Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS4B1KA
Én beérném egy angolítással is, legalábbis lehessen kikapcsolni az arab süketelést és valami emberi nyelvet beállítani. Vagy lehet ilyet csak én nem tudok róla?

én mongyuk ha valaki nem kér bocsánatot akrmilyen véletlen is volt auto no-t nyomok... 😛 ha meg igen akkor attól függ micsinált 😊 pl iylen bombázós esetnél mindig no... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ott a pont 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rusid
Én sem bocsájtottam volna meg. Rohadt idegesítõ mikor nyomulsz a zászló felé végre odaérsz (ami ugye nem két perc) aztán jön valami bombázó és jól letkz. Szvsz nem neki kéne rád figyelni hanem neked rá.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

"Hát ez a menet a cb-n iszonyú volt. Mac-nél nuku commander, szarrá is aláztak minket. Ráadásul a helik is szivattak minket, pedig egy normális csapat esetén ez nem nagyon fordul elõ, szanaszét lövik õket a stingerek 😞"

Engem epp most vagtak ki. Gondolom kellet a hely valakinek, mert rogton utana mar tele volt. B+ alassan az admin! A MEC-nel tenyleg nem volt kommander, Geronimoek meg szepen szervezetten jottek. Azert hosszu idore nem tudtak elfoglalni a hotelt. 😊 Thx arty-nak, ha erre jar!

DAQ

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

GCR
Gratula a CB-nek . Egyik tagjukat véletlen lebombáztam ( CB Andrew), persze közbe kínyírtam 3 másikat . Erre megbüntet , és 1 perc múlva kick . Mégegyszer grat . Azt nem értem ilyenkor miért nem lehet megbocsátani. Vagy azt gondolja hogy õ simán végez 3 emberrel , én meg 1 hülye tk-zós vagyok . Egyszerûen nem értem . Persze nem õ az egyetlen ilyen ...

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Lacc
Hát ez a menet a cb-n iszonyú volt. Mac-nél nuku commander, szarrá is aláztak minket. Ráadásul a helik is szivattak minket, pedig egy normális csapat esetén ez nem nagyon fordul elõ, szanaszét lövik õket a stingerek 😞
mesor
Végre sikerült normálisan játszani Geronimoékkal!
Király volt!<#eljen>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

retteneteske
igen, pont most jövök onnan.tagként is lehangoló, leadernek pedig tiszta gáz a teambalance.mire az ember kezd belerázódni a csapatba, arra könnyen az ellenségnél találhatja magát.<#shakehead>

Pharaoh
HUN Battlefieldrõl jó lenne, ha levenék a team balancot. Squad leader vagyok erre áttesz, mire sikerûl visszamennem, már egy lama a squadleader.

0Fritz0
Medic akcióban. 😊

http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.9.avi

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
rgr, akkor cserélem a linket...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
épp józanodni fogok koncert után kisorosziban egy sátorban sokadmagammal 😊
úgyhogy nekem ez sajna kimarad 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Nah akkor Joebacsi tedd be a FAQ-ba és valahogy hívd fel rá a figyelmet 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hmmm PoE-s kép van berakva? 😄
Nembaj lesz majd jobb is 😊

Beers
Van,már belinkeltem!
Olvass vissza is (kb 40%-os)!
Itt van!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

BurnBaby
hm, 2x is? jóvan 😊

lac coo - lesz magyarítás, készülget, utolsó info 40%-os készültséget jelzett. az ftp2.sly.hu oldalon a logora klikkelve meg is találod, ami elérhetõ belõle. nem tudom, mennyire elég 😊

www.battlefield.hu

0Fritz0
szpemmer 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BurnBaby
nah, amit találtam (help) feldobáltam a bfhelp.try.hu-ra. majd a logot még pofozzuk, addig ez van 😊

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
Nem tom....úgy kaptam valakitõl IRC-n <#ravasz1>

3TOMI3
sztem a játékhoz nem kell magyarítás megveszed eredtibe és kapsz egy magyarnyelvû könyvet a játékhoz abba minden le van(lesz) írva

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

lac coo
Az ilyen vérlámáknak mint én . :-))))))))))9

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3TOMI3
magyarítás minek???

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

lac coo
Szerintetek lesz magyarítás a játékhoz ?

Multigyerek
Fasza a játék. De a demó még sem indúl egész nap csak szarakodok

Zs0lt1
Milyen jól néz ki az új ruhád, ki volt az a tök jó fej, aki csinálta? :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Bazzeg szarabbúl megy mint a BF2 <#idiota>

lac coo
Hehe..
Most jöttem csak rá , hogy a BF2-t tök jól lehet tolni nostromoval :-)
Eddig ott pihent a polcon mert Far Cry-hoz nem jött be . Kiváncsi vagyok mit lehet kihozni a makrokból .

TDC Geronimo
Akinek Gef4 van és nem megy a gém az játszon ezzel 😊

Rusid
Benne van a bf2 demoban ahova felrakja magát.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Zs0lt1
Jah, óh, be jó lenne, ha lenne magyar ranked szerver, :-)

TDC Geronimo
Jah remélem is. Meg aztán majd legfeljebb ranked szervereken toljuk...ott meg csak az jön fel akinek eredetije van. Szal ott ezek már nem lesznek

Zs0lt1
Tapasztalatból mondom, hogy a közösség egy idõ után kiveti magából a nem oda illõket.

Jelszó a szerveren 90%-át kiszûri a kreténeknek (külföldiek) a maradék 10 meg elõbb utóbb úgyis visszamegy CSzni...

BEAST
pedig már megszokhattad volna ... publicon mindennapos az ilyen ... vietben is mekkora sorok álltak a helik elött ... amikor valaki beszállt dobálták rá a gránátokat stb ... itt is ez lesz , de remélem majd kinövi ezt a public is 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Jah az az alap 😄

TDC Geronimo
Ma is mi volt baszki. Ott vagyok a mainunkon erre egy köcsög csapattárs szembenéz velem, elkezd lõni rám 5 méterrõl és megöl. De nem csak engem szedett le késõbb, hanem még sok csapattársat is. A másik meg h tegnap Rusiddal beszálltunk a helibe erre a csapattárs ránkrakott 2db C4-et és amikor felszálltunk felrobbantott....hihetetlen gyökér és szánalmas dolgok ezek.

Zs0lt1
Szerencsére nem írták be, hogy alkoholt bevinni tilos, szal ... :ÐÐ

Zs0lt1
Hát figyu, amíg ki nem alakul a normál scene, addíg ez van sajna.
A BFV elsõ 2-3 hónapjában nagyon durva dolgok voltak, remélem itt nem lesznek olyanok.

Ja hogy te kaptad, sry lassan kapcsolok <#idiota>

TDC Geronimo
Jah 😊

BEAST
hmmm ... lehet énis elnézek :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DummyBoy
Nekem azzal volt jó ami a Demo telepített könyvtárában volt ...
77.30, x:\Battlefield 2 Demo\nvidia_driver\ ...

Guru3D download szekció

Ahogy nézem itt már 77.50-es béta is van ... hoppá ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

thx,mind1...
megint divat lesz/lett a kick/ban...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Bazz ilyen Gestapos szabályokat... <#idiota>

velkám tu dö kláb <#eljen>

De én csak Cyphert láttam bennt egyszer szóval ritka hogy van admin...

www.hunclan.hu

Zs0lt1
Köszönjük ;-)

Ki az admin a HUN Battlefields-en?
Ban...???

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"