Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyakamat rá hogy cloneos verzioja van és daemon tools..., csak a láma eddig crackelte 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

megmondanád mejik az a progi?

ev1l FlOwEr
Gr3nt néven tolod ?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Anthrax
Linket tudsz hozzá vagy te is olyan humoros vagy mint az elözõ hozzászóló ?😛

And5
x800 pro n tudok vmit tuningolni hogy az insane beállítások is problémamentesen fussanak ? 😊

vigyázzá!!!!!!!

😄DDDDDD

höhö ezt most találtam 😊

lac coo
Úgy , hogy szerintem szar a motor és majd az ötödik patch után jó lesz :-))))

Bocsi.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mi a gond? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr.Grent
Nekem tört verzióm van, de nemhasználok cracket. Találtam egy progit ami elhiteti hogy legál a bf2. Szóval azóta tutteráj a gém.

https://grentmedia.hu

Anthrax
Milyen 5.12 ??????????

nem fog de midnen esetre ha bármi gáz van az tuti nem a page file miatt lessz 😊

Pharaoh
Most nézem L-Bandi magyar gamer a 31. a ranglistán.

Aha szal ha adok 110Gigát akkor hasítani fog a gém ultrahighban? <#wilting>

amenyit csak lehet 😄DD
amugy tényleg nicns értelme ennek..., annál többet amenyi helyed van rá úgyse adhatsz ugye azon belül meg annyit amenyit jónak látsz... 😊

Tepet
hogy érted?

de mennyit illene kb.

http://thenamelessphoto.com/

minnél többet... 😛

lac coo
Öööö.....300-at ! :-)))))))))

#17400 valaki pls <#rolleyes>

lac coo
Van !

Az 5.12-es patch :-)

Nemtom lehet-e itt ilyet kérdezni, de nem tudok accountot kreálni. Bármilyen nevet írok be azt mondja használt vagy pedig aminél gondolkodik az utána kirak desktopra😞 Volt másnak is ilyen?

TSW: Tunderke

Tepet
srácok, van vmi megoldás már erre a windowsra kidobálos problémára? probáltunk nvidiával meg atival is és mind2vel elõfordul hogy néha igy játék közbe kidob windowsra... Elõre is kösz

lac coo
Hát néztem pár magyart ..amit néztem az összes :-))))))))

figy, progrmaozásbol már elvee leszerepelt dice párszor szal ezt ne emlegessük..., amugy meg az hogy nem swapol nem tom mé meglepõ... nincs minden maxon de azt nem is mondtad kritériumnak... 😛

Melyik server?

steam, origin: ACE_hun

A hang az nekem hardver-high-ban van EAX-al, de szerintem nem attól swappol...

lac coo
Nekem az a legujabb, hogy a szerver ledob abban a pillanatban ahogy belépek .-(((((

Elküldöd a video.con file-odat? 😄

lac coo
Ja ....Megvan az új joy-om :-)
Mindíg ilyenre vágytam ....

lac coo
De egyébként tényleg gáz a játék : ennyiszer nem fagytam le 5 év alatt mint a BF2-vel :-))))))))))))))9

lac coo
Nekem is volt már hogy FC ment kb 40 fps-el :-)

Új winfos és jó lett...

lac coo
Na ja csak a hang senkinek nincs ultra highban ...
Én még repülõbõl se akadok csak az elején mikor belépek egy pályára kb 10 mp-ig..

Akkor úgy tûnik a játék fejlesztõi eldobhatják a programozói tudásukat, és az én gépem meg egy speciális Swappolós gép <#vigyor2>

én vagyok 1, enekm 1 gigával nem szokott swapolni...

ez engem is érdekelne..

Melyik serveren voltál, az Obi-n? Mert ott nálam is ez történt, tehát valami serverprobléma lehet...

A swapot ki lehet iktatni ha kell.
Rögtön utánanézek, láttam egy parancsban valahol.
semmikó'

Skiper
ase-joiner mikó lesz?

gyuri http://gyur6.uw.hu

háát, valóban az elején még többet swappol, de nálam késõbb is meg megakad, egy-egy vinyó swap-nál, amikor sok emberke van, vagy nagyon nagy a térkép... De arra is szeretném felhívni a figyelmed, hogy maga a játékfejlesztõ is 2 Giga RAM-ot ajánl akkor, ha minden beállítást High-ra állítasz... Gondolom nem hülyék, ha egy ilyen játékot megírtak, és lehet hinni nekik.

2500+ 1GBRam 6600GT

Mekkora pagefile-t illik ehhez adni?

CS4B1KA
Mondtam hogy az elején swapol néhány percig 1 giga rammal, de aztán ez teljesen megszûnik nálam. Igaz én semmit sem futtatok a háttérben, a windows nem foglal többet 105 mega ramnál. Ezen kívül be van állítva 2 giga töredezettség mentes fix swap file. Ha meg így is swapolna akkor vennék még egy giga ramot mert én nem vagyok hajlandó akadós játékkal játszani. Ennyi.

na, akkor ezt hagyjuk is <#nyes>

Kihagyott fícsörök könyve... 😊

xj700t
Szerencséd volt azt mondom.

Nem, fogalmazzunk úgy qrva kevés (remélem még) a ranked szerver. Kevés, vagy távol van, vagy tele... 😞

Haverral már kb egy éve a DC-ben is összejátszottunk, de hogy ketten beférjünk egy ranked-ra az reménytelen volt .

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Skiper
fasság! <#idiota>

gyuri http://gyur6.uw.hu

ssc-suni-hu
Koszi a valaszt, mindjart ki is probalom :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

lac coo
DE...Majd visszaolvasok 5000 hsz-t :-)