Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Engem epp most vagtak ki. Gondolom kellet a hely valakinek, mert rogton utana mar tele volt. B+ alassan az admin! A MEC-nel tenyleg nem volt kommander, Geronimoek meg szepen szervezetten jottek. Azert hosszu idore nem tudtak elfoglalni a hotelt. 😊 Thx arty-nak, ha erre jar!
DAQ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Király volt!<#eljen>#eljen>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.9.avi
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
úgyhogy nekem ez sajna kimarad 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nembaj lesz majd jobb is 😊
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
lac coo - lesz magyarítás, készülget, utolsó info 40%-os készültséget jelzett. az ftp2.sly.hu oldalon a logora klikkelve meg is találod, ami elérhetõ belõle. nem tudom, mennyire elég 😊
www.battlefield.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.battlefield.hu

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Most jöttem csak rá , hogy a BF2-t tök jól lehet tolni nostromoval :-)
Eddig ott pihent a polcon mert Far Cry-hoz nem jött be . Kiváncsi vagyok mit lehet kihozni a makrokból .
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A BFV elsõ 2-3 hónapjában nagyon durva dolgok voltak, remélem itt nem lesznek olyanok.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
77.30, x:\Battlefield 2 Demo\nvidia_driver\ ...
Guru3D download szekció
Ahogy nézem itt már 77.50-es béta is van ... hoppá ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
megint divat lesz/lett a kick/ban...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Ban...???
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"