Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen géped is van a ramon kívül?
fistin
hát na látod errõl beszélek én is most!..............

fistin
áá teljesen elment a kedvem ettõl az egész BF2-tõl, most ha elmennék tesztelin, vagy 2-3 percig tölti a pályát, aztán fordítok egyet az egérrel, 3 fps, tölt, játszhatatlan!!!! azt meg senki ne mesélje be nekem, hogy a futó programok akasztják le!! más 512 rammal vígan játszik, én meg 1024-el nem tok. itt vmi más van, de fingos fogalmam sincs hogy mi

Jah, az 1.6 megájával nehogy problémát okozzon már 😄
fistin
bezárom a NOD32-t, aztám mindig visszaugrik<#hehe>
de nem hiszem hogy 1024ramnál ez lényeges lenne, szal ezt haggyuk má

fistin
már írtam hogy megvan, de beijedtem...

++
vki írta a UAservice7-et, az mi lenne???? és miért is töröljem ki? amikor egy megát sem foglal?? na de akkor mis is ez?

windows billentyû+R, majd oda beirod hogy explorer, és futtatás. (aki esetleg megszivná még igy 😊 (vagy a task managerben új feladat gomb, és oda explorer.exe)
fistin
huhhh, megvan, ne idegeljé😄DDD, pfú de beszartam

fistin
ÁÁÁÁ légyszíves mond meg hogyan hozhatom vissza, mert bezártam az explorer.exe-t, és eltûnt a START menü!!!!!!!!!!! LÉGYSZI!!!!!! hogy kell visszahozni??????

gergod
Igen, de ezt megteheted a másik topikban is 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

HELPer
én szeretnék jelentkezni!!!

Egy kérdés mi az a PÜ? Privát...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Én a múltkor specops-al fetrengtem egy tank körül. Kempelt a tankkal, nekem már nem volt C4-em. Fekve csúsztam másztam körülötte, nem is vett észre. Ha eltávolodtam volna tõle, tuti lelõ. Igy meg csak kivasalt kb 3 perc után 😄
Akkor meg kötsög buguser 😛
HELPer
Volt egyszer olyan (tegnap) feküdtem a földön a fûben! Közben jött szembe velem a tank! Gyorsan elõakartam venni a páncéltörõt, és már ott volt 10 cm-re tõlem, csak akkor vettem észre, hogy a készlet már kimerült....
és mi történt....

ugratott a tank és közvetlenül mellettem....
mondom húúúúúúúúúúúúúúúú
ez meredek volt...
ez volt a pályafutásom eddigi legizgalmasabb része!<#nyes>

Hu.man limbi
Az UAservice7 a windows\system32 könytárában van. Elõször állítsd le, majd töröld ki.

Azt tettem, kb 100 méterre volt, amikor a gépágyúból lõni kezdtem rá. Semmit nem ért. De nem is ez a furcsa, csak ez a C4-es akció...
HOLNAP DÉLIG LEHET MÉG JELENTKEZNI A BF2 CSAPATBA!

Az felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Az aktuális csapat jelentkezési lista:

Zoli
Gregoryan
Nadi
Running
Torryman
KandurEX
MerlinW
pathy
cSiBesZ
Equinox
Cucli
toMz
Caterpillar
AvHTomo
Poggyasz
HELPer
Én csak neten szoktam nyomni!!!! :-)

HELPer
Tudtok hozzá magyarítást? Esteleg jó lenne, ha lenne?

- szerintem ehez a gaméhez nem igazán szükséges....

erdos
szerintem a bugira rakja rá csak valamilyen bug fojtán az nem robban fel. Különben esélye sem lehetne

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kandurex
..hmm...mondjuk olyan már nekem is volt, hogy egy support láda mellett ücsörgötem két specOPS -al, azok meg unalmukba tele aggaták minden arra járó tankost, még rám is megpróbáltak rakni kettõt <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha kell vkinek kiado BFV vagy BF2 szerver, keressen meg nyugodtan 😊
erdos
várd meg amíg egyenesen rádfodul a bugival és pörkölj oda neki. Elõzd meg a problémát 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Figy, láttam egymással szemben mentünk, én légvédelmi tankkal voltam, õ meg buggyval. Vagy 500méterre volt tõlem mikor észrevettem hogy speedel felém, csak épp egy helivel voltam elfoglalva.
Lacc
Biztos õ ölt meg? Nem lehet hogy már korábban rádrakta a c4-et? Meg ha tényleg ilyen rövid idõ alatt történt, nem lehet hogy kiszállt és rádpakolta szvsz, még ha messzire is dobálja, mivel azért pár sec eltelik 2 c4 és a detonátorra váltás alatt.
Smuge
Nekem is swappel rendesen pedig full folyamatosan megy 1024x768ba med-hi beallitasok,4x AA

Figyelem skacok!

Nyitottam egy Teams topikot a Saját fórumokban.

Ez olyan általános BF2/CSS csapatkérdések megbeszélésére lesz, amelyek nem kapcsolódnak szorosan az egyes játékok topikjaihoz.

Kérek MINDEN tagot (és újoncot), hogy jelentkezzen be abba a topikba (most)! A játékbeli nickjét is adja meg, hogy azonosítható legyen mindenki. A csapatmegbeszéléseket, szavazásokat stb ezentúl ott bonyolítjuk.
Hát ezaz.
1. speedel felém buggyval (egyedül õ ül benne)
2. kb mikor 2 méterre van tõlem: egybõl felrobbanok általa C4-tõl.
3. ahogy meghalok, annyit látok, hogy közvetlen a roncsom melett visszaszáll a buggyba és hajt tovább...
Kandurex
mi a lófasznak játék alatt vírusírtó?

Kandurex
...töltés közben, már fogja a speedet

willow
Hát ezzel egy picit vitatkoznék. Szerintem nyugodtam maradhat, mert csak inditáskor fog ellenõrizni ill. töltés közben. Játék alatt már nem.

Kandurex
és hogy robbant a buggy -ban? melyik kézzel, egyel fogja a kormányt? <#idiota>,

sztem valszeg kipattan arra a pár a 2sec -re míg rádbasz kettõt és tovaillan

Bandew
nod32 egyáltalán nem eszik sokat, szal nem hiszem, hogy annyira lefogná.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nemtom ki az a Twinsen_BF2 nevû játékos, de egyet áruljon már el nekem.
Azt hogyan csinálja, hogy én megyek tankkal, õ meg rámspeedel buggyval, és mielõtt egyet is lõhetnék a tankból C4-el fel vagyok robbantva, õ meg megy tovább buggyval... ?
A C4 messzire is lehet dobni, vagy mi? És a robbanástól õ mérnem hal meg?
Kandurex
Az explorer is lezabál kb. 30 megát, szal...az is mehet a süllyesztõbe, majd a szentháromság futtatás explorer.exe -vel visszahozod

Kandurex
...firefoxból többnyire csak böngészõ van...

Kandurex
...a vírusok nem úgy terjednek, hogy hipp - hopp átmásznak a neten keresztül a gépedre, minimális emberi hülyeség kell hozzá... tehát szépen leveszed, helyette bekapcsolsz valami egyszerû tûzfalat, mondjuk a winXP sec2 tökéletes, és se vírus, se semmi, és a játékélménye is megmarad...

fistin
mert az mindig fut, figyeli a netet, és nem engedi be a vírusokat!! nem b@szlak át😄D

fistin
milyen böngészõ? az melyik is?

Kandurex
Egyébként miért futtatsz játék alatt vírusírtót?

fistin
végülis jobban a nod32 fogja le, de annyit cserébe kapok, mer legalább nem megy tele vírussal a gépem

Kandurex
Nod le, firefox le, böngészõ le, mehecc tesztelni

fistin
sok??

fistin
nesze
ram

Starfish
Hogy hát hogy. Úgy mint az eredetivel. Tudod: Csinálsz egy accountot, ha megvan akkor multiplayer és mehet a móka. CD.key hiba esetén cserélj kulcsot. És amúgy az hogy csinálj accountot ésatöbi meg jó hogy nincs benne. Azért ez talán ahogy belépsz a gammába, egyértelmû és meg is csináltatja veled a játék. A CD-Key csere meg le van írva FAQ-ban. Szóval.... read faq. Jót tesz az emésztésnek. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Kandurex
Szerintem szimplán fut a háttérbe egy zsák mellék programot, ctlr-alt-del és írts

Starfish
Az nem hiba te butus. =) Egyszeráen GF4 nem supported a gammában és nem megy vele. Kivéve a shader modot, amivel megy. Na de ezt szerintem te se akarod. Nem akarsz rosszul lenni és ez alapján elítélni a játékot ugye? =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Lacc
Milyen hibát? 😊 Az hiba hogy nem megy? <#gonosz1>
Hogyan lehet tört változatban létrehozni egy nevet amivel tudok neten játszani, mert sehogy sem sikerül, faq-ba meg nincs leírva semmi a multiról csak annyi, hogy van pár szerver.
Lacc
Pedig lassan 1 giga is kevés, bár elvileg mennie kellene normálisan.