Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a Gép egy MSI alaplap 2,53 Gigás proci giga ram és egy ati Radeon 9200 pro 256MB 400mhz -s rammal.
A Játék L indúl, majd az intró zután amikor a menünek kellene bejönni csak nagy feketeség és szinte megfagy a gép. se kép csak hang meg zene de ennyi.
van valakinek valami használható ötlete erre???
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Valaki adjon már valami infot mert leh****nyom a monitort.
Nincs swap van 1gb ramom normálisan fut a játék,csak az egér akad.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2\ergc
[merlinw.org]
a RELOADED és a Clone.Ston3D na most mivan ezekkel...?
Meilyhez van crack...?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D
biztos van mas mukodo verzio is de ezzel 100% hogy megy 😛
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Mondjuk HIGH beállítások mellett játszom 1024*768on
Pár percig akad, utána vajsimán megy...
De az a pár perc szörnyû, van hogy több másodpercig is kimerevedik a gép.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A többi szerverre nem engedett fel emiatt.
Az elsõ kör után nem volt semmi gáz, a második után az asztalon találtam magam.
Ha csak ennyi gondom lesz vele, akkor már jó.
Egyébként a mapok nekem baromira tetszenek, szerintem nagyon élvezetes lett a játék.
Kosszonom szepen!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Csak a szerverkeresõ akasztja ki, játék közben semmi probléma nincs vele...
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately