, ahogyan pII-röl pII-re sem.
(észak-kelet Mo-i fizu rlz!!!)

¥ xfire: kistekila

1. kinek mi, szvsz ha full nem lesz ilyen fagyos nekem biztosan 😊
amugy szvsz nagyábol mindenhol me glehet kapni... 576, cdgalaxis, etc...
2. én perpill bill-el repkedek de majd full-nál bedugom joy-t is, azzal biztos jobb, fõleg légiharcra 😊 egeret én spec nem preferálom de sokaknak az jön be legjobban

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

2 Kérdés:

Érdemes megvenni? Ha igen hol?
Mivel érdemes repülni? Bill, egér, joy?

Köszi
tRs GeRoNiMo?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Mr Manson
Version: 71.89
Release Date: April 14, 2005
WHQL Certified

Mr Manson
azt honnan?

DummyBoy
Tedd fel a 77.30-as drivert ... nekem 77.13-ig szar volt az árnyékolás, 77.30-al megoldódott ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

arty
ok, megvan, kösz 😊

Forza.

Mr Manson
na szereztem egy 6600GT-t
minden HIGHon van, fut siman, de az árnyék fos... MERT?

BurnBaby
jah. mint bírót... szegény bébi mindig a rosszabbik végén van a... 😊

www.battlefield.hu

DeO
Kár...hogy a teljes játékot nem lehet letölteni ingyen...😞

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

arty
miaza noshader mód? 😊 lemaradtam valamirõl ....

Forza.

Bercy
Hagyjuk mar ezt a temat sztem. Madarc csak meg akart osztani a scene-el egy altala humorosnak velt kepet (es szerintem is humoros a kep, lehet h kicsit bizarr poen, de poenos). Ennyi. Sztem o senkinek nem akart ezzel semmi rosszat.
arty
ahogy én láttam, aki ugyanebben a cipõben járt (csak esetleg anyagi lehetõségei/hozzáállása más) nem nagyon szólt 1 rossz szót sem ... 😊

szerencsére a legtöbbeknek itt nem nagy gond kivágni kártyára egy huszast, negyvenest, mittomémilyenest. én ennek õszintén örülök, legalább sokan vagyunk, csak tényleg nem szép dolog letorkollni valakit, mert esetleg nem dõl be a multiknak/nincs pénze (erre)...

én ezekkel szeretnék "segiteni": 9800PRO, garis, 27-30ezer sztem jo ár ....

Forza.

Starfish
6 után melyik server? =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

<#zavart1><#beka2><#bohoc>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Starfish
Jajj teeeeeee =). Nem azzal van a baj hogy jajj szegény gf4-es itt sír haha... Hanem (legalábbis a számomra) az a kép egy kicsit "ízléstelen". Nem tudom de ugye eléggé egyértelmáen Hitlert és társait juttatja az ember eszébe és amit épp csinálnak a térdelõ emberrel a képen... Szóval a mentalitás is. Lehetne finomabb. Nekem ennyi bajom van. Az meg hogy gf4-en nem megy a game, az sajnálatos. Sajnos sok embernek van még olyan kártyája, és nem 2 fillér lecserélni. De sajnos a számtechben egy idõ után muszáj. Már ha csak abból indulunk ki hogy kijelentették hogy a teljesítménye a gépeknek évente megduplázódik. Így érthetõ hogy miért is állt fel ez a helyzet. Valaki lépést tud tartani vele, valaki nem annyira. Minden lapnak 2 oldala van.

písz.

free tangabugyi girls = 6600GT = BF2 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

megszólalhatsz csak tényleg már ezeréve tudni és azzal hogy itt bazsogatod ezzel a jónépet ugyse érsz el semmit..., nem tudom az ilyen irányu problémákat miért nem az ea-nak fejted ki igen terjedelmes elvélben...
(ui.: meg már csak azért se értem a rinyálást mert ott a no shader mod ugye , azzal megy rendesen a game, akkor meg nem tom mi a probléma..., vegyétek ugy hivatalosan is bennevan és a gef4 ilyen minõségre képes, ennyi...)

uHs Gerzson
Remélem téged is viszont láttunk ott BB 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Csak promóció

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Köszönöm a normális hozzáállást, sajnos kevés ilyen ember van itt..
Itt az a menõ, ha azon túl, hogy nem értik meg a másikat még jól bele is rúgnak csak mert náluk minden ok és nekik ez már uncsi <#kocsog>
Persze már leírtam a véleményemet errõl és ezentúl már megse szólalhatok ezügyben? <#mf3>
Csak azért is! <#hehe>
EmThor
full 12 ropi 576ban 😄 ki van rakva 😄

Beers
"A programban elõforduló hibák (textúra és modellhibák) tudatos kihasználása, melyek egy csapatot lényeges elõnyhöz juttatnak ellenfelével szemben tilos, és azonnali mérkõzésvesztést von maga után."

