Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy nemrég jött ki, szombaton már meg lehetett volna venni akár a Saturnban is például. Majdnem meg is vettem, De elõtte még ki szerettem volna próbálni, hogy miért is adnék ki 12000 Ft-ot.
Az hogy most jött ki, szerintem nem mentség. Fõleg, ha ez ember fizet is érte. H
Azt is tudom, hogy létezik a patch nevû ereklye, és hogy majd javítani fogja a hibákat, de ennyi pénzért legalább ne csak 5 percet tudjak játszani a neten... Ez itt a probléma. Azért kiváncsi vagyok mikorra fog mûködni rendesen. Reményeim szerint hamarosan, és akkor tényleg egy jót lehet majd vele játszani.
A gyengébbek kedvéért:
1. A gém csak most jött ki.
2. Néhány táltos szerint majd eljõ az az idõ, amikor néhány hõs vitéz felkutatja a patch-nevezetû titokzatos ereklyét, ezzel elhozva a non-stop hentet és DTK-t a yonépnek. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy magánvélemény a játékról, ha megengeditek... Jómagam már egy jó ideje COD-ozom, de már vártam a játékot,és a csapatunk is szerette volna magát belevetni a játék rejtelmeibe...
De jöttek a problémák... Single-be tökéletesen fut a játék gond nélkül... A multiról meg inkább ne beszéljünk... 5 perc töltés (jobb esetben, egy nem éppen rossz gép alatt), aztán 5 perc játék, majd visszaköszön az asztal... Kipróbáltunk mindent, amit itt a FAQ-ban összeírtatok. Sikertelenül.
Jómagam még az X800-as problémával is találkozok, ha végre bent vagyok egy kicsit a játékban...
Pedig, ha mûködött volna, akkor ez a játék is ott lenne eredetiben a polcomon, akárcsak pl. a COD, vagy a HL2...
De ezért még 2000 ft-ot se adnék így...
Ami azért tetszett benne. Jók a pályák, nagyon szép grafika, a helikopterek, repülõk vezethetõsége, és a hangulata, ameddig bent tudsz maradni a szerveren...
http://thenamelessphoto.com/
A Rank rendszerrõl lehetne írni egy pár sort a FAQ-ba.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
jáccok az egyik magyar szerveren aztán kilépek
lépek vissza és már azt írja hogy használatban a cd-key
jó, beírok másikat regeditbe, aztán megin nem jó
ez mé van
már semmyilyen kóódal sem
amúgy az európai szerveren 60-80 a ping
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Na de most néztem elég gázosak a pingek nálam ezeken a szervereken .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A GYENGEBBEK KEDVEERT EGY NAGYONUGYES SZERELO CSAK A cro-va keszletet kapja meg a sok plecsni utan vagy jar nekki a hosszupuska is <#conf>#conf>
kurva caps lock <#vigyor1>#vigyor1>
Valaki nincs itt aki illetékes ?
sztem idõbe tellik a az accountos szervernek míg feldolgozza legalábbis én valami ilyemire tudok gondolni, hogy mért késik
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Magyarítás van fenn a rangsorolt lehet az ?
Kösze...
mi volt 00 után 30 másodpercig a megjelent elõtt? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
1 kis hent 😛
[/url][/img]
Elvégre az anti-tank rakéta nem kis rezgést okoz a jármûben, ha becsapódik.
gyuri http://gyur6.uw.hu
de amugyis engem szembõl lõttek szét és a tank zsír zsír volt kaptam egy lövés oszt kampec<#csodalk>#csodalk>
De a BF , az csak matrica ám 4 Van beleõle DOOM3 meg minden féle ...