Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohatt linux!!!!!!!!
Windows FOREVER!!!!!!!!
<#idiota><#idiota><#idiota>

most nem a portrol van szó, felengedni a többi is felenged..., hanem geronimo azt találta ki hogy lehet hogy a tömeges ctd csak a linuxos szervereken van merthogy a cb jó és az win..., tehát hogy a linuxos ded emgint fos... (ami vagy igaz vagy nem, kitugya...) namost a majomház is linux... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mondjuk most. 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

hm, ellenben ez a csoda opc valamiért nem enged be... join, azt viszavág a szerverkeresgélõbe midnen üzi nélkül (csak a joining to server kis ablak vagy mi jön fel és utána vissza...)
tényleg marha jó ez a belsõ szerverkeresgélóõ 😄DD hogy száradna le a keze annak aki ezt kitalálta... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

És mivan a majomházzal? Az linuxos és a port le van tiltva elvileg.
nem azért mert nem férek most be,de nem lehetne megemelni a CB-szerver player számát? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

TDC Geronimo
Jajj azt akartam írni h a CB az win......nah jóvanmá 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a cb mi iylen? a cb nem linux hanem win 😊
amugy van egy opc nevû szerver is az is win elvileg, nem akar valaki oda jönni? 😊 cb-re esélytelen beférni 😄

TDC Geronimo
Lehet még mindig a linux szerverbe van a hiba. A CB az ilyen és kifogástalanul megy

ase rulzik, összes maygar szerver törött elvielg, viszont a fele se müxik jól 8márha itt a ctd-t télleg a server okozza 😛)

amugy tök jó hogy cb ugye tele oda nem lehet már beférni összes többi szerveren meg mindig 1-1 ember véletlense egy szervere mennek az ottaniak 😛

Hali mindenki!!NAh letöltöttem full-t minden stimm csak amikor neten akarok játszani akkor nem tudok egyik szerveren se a cd-key miatt!!!<#falbav><#gun>Ti hol szoktatok játszani FULL-AL???<#help>(HA TUDTOK)
tegnap még nekem is 100szor gyorsab votl amig kb volt 50 szerver és 200 játékos..., de msot már kezd emgint behalogatni bár még nem nagyon..., meglsád kijön hivatalosan megint le fog rohadni aze gész csoda 😊

pedig nem fut a refreshlock

TDC Geronimo
jaja <#banplz>

elolvastam meg megcsináltam ami ott volt de nem jo!

Meggymag
Borg könyörögve kérünk banoljátok már a gecibe goodspeedet.. Ok lehet mondjuk "szánalmas vagy" vagy valami ilyen frappáns. Köszönet a BFközösség nevében 😊

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

TDC Geronimo
Miért ne mond h nem lett jobb mint a demo? Nálam 100* gyorsabb (attól még tényleg elég fos😊)

vilmoska
nah tudjátok honnan lehet letölteni,de nem torrentrõl?

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

TDC Geronimo
Hogy a faxba jön ez ide? <#idiota>

amugy a belsõ serverkeresgélõ még mindig egy rakás fos, kb enyit az ea meg a dice igéreteirõl 😛PP

Páran sajnos azért vannak kibukva a rendetlenjei közzül, mert én többször i felemeltem a szavamat a BaseCamperek ellen.... szerintem a BC játékellehetetlenítõ magatartás.

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

TDC Geronimo
Hát elõtte nézd át a FAQ-ot....utána talán 😊

Meggymag
Szerintetek fax e?

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

TDC Geronimo
Hmm

vilmoska
ide lehet írni warezzal kapcsolatos dolgokat?

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

TDC Geronimo
Baszki nem hiszem el. Nem akarsz elmenni a p***-ba? Fejezd már be senki nem kiváncsi rád!!!

ebbe lehet valami, cb szerver ugytom télelg win 😊 legalábbis régen hungs.hu még win szerver volt és aszem a cb szerver emg a hungs az ugyanaz 😄

Mr Manson
gondolom windows szerver és nem linux

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

jah csak éppen arra a tömérdek 26 helyre max szökõévente lehet beférni... 😊

http://kepfeltoltes.hu/050619/Image_2005-06-19_2019.53.421.jpg
http://kepfeltoltes.hu/050619/Image_2005-06-19_2024.28.906.jpg

Szerintetek Bunda volt e ?

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

ez eredetileg ugy avan hogy a hiba mindig az emberben van sose a gépben...
namost az a hiba lehet a programozoban is aki faszul irta meg a programot nem csak a felhasználóban 😄

Lacc
Gyertek a CB-re, Weapon Mod tesztelés folyik 😉 Kicsit meg lett tuningolva a sebzés, és realisztikusabb lett az egész. Szvsz sokkal jobb.
énis igy látom a helyzetet 😊 fõleg demo miatt is 😛

faq...

én eddig mgé egyszer se kaptam semmilyen üzit se...
amugy tulképp eddig engem a full ritkábban vágott ki mint a demo az ucso 2-3 napban 😊

TDC Geronimo
De miért van az h pl a CB szerverén lejátszunk 5-6 mappot anélkül h kidobna(utána sem dob ki)? A többin kivág ott nem

Starfish
A hiba mindíg a felhasználóban vag másnéven a lUserben van =) Legalábbis az okostojások szerint. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Smuge
bocsi a duplázásért, pedig egyszer küldtem L

Kandurex

Miért lenne warezal baj? Ez a rendes clone DVD -s változat, nem kell hozzá a reloaded crack, meglásd a full is szar lesz a gépeden!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nemtom volt e rola szo, de nekem az a bajom hogy kapok egy fekete képet és kidob a desktopra a gém. mondták hogy refresh dolog. nekem a refreshlock nevu progi van fent a gépen de leszedtem kinyomtam bármkit csináltam nem ment. Csak fullscreen 0 val indul el ugy pedig nem az igazi!
nem tudnátok valami megoldást hogy vissza állitani valhogy alapba a refresh dolgot vagy valami más megoldás kéne? kosz

Smuge
Abba biztos nem ( bár valami lehet bennük ), jo cdkeyel EA szerverre is felmentem, onnan is kivágott, szoval ez valami központi dolog lesz, remélem minél elöbb jön egy patch mert hogy itt valami nemjo az 100<#zavart2>

Starfish
Várjátok meg a pénteket. Majd ha kijön és mindent elrendeznek a szerverekkel, lesz rendes szerver törés, meg lesz minden kutyafüle, majd akkor tesség megnézni mi a bibi. Addig nem igen tudunk hozzászólni szerintem. szvsz volt =)

retteneteske
nálam is a map befejezésénél rakott ki.
elõtte meg kétszer a pb "empty win32 module"vagy valami hasonló üzivel.
más gondom nem volt, hálistennek.<#alien>

Starfish
Hát a Demo engem is kivágott párszor. De nem sûrûn fordult elõ. A fullal még nem foglalkoztam annyit hogy errõl tudjak bármit is mondani. Csak megnéztem hogy megy e ugyan olyan beálltításokkal. Jah és reloaded és nem szaggat......

Kandurex
Tört? Egyelõre egy sincs még megtörve..szal..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

demoba sok votl a tört szerver? tényleg? 😊
mind1 lehet nálam összefolyik a két dolgok hogy emiatt is fagy emg amiatt is nemtom de nem hiszem hogy a demonak is fagynia kéne... 😊

király, akkor ez meg szvsz nem warez gond hanem mint mondtam dice programozoi megint ügyesek voltak..., bár az elmult két rész után ezen már meg se lepõdök 😊
mind1 majd lesz patch..., vagy nem, kitugya...

TDC Geronimo
"Single Player amugy tökéletesen megy" nah errõl beszélek. A tört szerverekben van a hiba....szal.....

Smuge
Hm elgondolkodtato, akkor már csak eredetibe lehet reménykedni hogy az jo lesz 😊 Single Player amugy tökéletesen megy