Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

colos
A fenti mondat, amit bemásoltál nem az én "számból" hangzott el. A jelzõre nem reagálnék.
Tudom, hogy nemrég jött ki, szombaton már meg lehetett volna venni akár a Saturnban is például. Majdnem meg is vettem, De elõtte még ki szerettem volna próbálni, hogy miért is adnék ki 12000 Ft-ot.

Az hogy most jött ki, szerintem nem mentség. Fõleg, ha ez ember fizet is érte. H

Azt is tudom, hogy létezik a patch nevû ereklye, és hogy majd javítani fogja a hibákat, de ennyi pénzért legalább ne csak 5 percet tudjak játszani a neten... Ez itt a probléma. Azért kiváncsi vagyok mikorra fog mûködni rendesen. Reményeim szerint hamarosan, és akkor tényleg egy jót lehet majd vele játszani.
0Fritz0
"...és ezt természetesen sosem fogják kijavítani, még két év múlva is mindenkit ki fog dobni..."

A gyengébbek kedvéért:
1. A gém csak most jött ki.
2. Néhány táltos szerint majd eljõ az az idõ, amikor néhány hõs vitéz felkutatja a patch-nevezetû titokzatos ereklyét, ezzel elhozva a non-stop hentet és DTK-t a yonépnek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

colos
Sziasztok!

Egy magánvélemény a játékról, ha megengeditek... Jómagam már egy jó ideje COD-ozom, de már vártam a játékot,és a csapatunk is szerette volna magát belevetni a játék rejtelmeibe...

De jöttek a problémák... Single-be tökéletesen fut a játék gond nélkül... A multiról meg inkább ne beszéljünk... 5 perc töltés (jobb esetben, egy nem éppen rossz gép alatt), aztán 5 perc játék, majd visszaköszön az asztal... Kipróbáltunk mindent, amit itt a FAQ-ban összeírtatok. Sikertelenül.
Jómagam még az X800-as problémával is találkozok, ha végre bent vagyok egy kicsit a játékban...

Pedig, ha mûködött volna, akkor ez a játék is ott lenne eredetiben a polcomon, akárcsak pl. a COD, vagy a HL2...

De ezért még 2000 ft-ot se adnék így...

Ami azért tetszett benne. Jók a pályák, nagyon szép grafika, a helikopterek, repülõk vezethetõsége, és a hangulata, ameddig bent tudsz maradni a szerveren...
Megjelent! =00

http://thenamelessphoto.com/

xj700t
24h 678 hozzászólás. Ezt ki tudja átolvasni? 😊

A Rank rendszerrõl lehetne írni egy pár sort a FAQ-ba.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Ahhoj
-0000001, -000002 😉

Max Damage
na asszem elteszem magam mára. 😊 jó8 mindenkinek és jógémet azoknak akik még tolják és jó melót akik meg mingyárt kelnek ;D

schrank
az agyu meg a radar ferrobbantaser plusszpont jaar <#fejvakaras>en aszittem minuszpont <#nemtudom> vagy lehet hogy eddig a sajat <#guluszem1>cuccainkat basztam szet<#wilting>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

démonigyerek
help me!!!!!

démonigyerek
bakker
jáccok az egyik magyar szerveren aztán kilépek
lépek vissza és már azt írja hogy használatban a cd-key
jó, beírok másikat regeditbe, aztán megin nem jó
ez mé van
már semmyilyen kóódal sem

I love Techno
Ebbe mi a hent?

3TOMI3
volt amikor úgy le volt terhelve a rendszer hogy nem engedett belépni és database error szöveget írt ki vagy mit
amúgy az európai szerveren 60-80 a ping

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

3TOMI3
minda2-õt kell csinálni 😊

schrank
most akkor az elso hejezeseket kell gyujtogetni vagy fusiba szerelem a jarganyokat meg feketen irok fel recepteket es ujraelesztgetek <#wilting>

lac coo
Pedig a BF2 nem szokott behalni :-DDD
Na de most néztem elég gázosak a pingek nálam ezeken a szervereken .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3TOMI3
tegnap elõtt ment minden rendesen csak tegnap halt be...

lac coo
Na de hely az nem igen van ezeken a szervereken !Vagy mától - a megjelenés napjától- lesz több is ?

3TOMI3
ha meglesz a 3. rang akkor unlockolhacc egy fegyvert a kitüntetést pedig az adott kaszt feladatáért kapod mittoén medcnél sokat élesztesz újra vagy sok elsõsegélyes csomagot acc

lac coo
<#taps><#taps><#taps>

schrank
ez most hogyis mukodik ha kurvajol nyomom 1 kaszttal akkor mekkapom az osszes cuccot vagy csak aszt amejiket a kaszt hasznalja <#wilting>
A GYENGEBBEK KEDVEERT EGY NAGYONUGYES SZERELO CSAK A cro-va keszletet kapja meg a sok plecsni utan vagy jar nekki a hosszupuska is <#conf>
kurva caps lock <#vigyor1>

lac coo
Az Ecserin sok ilyen kitüntetést lehet kapni , majd veszek ott .:-DDD

3TOMI3
hátja én is szedtem összed 1 kitüntetést és 2 ribbont de még nem érkezett meg

lac coo
Az ASE a Sunyland szervert elvileg demorec-nek jelzi . kérdés hogy le is lehet-e tölteni utána azt ?
Valaki nincs itt aki illetékes ?

mila69en
elvileg legalábbis nekem megvan vagyis majdnem kb 1 órája kaptam mégeggyet az még nincs meg 6-nak kéne lennie 5-van kiváncsi vagyok hogy reggelre meg lessz-e

sztem idõbe tellik a az accountos szervernek míg feldolgozza legalábbis én valami ilyemire tudok gondolni, hogy mért késik

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

And5
Hasznaálj Opera 8.01 -et és kereshetsz az oldalon található szövegben.

Col Andrew
ki lehet választani a szûröknél hogy csak ranked szervert mutasson

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

schrank
azzal az allvanyos raketaval kilehet loni ha a <#gunyos1> -be talalod<#szomoru2> ! ! !

Col Andrew
nekem A BFHQ-ba a legelsõ csata után rögzitett egy-két dolgot, aztán semmit azontúl, pedig kaptam ezt-azt. majd megcsinálják..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

lac coo
a ranked szervereket jelzi valahogy a szûrõ v a szerverkeresõ ?
Magyarítás van fenn a rangsorolt lehet az ?

3TOMI3
még nem találtam olan szervert

lac coo
Nem tudtok adni valami szerver ip címet ahol mûködik a demorögzítés és le is lehet tölteni utána ?

Kösze...

joebacsi
tizezerdolláros kérdés:
mi volt 00 után 30 másodpercig a megjelent elõtt? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

3TOMI3
akkor az elért stat medál stb az meglesz csak késõbb?

Max Damage
hát nekem nem volt ilyen szerencsém, én már megnyertem a fél kollekciót, de a BFHQ-n egyik sincs ott 😊

Skiper
Jeah, banner on the top! :Ð

Haxii, megjelent, ba'meg! MEG!!! Wá 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

mila69en
hát sztem min 1 nap én is tegnap délután kaptam két medált és este még nem volt meg reggelre meg ott volt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

3TOMI3
a rank az jó csak a szerver vmiért nem továbbítja az elért statot

Max Damage
igen, vagy pedig nagyon szaggat az illetõnek a játék (szóval olyan kemény 5 másodpercenként 1 kép, mert akkor már az irányítás és egyéb játékbeli cucc sem mûködik jól, mert amíg a gépet leterhetli a kép megjelenítés 5 másodpercje addig nem küldd a neten adatot, szóval lényegében lagol 😄)

mila69en
jó a rank

3TOMI3
vki nem tuggya mikor lesz már jó a rank?

1 kis hent 😛
[/url][/img]

Skiper
Ha úgy nézük, hogy a motort a tank hátuljába rakták, akkor egy lövés is elég lesz a robbantáshoz 😊
Elvégre az anti-tank rakéta nem kis rezgést okoz a jármûben, ha becsapódik.

gyuri http://gyur6.uw.hu

lac coo
Az miért van , hogy beszállok a helikpterbe a gáppuskához akkor ugrál a kép laggol mint az állat ? Laggol a srác aki a pilóta ?

Ahhoj
ha elsz, akkor szolok

mila69en
az hülyeség sztem én még hátulrolse tuttam soha szétlõni egy tankot egy lövéssel

de amugyis engem szembõl lõttek szét és a tank zsír zsír volt kaptam egy lövés oszt kampec<#csodalk>

Murry
Hátulról simán. Legalábbis nekem már sikerült.

Max Damage
pont úgy mint ahogy az artielly 😊)))) SEHOGY 😄

mila69en
azt mondja meg valaki, hogy a bánatba tudja szétlõni egy anti-tankos egy lövéssel a tankomat<#zavart2>

Kovács legény
Ahhoj ha olvasod irj mán most ICQ-n hogy van é fejlemény?

www.czekoart.hu

lac coo
Ja írtam a hazai forgalmazónak . és nyár végén nálunk is lehet kapni magyar billel ...Árat nem tudtak még ...
De a BF , az csak matrica ám 4 Van beleõle DOOM3 meg minden féle ...

lac coo
Visszavonom !!!

11-edikre elindult :-DDDCsak egy kis ilyesztgetés kellett neki :-DDD
Bár lehet , hogy most kár volt kilépnem :-O