Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pl ofp2 kifejezeten hasonló kat és jó esélyel földbe fogja döngölni bf2-t 😄 8bár igaz amire kijön bf2 már közel se lesz új game 😛)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Ez a Ge4Ti dolog árnyalja a képet egy kicsit, de hát megmondták elõre a követelményeket, nem? Azonkívül, ha valaki az új játékokat akarja próbálgatni, annak 2 évente komplett konfig csere kell. A fejlõdésnek csak örülhetünk. Persze sok pénzbe kerül, de befektetési céllal ne is vásároljon senki hardvert...
Én az R9500-asomat cseréltem le. Pedig nagyon jól bírta. De haladni kell néha a korral. Most a gépet is tervezem cserélni. És BF2 ösztönzött a cserékre =) Ez van. És szó nélkül megy a dolog. =)
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Azért elég nagy hiányossága ezeknek a fránya tangabugyiknak, h nem megy rajtuk a bf 😊)
Sõt szinte már felháborító :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Jabar sa bu eeda murishani!"
www.battlefield.hu
(meg igazság szerint a szívemhez nõtt 😊
Viszont én a nagy többséggel ellentétben, 'szinte' szó nélkül fogtam magam és vettem egy új karit, amelyik frissebb, lágyabb, jobb.
És (tudom éssel nem kezdünk mondatot ;P) teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egy 6600GT-t vettem, tök jól megy vele minden.
Nézd meg a gef4-es mennyi idõs már? Szal ennyi idõ múltán már illõ a váltás. örök életig nem lesz jó egy kari sem.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.battlefield.hu
Forza.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a többieknek sztem csitt 😊
(arról nem beszélve, hogy picit nagyobb a különbség a 486os és az x2 gépigénye közt. Kb igaz lenne a battlefield1942 és a battlefield4 esetén ....)
Forza.
http://thenamelessphoto.com/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Kipróbálom.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Mert az is mûködik 😊 Lentebb valaki linkelte a Gamespy BF2-es fórumát, ott megvan minden ... Itt a topic 😊 egy kis angoltudással megoldható a dolog ...
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Levels\Gulf_of_Oman\server.zip ... ezt átnevezed és a letöltött server.zip-et beteszed a helyére (Értelemszerûen ha máshova telepítetted, akkor ott keresd 😊 ) Még ha akarod akkor megnöveled a botok számát, megnöveled a ticketet, unlock a fegyókra, + timelimitet kiszeded, és voila ... mehet a hent 😊
Bár itt annyira elõreszaladtak a srácok, hogy Humwee helyett is kopter van 😊 Ráadásul a BOTOK csak a térkép azon részén mozognak, ahol a 16 személyes MAP is "játszódik" ... szóval el sem viszik elõled a gépeket 😊
Mûxik, én is így játszok otthon, de ha ezt belövöd akkor lehet hogy a netre nem enged majd fel, ilyenkor mindent vissza kell lõni alapállapotra ... érdemes mindenrõl mentést csinálni ... bár néha kidob desktopra, de olyan 20 perc játék után csinálta és talán össz 2-szer, de lehet hogy a Zikszpém vagy én vagyunk a ludasok 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nézz körül itt:
http://www.tutorialwiz.com/battlefield2/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
A demo multi részébe lehet botokat tenni? Hogyan?
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
(küldd át a tabellát)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Más, ha kell vegyél vissza a többibõl de a Wiew Distance-ot mindenképp 100%-on éri meg tartani.
Esetleg a hangnal a hardwares essoftwares belalitasok okozhatnak meg ilyen problemat.
Persze esetleg a csatlakozas miatt lagolhat, de nem szoktak visszajelezni pedig sokan jatszanak rajta.
De ha masnak is problemas a szerver, akkor mondja es jobban korulnezek.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek