Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Release Date: April 14, 2005
WHQL Certified
Most már esedékes egy új hivatalos azzal megint minden okés lesz addig marad a driver csere 😞
(baszki tisztára mintha ATI-m lenne 😄DD)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De van már 77.50-es is 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
The Matrix has you...
Lenne 1 kérdésem avagy 2!MI az a játékban hogy parancsnoknak jelentkezem és az miért jó ? Tudom ,hogy lehet valahogy parancsot adni a lövegeknek hogy tüzeljenek ,de nem tudom,hogy hogyan? Segítségeket elõre is köszönöm!
Olvasgatva a FAQ-t, írta a készítõ, hogy árnyékoknál ha gond van, akkor le kell szedni a 77.30-as drivert (Nvidia). van link is, de ott csak a 71.89-eset találtam. akkor most van új driver vagy nincs?
The Matrix has you...
steam, origin: ACE_hun
Kiváncsi vagyok a 2*1G most van a postán, ha lesz tápom is jövõ hétre akkor letesztelem milyen 2G-val ...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
<#banplz>#banplz>
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hogy kell-e bele még 1GB? Majd jövõ héten megmondom 😊 (Hasonló konfigom van csak nekem 3200+ A64 ...) Csak legyen addigra tápom 😞
P4 3.2GHz, 1G RAM, GeFroce 6800GT, SATA winyo
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Wanadoo-ról melyiket érdemes letölteni? 2 van: van egy dvd clone, meg egy sima bf2.
Biztos most is az van.
De igy most mindenkinek csak problemasabb lett a napja
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ezen beszartam 😄DDDDDDDDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.