Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem hiszem hogy 1024ramnál ez lényeges lenne, szal ezt haggyuk má
++
vki írta a UAservice7-et, az mi lenne???? és miért is töröljem ki? amikor egy megát sem foglal?? na de akkor mis is ez?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Egy kérdés mi az a PÜ? Privát...
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
és mi történt....
ugratott a tank és közvetlenül mellettem....
mondom húúúúúúúúúúúúúúúú
ez meredek volt...
ez volt a pályafutásom eddigi legizgalmasabb része!<#nyes>#nyes>
Az
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Az aktuális
- szerintem ehez a gaméhez nem igazán szükséges....
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nyitottam egy
Ez olyan általános BF2/CSS csapatkérdések megbeszélésére lesz, amelyek nem kapcsolódnak szorosan az egyes játékok topikjaihoz.
Kérek MINDEN
1. speedel felém buggyval (egyedül õ ül benne)
2. kb mikor 2 méterre van tõlem: egybõl felrobbanok általa C4-tõl.
3. ahogy meghalok, annyit látok, hogy közvetlen a roncsom melett visszaszáll a buggyba és hajt tovább...
sztem valszeg kipattan arra a pár a 2sec -re míg rádbasz kettõt és tovaillan
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azt hogyan csinálja, hogy én megyek tankkal, õ meg rámspeedel buggyval, és mielõtt egyet is lõhetnék a tankból C4-el fel vagyok robbantva, õ meg megy tovább buggyval... ?
A C4 messzire is lehet dobni, vagy mi? És a robbanástól õ mérnem hal meg?
ram
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately