Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
PB-re gondoltam 😊
A másik meg az h sok szerver rendszeresen kivág mindenkit egyszerre a desktopra...szal nem a te gépedben van a hiba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem nem abban keresendõ..., ez nem hl2, ne keverd..., és mondom nekem demonál ugyanugy volt szvsz ez itt csak mák kérdése hogy kinek hol mikor hogyan csinálja/csinálta 😊
win reinstall ami max még segithet de én arról se vagyok meggyõzõdve, majd kiderül... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

de nekem demoval is csinálta, ez van, dice-nál emgint ügyesek voltak 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ennek ugy nagyábol 0 köze van a eredeti vs tört dologohoz... (márha nem értetem félre és a rendes ctd-rõl beszélünk nema pb féle szarakodásal, de azt em,g ugye kiküszöböli ha ki van kapcsolva a pb 😛)

mesor
A probléma valszínû a warezban keresendõ!
Ha valaki játszott Half-Life2 warezzal az tudhatja hogy ott az AI állt le mindig hát itt kivág az asztalra mivel multiplayban nehéz lenne leállítani az AI-t!<#alien2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ha ctd-re gondolsz akkor az szvsz nem pb probléma..., nekem demo -nál is csinálta a vége felé...
teljeseb rabdom modon volt amikor nekem is 5 percenként volt amikor egy órát is birt..., most a fullal meg ált a map befejezésénél szereti csinálni...
szvsz ennek semmiköze ahoz hogy eredeti vagy nem, valamit megint csunyán elbasztak benne..., majd segit a patch..., vagy nem :/ majd kiderül milesz, én majd még lehet megejtek egy win reinstall-t de ha az se segit akkor amig nem jön ki erre valami patch én tuti nem veszem meg eredetibe :/

Evogordon
Állítólag szagat a RELOAD, ez igaz??

ewuk
hm.. nem találkozott már valaki azzal a problémával hogy egy idõ után foglya magát és kilép a játékból a gép. legelõször valami memoriára is hivatkozott az az üzenet azóta eltünt, már csak kilép. a demoval nem volt gond. bocs ha volt már róla szó de kb 1 óra alatt írtok 600 új hozzászólást, ami elég sok, a keresõ meg nem talált semmit. na ha valaki tudja a gyógyírt az kérem ossza meg velem is 😊
köszi
TDC Geronimo
Az eredeti fog menni rendesen....meg sztem a tört is csakhát ugyebár még meg sem jelent 😊

Smuge
Nemtudtok valami megoldást erre a kilépés problemra?? Már mindent megprobáltam de sehogy se jo. CB szerverröl is ugy kivág ahogy kell azt, tök mind1 hogy PB-s vagy nem 😞( Elöbb is beléptem mentem 10 m-t és asztal....nemtudom miért van ez, ujraraktam gamet de igy is ue. DEMO tökéletesen ment!!

semmi gond, énis csak azért mondtam mert ezt épp tudtam fejbõl : amugy f11 is valamelyik külsõ kamera csak nema rendes tps

TDC Geronimo
Gyalogosnál csak akkor lehet ha pl mászik fel egy létrán. Máskor nem

Starfish
jóvan, csak 1 számmal lõttem látatlanban mellé. De bf1-ben is így volt... =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Starfish
Én passzolom. De lehet így van. De eddig ahol játszottam ott lehetett jármúben TPS-re váltani. Katonánál nem próbáltam még. =)

lehet, majd kiderül 😊

c-vel körbe tod kapcsolgatni a nézeteket mig f9 az fps nézet f10 a tps (jármûveknél legalábbis) és igy tovább...

BurnBaby
a régi bfekben ezt szerver oldalon lehetett engedélyezni/tiltani, h van-e külsõ nézet gyalogosnál/jármûnél. lehet most is így van?

www.battlefield.hu

Starfish
Common control-nál nézd meg mivel lehet váltani nézetet. MEg az F11 is valami ilyet csinál, meg a környékén a gombok.

Johnny23
igen jármûben sikerült, de gyalogosan nem (PEDIG a gyalogos movement -nél irja)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

demoba nekem sikerült 😊 bár lehet csak bug volt, fullba még nem probáltam gyalogosként

Starfish
Ha jármúben vagy akkor át lehet váltani jah. És igen asszem a c gomb. De ha gyalogosan vagy akkor is át lehet?

akkor lehet csak a demoba lehetett 😊

Johnny23
nah akkor mégis lehet????? 😊)

.probáltam "c" -vel,DE nem reagál rá semmit !!!

lehet: c gomb...

át lehet váltani tps-ben..., elgalábbis demoba még tuti át lehetett..., szal nem kéne mindenkit lehurrogni 😊

Johnny23
jóvanna....azthittem lehet vhogy (látott olyan videjokat)

c

gregoryan
D<#smile><#smile><#smile>

gtasa.exe
gregoryan
Szerintem a hpk-t kell wta-ra tenni, mikor a fdx lkk-zik. nem? 😄 😄 <#merges2><#circling>

Johnny23
hogyan lehet TPS nézebe váltani a kamerát ??

olvass vissza 😛

jah bocseesz😊de akkor is szomoru dolog..<#sniffles>

kicsit késtél, ovlass vissza 😊

Meg meg sem jelent a jatek, de cheaterek mar vannak, elszomorito..

gregoryan
Nem vagy most is még picit lámer?

DummyBoy
OFF:
Az ilyen topicok olvasgatása közben elgondolkozom azon, hogy vajon én is ennyire buta láma voltam kezdõként???
Elég régóta fórumozok, általában min 1-2-5-6 hónapot vagy többet olvasgatok egy fórumot mielõtt regisztálnék, ha valami érdekel akkor elolvasom a topicot vagy visszamenõleg x oldalt mielõtt kérdezek ... de ilyet? Eldobom az agyam ...
Na mindegy ...

ON:
Az igaz hogy megjelent a demó? És GF4-en télleg nem megy? <#banplz>

Ténylegon: A >@&##>@&@}{{>#@{&#>&#{ ezeknek a wallhack/aimbot/cheater #&@#&@&>-öknek 😞 😞 😞

Asszem télleg meg kell venni a FULL-t ... És ezzel kacsolatban is van kérdésem:
Nem tudjátok véletlenül hogy: Állítólag a Commander Edition-ben lesz egy Headset ... az milyen lesz? És mennyibe fog kerülni? Mert se Automex-nél, se 576-nál, se CDGalaxis-nál nem látom, csak az elõrendelést ... Commander Editiont sehol sem láttam ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Starfish
Jájj. Milyet repült bazzeg hátra... Szerencsétlen. Hogy a f*szba sült el az az ágyú ennyire hamar?

Starfish
Bazzeg. A közgázon lesz? 😄 jujj akkor 2 perc alatt ott is lehet. Nehéz lesz ugyan átmenni az út másik oldalára, de megpróbálom 😄

lac coo
Pár nõi katona is lehetne a játékban ....:-)))))))))))9

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én úgy gondoltam, hogy írsz a ranked szerver üzemeltetõjének egy mailt, hogy Gipsz Jakab tegnap 21:30 perckor gyanús körülmények között lelõtt, kérem nézzenek utána. Nyilván a vádaskodást sem túlzásba vinni...ebben egyébként az EA érdekelt a leginkább (vagy a PB?), gondolom lesz majd ilyesmi.

Tuvi
Szegény srác: VIDEJO

BurnBaby
jah mellesleg elkészült a július 2-i pénzdíjas EA Lan info és jelentkezési oldala:

http://www.eagames.hu/bf2lan

www.battlefield.hu

lac coo
Foglyokat lenne jó ejteni ! <#idiota><#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Starfish
Vagy eláshatod magad az ellen zászlójáig, és a föld alol foglalhatod el..... 😄

Starfish
Jah. Jól nézne ki ha a sniper a hátára csapja a fegyót, azt elõ az ásót, rohan vele, majd elkezd ásni. De jó poén lenne. 😄

Starfish
Elkezdtük kivesézni a full BF2-t 😄😄😄

Running
Öröm olvasni hogy megjelentek a tetvek (csalók), mondjuk az eltaposás hatásos lenne ellenük. 😊
A fû az tök jó szerintem, lehet bújni. Remélem egyszer az is lesz, hogy be tudod ásni magad a homokba. 😊 Vadul nézne ki ahogy az emberek túrják a talajt...

Running
Öröm olvasni hogy megjelentek a tetvek (csalók), mondjuk az eltaposás hatásos lenne ellenük. 😊
A fû az tök jó szerintem, lehet bújni. Remélem egyszer az is lesz, hogy be tudod ásni magad a homokba. 😊 Vadul nézne ki ahogy az emberek túrják a talajt...

arty
nem tanulnak az emberek ... minden tesztben ott volt a konkluzio: elõbb utobb baj lesz az FX sorozattal, ha a gémek elkezdenek dx9/shader intenzivek lenni ... és lám ...

Forza.