Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De kezdem érezni az ízét,,mint páncélos tevékenykedtem idáig és ezen a mapon nem lehet igazán érvényesülni vele.Szûk látótér,sok fedezék,stb..
Egy kérdés:Aknákat fel lehet szedni v.hogy?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
ha pl csak 4 en vagyunk a szerveren es vki akar gyakorolni es ki is irja akko azt nem lovom le... persze ha o sem 😊)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
valamilyen szinten egyetértek veled
de aki éppen repulni tanul mert most szeretne bf es vilagba bekapcsolodni annak megkell engedni...
en is ezt csinaltam 2 éve mondjuk mindig lelottek de ez mar masteszta 😄
na nagyjabol ennyi
Üdv.: Hys
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
csinaltam egy kepet nektek:
aszem latszik hogy nem vagyok bena.. megis ugy erzem hogy neha eleg vicces dolgok vannak a sebzessel.. mondjuk lehet hogy az egesz csak netkod hiba.. volt olyan hogy egy zaszlo alatt harcoltam valakivel. meglattam.. automatikusan hasravagtam magas es adtam neki mint az allat.. vagy 10-15 golyonal tartottam amikor o kb allva par lovesbol kinyirt engem.. azert ez erdekes... meg egy ket ilyen.. d emost egesz jo volt.. viszont.. lehet en vagyok a bena.. de a helikopterrel oldalazas kozben UBERkonnyen felborul magatol...marmint nem is oldalazas.. hanem amikor egyhelyben akarok az oldal iranyokkal fordulni..
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
És mit csináltam volna várjam meg amíg teljesen átszinezik , így legalább fehér maradt . Egyébként meg amennyire tudok vigyázok , de nem vettem észre.
Ilyen helyzetbe én simán megbocsájtanék, csak hogy ne legyen az ellenségé a zászló . Vagy magadnak se bocsájtasz meg amikor föláldozod magad , hogy fölrobbants egy páncélost c4-el vagy aknával ?
Sorryt meg amikor tudok nyomok, de haxorornak igaza van nincs rá mindig lehetõség.
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Aki meg azt mondja, hogy ezt klánoknak találták ki csak, az játsszon még pár menetet, és teljesen világos lesz, hogy az az oldal a biztos nyertes, ahol van egy épkézláb com., meg 2-3 squad, és teszik a dolgukat. Lesöprik az ellent. Publicon.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
minimum 5percet voltunk együtt. tök jól támogattuk egymást.
http://thenamelessphoto.com/
Tényleg egy squadnak van max létszáma ?
Ami nálad ugye értelmetlen hiszen ha repcsizel akkor te a reptérre mész 😊
Ne gyalogos squadba lépj hanem repcsisbe, ha nincs akkor csinálj te egyet ha mázlid van és a commander jó akkor repcsishez passzoló feladatokat ad majd de ez inkább a jövõ mert a demoban csak közepes map van ahol a légierõ nem igazán tudja kifutni magát.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx