Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

African
Nincs vkinek msn-je aki tudja hogy kell a Gef4 hibát kijavítani?

fistin
hát 2*512 Kingston Ram!!! ha nem elég neki beszarok!!!! má bocs😄

ssc-suni-hu
koszi na ilyet mar regota kerestem

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Legolcsóbb kategóriából választott kb:6000 Ft volt.
Deniboj
Megvan a game! Ma jött meg Nagy-Britanniából, 2 nap alatt ideért. 😊

joebacsi
hideg 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ZaJanga
nekem is

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

And5
integrált hangkártyám van és tökéletesen müxik higon eaxal

ZaJanga
nálam eddig ok!
a 77.62 -es volt nekem xar

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Melyik SB Live -ot? Annyi van belõlük...

Köszi a gyors választ

madvi

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Starfish
Hupsz nem jól emlékeztem. A felvételeket BF2/mods/bf2/demos-ba menti =) sorry

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Suni, a demokat mikor lehet letolteni toled ? Ha mar jatekon keresztul gazos httpn-n megoldhato lenne.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Az egyik haveromnak ugyanez volt a problémája. Neki is integrált hangkártyája volt és azt használta. Most vett bele egy SB Live-ot tökéletesen muxik.
Starfish
nem tudok írni. Sorry érte. Amúgy akart lenni.

Starfish
Az én postom loptad el vele 😄

Me0w
Kurva duplapost mar

Together we'll fly someday...

Me0w
Mennyi memoriad van? szerintem keves es swappel...

Together we'll fly someday...

Starfish
Amúhu is gondolkodom ilyen saját kis fan gamer oldalon.... Ha valakit érdekel...... 😄

Starfish
nyehehehehehe. Mi is csináljunk ilyen boltot 😄😄😄

uHs Gerzson
Something I thought you guys might find amusing....
I just got a call at my new job as ISP tech support from my 1st BF2 customer..
They were getting kicked from servers with Punkbuster packet error.
So I told them to update punkbuster etc.... and got paid for doing it lol <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ezt az anti blaxx-ot hol lehet kapcsolgatni+a játék felbontását hol lehet állitani?a menün kivül mert azt sajnos már nem látom.a mozi tökéletesen lemegy,utána szürke-mák,majd fekete-vpu recover leállitotta.....???
dobjon már valaki 1 mailt/[email protected]/ha tudott vele játszani ati 9250 kártyával/single-ben/
Starfish
Ha jól emlékszem a felvett demokat a Documents & Setting könyvtárban a BF2nek megfelelõ helyre teszi. Sorry, melóhelyrõl nem tudom megnézni hova teszi, de valami ilyesmi rémlik. Aztán vissza kell másolni az install könyvtárba a demokat hogy le tudd játszani. De lehet tévedek. 😄

Use Anti-Blaxx on emulating issues :hát ez+ mit jelent?/Bf2-game-info/
fistin
hali, nekem mér csinálja azt, hogy elfordítom az egeret, tölt, zoomolok, tölt, beszállok vmibe, tölt. és így játszhatatlan!!! pedig 50 fps-el megy átlagban, semmi baja nem lenne, csak ez

DayWalker
ezt úgy is meg lehet oldani, h az init.con fájlt szerkeszted (X:\Battlefield 2\mods\bf2)

tehát így fog majd kinézni:

rem ** gameLogic hasn't been initialized yet **

rem *** These should be noops in server & editor
rem bf2Engine.playMovie Movies\EA.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\dice.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\legal.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\intro.bik 0
rem bf2Engine.playMovie Movies\welcome.bik 0

nálam igen. Korábban (BF 1) rengeteget szívtam alaplapi hangkártyával, never again.

willow
A bíbor szív a legjobb. Eléred a szükséges kritériumokat és utána le kell lövetned magad 😊

Hali!

Nálatok jól mûködik a VOIP? Beállítom szerverre csatlakozás elõtt, minden ok, majd amint fellépek 1 VOIP-s szerverre, kikapcsolja magát a mic és se nem hallok, se nem tudok beszélni. Továbbá néha gondol egyet a progi és lenémítja magát. Amint újraindítom a játékot ismét van hang. Igaz, ASUS alaplapi hangkártyám van. Venni kéne valami külön hangkártyát? Milyet javasoltok ezesetben? Ami viszonylag jó kompatibilitású a különbözõ játékokkal?
(A játékom eredeti dobozos)

madvi

Running
Hát én tegnap tettem fel haveromnak, a textúra hibáit javította, de ugyanúgy lefagy neki. 😞

Crem
off

Valaki próbálta az új nvidia drivert?

Nincs vele valami változás? Esetleg megoldás?