Ezek szerint elismerik hogy léteznek 😄 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam van a gáz... viszont újaban egyre gyakrabban produkálja ezt szal lehet én pihentetem a demot..., a full elött majd még megejtek egy win reinstall-t azt kiderül javulte a helyzet vagy nem 😊

TDC Geronimo
Láttalak amikor játszottál....én is bent voltam 😊

Starfish
Én is akarok!!!! 😄

Sziasztok!

2hétig nem voltam itthon Szerdan jottem haza es latom hogy kijott a BF2 Demo azota csak evel jatszom pedig van egy komoly CoD:UO (Call of Duty:United Offensive) klanom es csak a BF2 erdekell <#nyes>

Gyakorolok eleg sokat a vadaszgep mar elegjol megy.. a Helikopter nem annyira szoval ma bent voltam az egyik serveren es repultem es kinyirtam 5embert egy Amcsi Csapat Szallitohelikopterbol pedig csak 2 napja jatszok... <#vigyor2>
Csinaltam Shotot png formatumba nem ertem miert pont abba csak sajnos rossz lett es nem tudom megmutatni nektek <#boxer>

Ez 1 kezdo BF2 Fan elmenyei ha nem tetszik akor toroljetek ki.

Udvozletem: M3st3R

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hubazz nekem nemjó! <#falbav>

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

BurnBaby
mondtam én h nem kell aggódni, csak hát öreglány nem gyorsvonat
de azért így is mosom a partot... ,)

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
"A játékosok kötelesek sportszerû magatartást tanúsítani mind csapattársaik, mind ellenfeleik iránt. A versenyen tilos a többi játékos valamint a szervezõk szidalmazása, rágalmazása és fizikai bántalmazása" 😄DD

TDC Geronimo
VÁÁÁÁÁ ott a helyem 😄

BurnBaby
Báh, vicc.
GTA SA miatt le kell vennem a hang hardveres gyorsitását, meg fel kell tennem a refreshforcot, BF2-höz meg minden mehet vissza.
Ahogy felteszem a refreshforcot BF2 kapásból csak visszadob a desktopra. Ráadásul a hang gyorsitás nélkül akadoznak a hangjai...
Asszem ebbõl megint gta uninstall lesz 😄
Starfish
nekem van =)

DummyBoy
Nekem is volt ilyen ... bár én betudtam annak, hogy vagy a Zikszpé sz@rakodik, vagy a hekkeléseknek köszönhetõ ...

De akkor nem csak ilyen esetekben csinálja?

TDC Geronimo
Nekem nincs ilyen, de akkor megvan az oka, hogy az elõbb miért tûntél el 😊

másnak is van oylan hogy minden elõjel nélkül kirakja a game desktopra? nem kékhalál nem fagyás csak game közben egyszercsak a desk-en találom magam... és ezt csak pár napja kezdte eddig full jól ment... :/

Cobra.
Nekem nagy szerencsém van, hogy 9500pro-m van, a játék gond nélkül megy 1024*768*100Hz-en full mediumban. Ha meg kijön az 5.6-os Omegadriver talán feljebb is rakhatom valamennyivel (most próbáltam a 2xAA-t, attól már kicsit belassult, illetve high-ra rakott lightingnál meg textúránál már sajnos játszhatatlan volt)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DummyBoy
Megintoff 😊

A HW csere sajnos mindig sok pénzbe fáj ... saját tapasztalat, hogy a felsõkategória a legrosszab, az tartja a legkevésbé az árát, talán a felsõ közép kategória ami OK ... nekem idáig az jött be, hogy pár havonta cserélgettem adolgokat, így kevés befektetéssel szinten lehet tartani a HW-t ... persze ehhez jó idõzítés és rengeteg mák szükséges 😊

Zs0lt1
Így jártál 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

<#eljen><#eljen><#eljen>