Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
a 77.62 -es volt nekem xar
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Köszi a gyors választ
madvi
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
I just got a call at my new job as ISP tech support from my 1st BF2 customer..
They were getting kicked from servers with Punkbuster packet error.
So I told them to update punkbuster etc.... and got paid for doing it lol <#mf1>#mf1>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
tehát így fog majd kinézni:
rem ** gameLogic hasn't been initialized yet **
rem *** These should be noops in server & editor
rem bf2Engine.playMovie Movies\EA.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\dice.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\legal.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\intro.bik 0
rem bf2Engine.playMovie Movies\welcome.bik 0
Nálatok jól mûködik a VOIP? Beállítom szerverre csatlakozás elõtt, minden ok, majd amint fellépek 1 VOIP-s szerverre, kikapcsolja magát a mic és se nem hallok, se nem tudok beszélni. Továbbá néha gondol egyet a progi és lenémítja magát. Amint újraindítom a játékot ismét van hang. Igaz, ASUS alaplapi hangkártyám van. Venni kéne valami külön hangkártyát? Milyet javasoltok ezesetben? Ami viszonylag jó kompatibilitású a különbözõ játékokkal?
(A játékom eredeti dobozos)
madvi
Valaki próbálta az új nvidia drivert?
Nincs vele valami változás? Esetleg megoldás?
Version: 77.72
Release Date: June 22, 2005
WHQL Certified
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
olyan problémám van, hogy mikor csatlakozok egy szerverre azonnal kilép a játékból.Mit lehetne tenni ellene?
Sajna nincs sok idõm ezért nem olvastam vissza a forumot.
kellene még 1 link nvidia driver-hez a BF2-höz
THX
szal ez az én kis plecsnigyûjteményem(arany 2X, ezüst 2X😊).
jó lenne tudni mire lehet még kapni,Badges-ben minden kasztnak van egy az biztos, többire is kíváncsi lennék
Igen be van allitva le is mentegeti a megadott FTPre, de tenyleg sajnos nem lehet a jatekon belul attolteni, nem igazan ertem, mert az FTProl lenezi, hogy milyen csatarecordfajlok vannak, mert kilistazza, de letoltesnel meg azt irja ki, hogy nem toltheto le.
Nem volt meg sok idom vele foglalkozni ma pentek van talan igy konyebb lesz es probalgatom.
Egyebkent tudja valaki, hogy hova masolja a demofajlokat a sajatgepre?
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Mostmar engem is kidobott a jatek vegen, de csak linuxos szerverekrol ha jol vettem eszre.
Hanem a tankos kilövõs dologra visszatérve nem értek néhány dolgot. Réegebben már felvetettem ezt a dolgot de értelmes válasz nem jött. Fontos e hova célzol a tankon, függ e tõle a sebzés. Tegnap szintén volt olyan rakétás aki megfingatott 3 másodperc alatt, annyit se tudtam mondani fapapucs. 1-2 vagy kettõt lõhetett ki.
Másik a velem szemben álló tankra HATOT lõttem rá mire felrobbant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Õ egyszer talált el és fél páncélom hoppla le, már gondolkodtam rajta ugrok ki az ernyõvel, de aztán csak felrobant a hatodikra, mi a szarért van ez?
Gyalogosharcnál szintén. 5x spanoltam vissza mire a csávót le tudtam lõni pedig mindig eltaláltam, ellenben én max 1-2 lövés voltam. Tudom szór a fegyver azt láttam is, azért élhette túl, de hogy a picsába tud vki engem futás ugrás közben fejbelõni. 😊
Vannak jó tehetséges csávók is, tudom mert láttam párat hogyan raknak rendet 10 ellenséges katonával szemben...néztem a távcsövön keresztül, hogy a srác az épületben alul 2 embert lõtt le, aztán 2-en szaladtak utána azokat is kigránátozta, majd rendet rakott az emeleten is ismét 4-5 hulla. 😊
Ilyen szeretnék lenni én is. 😊
Na ennyit háborgok, másokkal is van ilyen vagy csak én szopok?
AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB
naaa.. naaa... naaaa... meegjeleeeee...nem még nem😞 na majd most naaa... naaa.... 😄
www.czekoart.hu