Version: 77.72
Release Date: June 22, 2005
WHQL Certified

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ohh, köszi😊 badges hiányzik😉

Crem
nvidia.com

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

sziasztok!
olyan problémám van, hogy mikor csatlakozok egy szerverre azonnal kilép a játékból.Mit lehetne tenni ellene?
Sajna nincs sok idõm ezért nem olvastam vissza a forumot.
kellene még 1 link nvidia driver-hez a BF2-höz

THX
And5
200 as ping szerintem egy hatalmas lagviharba kerültél 😊

colos
Ez már rég kilõve. Néztük a hõfokokat terhelés alatt. A videókártya max 50-55 fokos volt (X800 XT PE), a processzor kb. 45 fokos. Nem ez lesz a hiba, ezt elhiheted, fõleg, hogy más játékoknál ez nem fordul elõ, meg nem hiszem, hogy egyszerre 8 embernek lenne baja a gépével...😊
uHs Gerzson

And5
jah eredeti gémmel vhogy fpsbõl is több van ...

most szúrok be képet elõször remélem jó lesz

szal ez az én kis plecsnigyûjteményem(arany 2X, ezüst 2X😊).
jó lenne tudni mire lehet még kapni,Badges-ben minden kasztnak van egy az biztos, többire is kíváncsi lennék

uHs Gerzson

ssc-suni-hu
Hat az csak siman SUNILAND es nem Sunyland :-)
Igen be van allitva le is mentegeti a megadott FTPre, de tenyleg sajnos nem lehet a jatekon belul attolteni, nem igazan ertem, mert az FTProl lenezi, hogy milyen csatarecordfajlok vannak, mert kilistazza, de letoltesnel meg azt irja ki, hogy nem toltheto le.
Nem volt meg sok idom vele foglalkozni ma pentek van talan igy konyebb lesz es probalgatom.
Egyebkent tudja valaki, hogy hova masolja a demofajlokat a sajatgepre?

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
Na most lett vege a vilagnak, illetve tegnap.
Mostmar engem is kidobott a jatek vegen, de csak linuxos szerverekrol ha jol vettem eszre.

Running
Na tegnap én is próbáltam ranked szerverre fellépni és simán felengedett az egyikre. A pingje nem volt túl jó 100-200, de csak az elõ két percig akadt. Nagyon lamerek voltak fent, mert körönként 15-20 embert szedtem le gond nélkül pedig nem vagyok egy nagy játékos. Na nem is ez a lényeg.
Hanem a tankos kilövõs dologra visszatérve nem értek néhány dolgot. Réegebben már felvetettem ezt a dolgot de értelmes válasz nem jött. Fontos e hova célzol a tankon, függ e tõle a sebzés. Tegnap szintén volt olyan rakétás aki megfingatott 3 másodperc alatt, annyit se tudtam mondani fapapucs. 1-2 vagy kettõt lõhetett ki.
Másik a velem szemben álló tankra HATOT lõttem rá mire felrobbant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Õ egyszer talált el és fél páncélom hoppla le, már gondolkodtam rajta ugrok ki az ernyõvel, de aztán csak felrobant a hatodikra, mi a szarért van ez?
Gyalogosharcnál szintén. 5x spanoltam vissza mire a csávót le tudtam lõni pedig mindig eltaláltam, ellenben én max 1-2 lövés voltam. Tudom szór a fegyver azt láttam is, azért élhette túl, de hogy a picsába tud vki engem futás ugrás közben fejbelõni. 😊
Vannak jó tehetséges csávók is, tudom mert láttam párat hogyan raknak rendet 10 ellenséges katonával szemben...néztem a távcsövön keresztül, hogy a srác az épületben alul 2 embert lõtt le, aztán 2-en szaladtak utána azokat is kigránátozta, majd rendet rakott az emeleten is ismét 4-5 hulla. 😊
Ilyen szeretnék lenni én is. 😊

Na ennyit háborgok, másokkal is van ilyen vagy csak én szopok?

desktopra kidobáltaknak: néztétek már, hogy nem melegedési problémák okozzák esetleg? BF2 jól megizzaszt mindent + most iggen meleg idõ van. Csak 1 ötlet.

Kovács legény
OooKééÉ

www.czekoart.hu

colos
Elhiszed, hogy megtenném, ha nem tapasztalnám a hibákat..😞
jakint
Próbálkozz egy eredeti game-val...😄 leget, hogy megoldja dondjaidat!

AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB

Kovács legény
azhogy
naaa.. naaa... naaaa... meegjeleeeee...nem még nem😞 na majd most naaa... naaa.... 😄

www.czekoart.hu

And5
Na végre bekerült valami az én leltáramba is 😊