Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de te különleges eset vagy..., más emberek néha más játékokat is kiproszálnak 😛
pl ofp2 kifejezeten hasonló kat és jó esélyel földbe fogja döngölni bf2-t 😄 8bár igaz amire kijön bf2 már közel se lesz új game 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rusid

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

A legdurvább az, hogy úgy néz ki ismét sikerült a generációs ugrás a játékminõségben, ráadásul úgy, hogy a hw követelmények csak nagyon kicsit nõttek. Jó, az alaphoz képest talán nem, de nálam pl. jobban fut, mint a Forgotten Hope mod a BF1-el!
Ez a Ge4Ti dolog árnyalja a képet egy kicsit, de hát megmondták elõre a követelményeket, nem? Azonkívül, ha valaki az új játékokat akarja próbálgatni, annak 2 évente komplett konfig csere kell. A fejlõdésnek csak örülhetünk. Persze sok pénzbe kerül, de befektetési céllal ne is vásároljon senki hardvert...

Starfish
Nyehe. Tangabugyi mániás =). Na sebaj. Jó az. Páromon imádom õket. (csak és kizárolag rajta, a többiek ne is probálkozzanak mutogani se <#idiota>)

Én az R9500-asomat cseréltem le. Pedig nagyon jól bírta. De haladni kell néha a korral. Most a gépet is tervezem cserélni. És BF2 ösztönzött a cserékre =) Ez van. És szó nélkül megy a dolog. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Zs0lt1
lol 😊))
Azért elég nagy hiányossága ezeknek a fránya tangabugyiknak, h nem megy rajtuk a bf 😊)
Sõt szinte már felháborító :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Jabar
Hát, én is e remek játék miatt cseréltem le a kártyámat egy x800-ra. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

BurnBaby
jelentem csak és kizárólag bfet játszom 😊 igen, a bf2 miatt vettem új kártyát. igen, tisztában voltam vele már hónapok óta, h vennem kell 😊 nem, nem sírtam csak kicsit, me dráááága és inkább tangabugyira költeném, de azon sajna nem fut el a bf2 😊))

www.battlefield.hu

Ja én is megtartottam tartaléknak.
(meg igazság szerint a szívemhez nõtt 😊

szerintem meg nem, már ezerszer elsirták bánatukat ennyi..., maugy meg nem csak ezért az egy gameért mert az egy dolog hogy sok más game elmegy rajta nade hogy..., elöbb utobb ugyis kellet volna újitaniuk ha nekik számit hogy milyen minõségben játszhatnak a játékokal..., ha meg nem számit akkor ott a no shader mod, azt hajrá... 😊

Zs0lt1
Hát én így tettem azzal a különbséggel, h még nem adtam el a gef4-emet.
Viszont én a nagy többséggel ellentétben, 'szinte' szó nélkül fogtam magam és vettem egy új karit, amelyik frissebb, lágyabb, jobb.
És (tudom éssel nem kezdünk mondatot ;P) teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egy 6600GT-t vettem, tök jól megy vele minden.
Nézd meg a gef4-es mennyi idõs már? Szal ennyi idõ múltán már illõ a váltás. örök életig nem lesz jó egy kari sem.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Starfish
Engem csak az zavar az egészben, mármint a képben, hogy kicsit olyan megkülönböztetõ hangvételû. Direkt nem használok más kifejezést, mert nagyon nem illik se forumra, se sehova. =)

BurnBaby
nem adtam el. odaadom a jó ides apámnak, h rendesen menjen neki otthon a bf1942 ,)

www.battlefield.hu

Nekem az volt és ezért a gémért cseréltem le 😊

Starfish
Ugyan nem gf4-et csereltem le, de BF2 miatt vettem új karit =) Ez is számít? 😄

arty
nincs gef4Tim, de el tudom képzelni mit éreznék ... ne rugjunk már szegény földön fekvökbe 😊 az egyetlen, ami a csalodottságukat enyhitheti, h itt fejezik ki rosszallásukat EA rol... sztem belefér ....

Forza.

DummyBoy
Ok, kicsit túlzó volt de szerintem érthetõ, miért ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

arty
sztem az dumálhat max, aki emelt fõvel lazán lenyelte, h ez nemmegy gf4Ti-n, s eladta a kártyáját, s eme EGYETLEN játékért vásárolt egy ujat, drágábbat, gyorsabbat.

a többieknek sztem csitt 😊

(arról nem beszélve, hogy picit nagyobb a különbség a 486os és az x2 gépigénye közt. Kb igaz lenne a battlefield1942 és a battlefield4 esetén ....)

