Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem itt mindenkinek van... 😛
Krinyo
túlélem, mert kugrom elötte 2 méterre 😛

Navégre, jobb lenne taktikáról meg startégiáról beszélgetni, mint a grafbalanszról 😊
A kamikáze izgalmas lehet egy darabig, de kétségtelen hátrány, hogy jól bele lehet halni.
Van valakinek jó sniper takitikája? Elég sokan sírnak, hogy nem valami hatékony fegyvernem...

khumbula

Starfish
Ménem csinálunk kamikaze buggy-kat? Egy csávi telepakolja C4-el, a másik meg megy vele. Ha beleordít a mikrofonba hogy most robbantsd akkor pukk. Persze tank vagy bármi nagyobb cucc közelében, vagy mittom én. Jó poén 😄😄😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

fistin
bazdmeg neked is van géped!!!!!<#nyes><#nyes><#hehe><#idiota><#taps><#banplz><#eljen>

És te túléled?

Amúgy tetszik a módszer 😛
Krinyo
megosztom veletek fantasztikus taktikámat: telerakom c4el a kocsit és belerohanok az elsõ nmy tankba...ennyi <#idiota>

Na ezaz 😄. Mondom, hogy ez hülyeség. Még egy 64 megás kártyán is simán menne leggagyibb grafon.

Amúgy az init.con-ban senki se rem-ezze ki a sorokat úgy, ahogy itt korábban le volt írva. Igy ugyanis nem engednek be az online szerverek, mert megváltozott a file tartalma.
Egyedül a movie fileok törlése/kimozgatása jó megoldás.
És mivan akkor hogyha a jövõ héten veszek mondjuk egy GeForce 7800 GTX kártyát.

Akkor azt sem támogatja? Azért az elég nagy cumi lenne.
Hiszen a játék elõbb jött ki mint ez a tipusú kártya.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

ssc-suni-hu
Minden ugyanakkor lenne mint nalam :-)
csak reszletesebb

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

0Fritz0
Nem normális, ez egy nagy...

😊

Amikor bekapcsolom a PB-t, akkor tuti, hoyg kivág a gém. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

grizzly21
nekem az van. aki wandoonál érdekelt az irjon privibe köszi

fistin
e, hol az enyém?<#nyes><#nyes><#nyes>

HELPer
Nálam néha az van a netes játéknál, mikor vége egy pályának, akkor kilép a játék.... Nálatok van ilyen? Ez normális? - tudtok megoldást?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
<#lama>akinek 21" monitora van... annak nagyon jó a helyzete<#taps>

Mr Manson
64bit-es XPn tolja valaki?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nálam nem lenne értelme levenni 800x600-ba, ugyanis cpu limites lenne a téma. Az 1024 éppen optimális a gépemhez. 800x600-ban minimálisat nõne az FPS ahhoz képest, amennyivel rondább lenne 😊 És itt nemcsak az AA-ra gondolok, de minden nagyobb is a képen...
HELPer
ez csak reklám... nekem NVidia GeForce FX 5600 vivo-m van és tökéletes a kép...

Ha az én 128 megásomat támogatná simám tudnék 1024*768ba közepes grafikába jáccani.

HELPer
Nálam néha az van a netes játéknál, mikor vége egy pályának, akkor kilép a játék.... Nálatok van ilyen? Ez normális? <#worship>

Ezeket a kártyákat támogatja a bf2:

Videókártyák
A Battlefield 2 csak a következõ videókártyákat támogatja:
Radeon X700 (PCIe)
Radeon X600 (PCIe)
GeForce 6600 (PCIe)
GeForce PCX 5900 (PCIe)
GeForce 5800 Series (AGP)
ATI Radeon X800 XT Platinum Edition
ATI Radeon X800 PRO
ATI Radeon 9800 sorozat
ATI Radeon 9600 sorozat
ATI Radeon 9550 (RV350LX)
ATI Radeon 9500 / 9700 sorozat
ATI Radeon 8500 sorozat
ATI Radeon X300 sorozat
NVidia GeForce 6800 Ultra
NVidia GeForce 6800 GT
NVidia GeForce 6800
NVidia GeForce FX 5950 sorozat
NVidia GeForce FX 5900 sorozat
NVidia GeForce FX 5700 sorozat

ssc-suni-hu
Na ez mar jo beallitas nekem is ez van csak 800x600-ban es az AA az 2X-es
de igy szebb, mintha 1024x768-ban lenne de AA nelkul.
Birna az 1024x768-at is szepen is megy de neha azert csak beugrik a kevesebb FPS szam es hat az pont nagyobb csatakban problemas.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Mr Manson
sokat segit a grafikán, szerintem

fistin
mint a BIA

Ha új, és a farcryhoz hasonlóan kizárólag grafikára hegyezett motort irtak volna alá, akkor ez is jobban futna. De a feltupírozott BF motortól ennyit lehet várni.
A texture filtering az == AF. Azt nyugodtan viszi maxon is.
Mondjuk az tenyleg gaz kicsit, hogy a farcry nagyobb terepekkel es jobb graffal feleennyi rendszer+grafmemo+vga -t eszik mint a bf2. Nem nagyon torodtek a sracok az ilyen kis reszletekkel.
Persze nem 60hz-en megy, nemtom mér ir oda hülyeséget...
fistin
nnnnaaaaa

Nekem így megy, semmi akadozás. Konfig lentebb.
Mr Manson
AA nincs bekapcsolva? nem is lehet igy szép

fistin
bár ez nevetséges

fistin
direkt leljebb vette egy kicsit, mondom háthga azért, de akkor nem kicsit kell leljebb venni😄DDD

fistin
na jól van megyek tesztelni, egyébként így volt beállítva:
graf

ssc-suni-hu
Textura es a fény dolog (valami light dolog)
ja es ezeknel ha max akkor tobbet is optimalizal es mintha tobbet is toltene egyebkent is.

Starfish
Nah akkor egy kis FAQ dolog. Szóval. Hacsak nem egy nagyon high end kareszed van és alá a megfelelõen erõs konfig persze akkor mehet high-ba simán. Viszont alatta a DynamicLigh, Shadow, Lighning, mehet lmediumra, vagy low-ra vagy ha nem kell akkor kapcsold ki. Persze csak ha meg vagy nélkülük. Ami a textúrákat illeti. Nem high End systemeken a medium a javallott, mert különben töltöget a gép rendesen. Ez okozza a fordulok és leesik az FPS gondot. Hiába van közben jó FPS-ed.

Jabar
Hát érdekes ez bf2 graf dolog 😊
Nekem is viszonylag jó gépem van de valami nem smaki mert ha mindent mediumra rakok aa nincs csak akkor fut rendessen.

MSI K8N Neo4 Platinum/ AMD 64 3000+/ X800 pcie/ 1Gb Kingmax (2x512)

Nektek fent van sp2? Lehet azzal akad?

Ill ha lefuttatom bf2 ellenörzõt akkor kiírja a vga-nal a !-jelet mert pcie-ben az X800xt meg x850 xt támogatott, lehet ez is baj?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

ssc-suni-hu
Egyebkent megfigyeltetek, hogy bizonyos palyak nagyon profin meg van tervezve az arnyek dolog.

Gondolok itt arra, hogy zaszlok kozeleben pont ugy sut be a nap, hogy a lehetseges zaszlo megkozelitasi pontoknal az emberek arnyeka latszik. Ez mindig akkor van ha felulrol tudnak tamadni, epulet tetejerol.
Nehez megmagyarazni, de nagyon erdemes olyan helyrol tamadni, ahonnan nem latszik az arnyekod. Nekem mar tobbszor segitett az ellenseg arnyeka :-)

Mondjuk ez felvet egy kerdest, hogy igy a jobb gepeken jatszoknak elonyuk van azokkal szemben akiknel nincs arnyek, mert ha jol emlekszem akkor azt ki lehet kapcsolni.

Starfish
Az lehet hogy menne 60=70 FPS-el csak nem fog. Kezdjük ott, hogy hiába ilyen a géped akkor is mediumon-ra pakolt textúrákkal menne jól a cucc. Már csak azért is mert 128 megás a karid és 128 bites. Nekem is menne a 9800Pro-val minden highon 40 FPS-el. De akkor nekem is fordulásnál akadna, mert tölteni kell az új textúrákat. Sokat vesz el. Szóval ez a lényeg. A graf kari miatt tedd mediumra és meglátod menni fog jobban.

KáTéCé
Vedd lejebb a video beállításokat és kész, nálam is gyengébben megy mint ahogy kellene viszont probléma mentes.

fistin
mit állítsak közepesre?

ssc-suni-hu
Nekem 9800PRO van es nekem is teljesen jol ment minden maxon (viszonylag)
de ha hirtelen fordultam nalam is ugyanaz volt.
A es lehet hogy a vilegitas is bezavar. azt kozepesre kell allitani szerintem.

fistin
de neked minden, MINDEN maxon van? és úgy nem csinálja?

Zsoltika 007
Nekem (látod a configom lent)simán fut, pedig a vga-m is egy hajszálnyival gyengébb.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

fistin
igen?? mer nekem minden maxon van<#nyes> és úgy menne 50-60 fps-el, de hát így<#szomoru1>

Cobra.
Ez vicc, 3 órát játszottam ranked szerveren és 1 másodperc játékot nem értékelt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

fistin
EZAZ, elmentem tesztelni!!!!!! és lám!! SZAR

hát kérlek szépen Athlon 64 3000+, Inno3d GF6600gt, meg abit alaplap... hát ezenkívül még 160gigás Samsung vinyó(azé írom, mer swappel), meg 1 80gigás rack, Maxtor, de a racket nem használom bf közben

ssc-suni-hu
Nekem ilyet akkor csinalt, amikor a textura MAXon volt.
Barmi mas bealitasnal nem viselkedett igy scak annal.

0Fritz0
Az Ománi öbölben én is megszívtam egyszer:
Együtt mentünk tankkal egy collegával (én vezettem) és két fal között picit tolatnom kellett, erre mindketten meghaltunk.
Senki sem kapott kill-t utánunk, a tanknak sem volt semmi baja, csak úgy megdeglettünk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.