Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
OMG mi van itt <#wilting>
Inkább megyek vissza játszani....

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lacc
Csak nem a CB serveren játszottál? Mert ott meg van tuningolva a sebzés :D
David8
Sziasztok!
Milyen a játék? Nekem az sima nem teccett. Nem volt jó a hangulata sztem.
Ez jobb? Ez is területfoglalós?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Na kipróbáltam a full verziót.Hát ez nagyon kellemes játék lett.Ugy éreztem adtak a sebzésnek rendessen a demóhoz képest,de jobb is.
Óriási hangulata van a játéknak,jók a pályák is,szóval szuper.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Oksa megnézem de nem hiszek nagyon benne... :(
Yossarian
szvsz mindenki tudja, hogy a szmájlik a hangulat kifejezésére valók, de nem tom mibõl gondolod, hogy egy ilyen pörgõs topicban kiváncsiak a hangulatodra?

Nieleen

hm, ez érdekes, probáld lejjeb venni a beállitásokat hogy akkor is eztcsinálja e

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

feladom! kérek bant pár napra ha lehet! :) addig lesz gyogyszerem majd akkor visszajövök! szerintem ha valakinek nem mügxik küldjön levelet az ea-nak kemény hangvételben hogy válaszoljanak rá biztosan! irja rá cimét tel számát meg mindent!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Nos ez érdekes mert már az elején fogtam és átállítottam azóta nem nyúltam hozzá.. <#szomoru1>

Persze az asztal sem magától jön vissza hanem az ALT+F4 meg CTRL+ALT+DEL meg CTR+ESC meg ilyenek eggyüttes használatával... :(
off. bocs elkerülte a figyelmem a #15960 -as hozzászólás pedig tényleg visszaolvastam, a hozzászólás biztos az idõ alatt születt amig visszaolvastam :)
on.
spam spam spam
Pls #15968. :C

hmmm, szoktad változtatgatni video beállitásokat? mert ált akkor szokot sokat tölteni ha állitotál ott valmait, amugy nemkéne

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sziasztok!

Láma kérdés lesz! Ez van...

NA szóval az az én problémám hogy valami iszonyatosan über lassú a game betöltése ,tehát amíg csatlakozik a szerverhez (értsd cirka 5 perc) egy 2,6 P4 + 1GB RAM meg egy HIS x800 pro konfigon...
Másnál is van ilyen v egyedi probléma?? Ja és a legjobb hogy nem is biztos hogy eljut a Join gombig mert a client data akárminél (amikor végigment a loading) megáll zene van kurzor forog csak épp sehova tovább majd jön az asztal..

<#falbav><#help>
szerintem alt+f4 segithet még de ha mégsem akkor SPAM!

elkéstem :/

#15960 :)
szal lehet hogy krekk
mongyuk én egybõl clonecd-set szedtem és azzal iylen nincs, csak simán hibaüzi nélkül bazs ki deskre :D

#15960<#falbav>
visszaolvastam, de a következõre nemtaláltam megoldást:

van hogy 2 perc mulva, van hogy 15 perc mulva dob ki a desktopra a fenti hibaüzenettel. a Demo kifogástalanul futott órákig.
(lehet hogy a crack? :) )
a gép P4 3.5, 1 giga ram 466mhz, 9800pro

esetleg ötlet?
Hali.
Leszedtem a RELOADED verizót, az lenne a problémám, hogy amikor elinditom a .exe-t visszadob a desktop-ra. Nincs semmiféle refresh progim csak az alap Nvidia. Megcsináltam a .reg-es dolgot, 1024-t átállítottam 60hz-re és 800*600-t is. De igy is ugyanugy visszadob. Van vmi megoldás?

lac coo
...öööööö...mi az a warnolás ?<#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#eljen><#eplus2><#eljen>

lac coo
LOL....Te biztos rendõr vagy BKV ellenõr vagy ....Ezek smile-k hangulat kifejezésre valók , ha nem tudnád ....

rendben akkor az überfasza kérdésekért is mehetnek a pontok meg az olyan flameért is amit te generálsz..., mindenki jobban fog járni és az egész topic legalább szép sárga lessz :)

ha nincs idõd keresni akkor jáccani se lesz idõd szvsz...

Yossarian
nemcsak a visszaolvasni képtelen userek tesznek tönkre egy topicot, hanem az ilyen hozzászólások. (csak egy rakás szmájli, vagy 30db kérdõjel) A napi 1000 hozzászólásnak 90% marhaság.
Borg másic topicban warnolja a népet ilyesmiért, nemtom itt miért tûri el...

Nieleen

már bejön...

nforce forumát nyálazva, a reloaded crack nagy valószínûséggel rossz, többeknél randomszerûen memory.dll hibával lép ki desktopra, vagy egyszerûen gém alól hiba nélkül.clone dvd-s verzió állítólag nem okoz ilyeneket több óra gémelés után sem, érdemesebb a clone-sat szedni.Nem basztatni, ezek mások ill. saját tapasztalatok alapján, remélem sok hasznos infót írtam le.<#circling>
te mekkora egy ûberfasza gyerek lehetsz ..
neked biztos van idõd keresgélni..
amúgy meg nem az a húlye aki nem tud, hanem aki nem kérdez...
köszi elösszõr én is azt néztem de nekem sem jön be azért kérdeztem hogy háétha te máshol olvastad.. ez van
lac coo
??????????????????????????

Yossarian
fõleg az ilyen sokatmondó üziknek van a legtöbb értelme.

Nieleen

lac coo
<#taps><#taps><#taps>

Yossarian
találkoztam már vele...

Nieleen

xj700t
Húúú vazze 8xx üzenet :) Milyen tombolda lett itt ? <#idiota>

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

keresõ na :D

van egy tõk új találmány ám, úgy híjják ekresõ...

lac coo
A clondvd-hez jó a crack ?A reload ?Köszi ...

bannerbe vele! :D

Yossarian
sztem többen olvasnának vissza, ha a topic nem lenne teleszpemmelve.

Nieleen

egy NAGY kérdés?! ha ez egy uj játék és kb. 20 órája van tört verzio szerintetek mindenki überfasza kockaként születet és mindenki tud megoldást ezekre a xaros hibákra? vagy csak én vagyok anyira überfasz láma hogy lusta vagyok kb. tiz percet arra szánni hogy visszaolvassak pár oldalt! ha problémád van a gamel vegyél eredetit ha megoldást kerestek mi sem tudunk! ha már egyszer interneted van odahaza olvas vagy néz utána mert ha muterod nem ér rá akkor ki se törlöd a segged? légy önálló!! EZ AZ UJ SZLOGEN!

Yossarian
a bannerben, de most nem elérhetõ.

Nieleen

köszi megpróbálom
hol van a gyik ???
köszi
azt hittem valami produktívabb ötleted is lesz :c(
Yossarian
Húúú, de gáz! Megcsináltam mindent ami a gyikban van, de akkor se akar menni ATI9600XT-n :( egy 2 másodperces fekete képernyõ után kivág a desktopra...

Nieleen

Evogordon
A CLONDVD-hez jó a reload crack??

Running
Na feltettem a nem clone féle verziót és láss csodát ha multiba akarom nyomni kidob a játékból memory.dll hibával...:)
Na próbálom a clone-os félét hátha az jobb. Vagy tud má valaki vmit, ez miért van?

willow
vedd le az AGP szorzódat.

csak 15935-t kell visszaolvasnod, sok sikert... <#idiota>

BEAST
<#integet2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."