Forza.

arty
😄

Forza.

<#eplus2>

Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg Hercules mono-n is futna-e mondjuk CGA emuval?

GCR
Remélem te vagy az akit ott rugdosnak .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Skiper
hörrgh

gyuri http://gyur6.uw.hu

nehezen emésztik.<#unalmas>

http://thenamelessphoto.com/

TDC Geronimo
Még mindig itt vagytok leragadva??

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DummyBoy
Én is hasonló hisztit rendeztem, mikor az Elite után az X2 Khaak Threat nem ment a 486-osomon ... nem egy mai gyerek, de azért jó ... a hasonló játékok mind futnak rajta 😊

Starfish
Ez nekem nem tetszik. Túl hogyismondjam.... Szal nem fekszik =) nem is ragozom tovább

Wanted
Szintén thanks. <#buck>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Kösz.<#vigyor3>
Kipróbálom.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Rusid
Na sikerült az államvizsgád gratula! 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

DummyBoy
Ha jól értem akkor a botok ellen akarsz repcsizni?

Mert az is mûködik 😊 Lentebb valaki linkelte a Gamespy BF2-es fórumát, ott megvan minden ... Itt a topic 😊 egy kis angoltudással megoldható a dolog ...

C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Levels\Gulf_of_Oman\server.zip ... ezt átnevezed és a letöltött server.zip-et beteszed a helyére (Értelemszerûen ha máshova telepítetted, akkor ott keresd 😊 ) Még ha akarod akkor megnöveled a botok számát, megnöveled a ticketet, unlock a fegyókra, + timelimitet kiszeded, és voila ... mehet a hent 😊

Bár itt annyira elõreszaladtak a srácok, hogy Humwee helyett is kopter van 😊 Ráadásul a BOTOK csak a térkép azon részén mozognak, ahol a 16 személyes MAP is "játszódik" ... szóval el sem viszik elõled a gépeket 😊

Mûxik, én is így játszok otthon, de ha ezt belövöd akkor lehet hogy a netre nem enged majd fel, ilyenkor mindent vissza kell lõni alapállapotra ... érdemes mindenrõl mentést csinálni ... bár néha kidob desktopra, de olyan 20 perc játék után csinálta és talán össz 2-szer, de lehet hogy a Zikszpém vagy én vagyunk a ludasok 😊

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Nincs eléggé már most is kitágúlva? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem kell, a singlenek vagy egy moddolt verziója, ahol tudsz tesztelni heliket-repcsiket-commandert. Korábban talán beraktam a linket. Ha nem, akkor
nézz körül itt:

Wanted
<#szomoru1> Akkor meg kell várnom a fullt, ha repülni akarok.

Starfish
Királyság =) Még jó hogy imádok grafikázni =) Na majd vakinek ha kell weboldal, vagy bármi szóóóójon =)

Lacc
Már csak 6 nap és elszabadul a pokol 😛 Vagy kevesebb. Vagy ööö több...
Starfish
Éhh. Még nem volt idõm rá 😄

DummyBoy
Próbáltad már a Starfish vagy hasonlókat?

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Col Andrew
a single-ben vannak az ai-ok, a multiba nem lehet

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Starfish
Jah BB. Képzeld hogy jártam <#idiota> A Starfish.hu is foglalt név <#boxer><#violent><#confused><#phone><#falbav><#gun><#ejnye1>

Wanted
Hi!
A demo multi részébe lehet botokat tenni? Hogyan?

Col Andrew
Valóban nem az, viszont nekem a lenti konfiggal megy highon minden 2*AA-val, tökéletesen

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Beers
Nem volt elég tegnap 😉 ?
(küldd át a tabellát)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fasza😞 Még egy widows ujra instalt megprobálok, hátha az segít egy kicsit.
Starfish
Haxi. Ma lehet többet tudok gammázni. Remélem megtalállak és akkor a post lopkodást lejátszuk <#idiota><#violent><#email><#idiota>

Ezen sztem jobban kéne mennie.
Más, ha kell vegyél vissza a többibõl de a Wiew Distance-ot mindenképp 100%-on éri meg tartani.

ssc-suni-hu
Hat nemtudom szerintem a grafika nema szerver hibaja.
Esetleg a hangnal a hardwares essoftwares belalitasok okozhatnak meg ilyen problemat.
Persze esetleg a csatlakozas miatt lagolhat, de nem szoktak visszajelezni pedig sokan jatszanak rajta.
De ha masnak is problemas a szerver, akkor mondja es jobban korulnezek.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek