Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miert nem jpgbe?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Tisztelt Látogató!
A keresett dokumentum nem létezik a rendszerben, vagy Ön nem jó címet adott meg a böngész? címmez?jében! 😛
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
nem én említettem meg bubát most hanem Haxoror én csak beadtam egy képet bubárol aki nem ismerné ennyi
én nemtom mé lennék gyanús

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Másrészt mindig akad üres szerver (már van vagy 20 magyar BF2D szerver), ahol lehet gyakorolni.
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Amúgy teljes mértékben igazad van
egyébként természetesen tegyék bátran, rengetegszer van olyan(mondjuk napközben) hogy senki nem akar helizni mindenki csak szórakozik
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Vmelyik nap amikor kicst felmentem nézelõdni szerverre, az anyahajóra szorult csapat katonái 5-6osával haltak azért, mert aki beült a helibe egyenesen a vízbe vitte az összes barátjával együtt. Innentõl kezdve sajnos nem a magánügye, hogy mit szeretne csinálni publicon, ugyanis közvetlenül annak az 5-6 ember, közvetve az egész csapat szórakozását elrontja.
Kb fél óra offline játék után bárki elér annyit, hogy nagy biztonsággal tudja vezetni - ha nem is lõni, stb. vele rendesen. Ez tényleg olyan nagy elvárás?
www.battlefield.hu
Simán nyomtuk le az USMC-ket, akik csak röpködtek és röpködtek 😊 Én specops-al voltam commanderként, elmnentem elõbb foglalni egyet, majd c4 az artillerykre, majd c4 az anyahajó összes cuccára, utána meg már szinte magától ment a dolog... mindig repülõvel jöttek az anyahajóról, nálunk meg én légvédelem+többiek repülõ stb mindig leszedtük õket 😊
Persze ehhez keményen az kellett, hogy a commander meg a squad is szervezetten tegye a dolgát.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Probléma: Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön...
Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a kettõvel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-rõl azért hallani még némi problémát...
Probléma: Fekete képernyõ, vagy egyszerûen desktopra visszadob a játék inditásakor..
Megoldás: Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
Probléma: A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Megoldás: Másold a következõ szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól mûködik. +info: Ha mégsem, akkor a 800x600-at hagyd 60Hz-en (függetlenül attól, hogy milyen felbontáson akarod futtatni a gamet)
Ez akár mehet a faq-ba is 😊
Ebben az esetben meg egyelõre nincs sok értelme feltenni...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet, hogy hülye kérdés, de megy Geforce 4-essel a játék. Mert tudom, hogy elvileg nem, mert a 4-es nem támogatja azt a shader izé 2.0-t, de mintha valaki már megcsinálta volna. Ha oltári nagy hülyeséget kérdeztem, akkor bocs.
ACER Aspire 5738ZG
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
A másik amit megint a szerencsém rovására írhatok, hogy bármikor felszállok a bombázóval természetessen lezuhan a vadászunk és a 2 amcsi vadás engem kezd kergetni... <-- oda a bombázás öröme😊
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/battlefield2server.exe
amott meg linux
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf2-linuxded-1.0.2442.0-installer.zip
(asszem)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
steam, origin: ACE_hun
Botok ellen meg nem uncsi ha gyakorolni akar. Más dolog ha négyen vagytok a szerveren, de más ha fullon van.
steam, origin: ACE_hun