Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Rendes szimulátoroknál van ilyesmi ami jelzi , hogy mennyit fog "csúszni " a lövedék , mivel ha éppen fordulsz tüzelés közben akkor mögé fogsz lõni ...
De itt még nem jöttem rá mi lehet az :-DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
Állítólag a vonal alját de a bombázás már az elõzõ BF-ekben is ráérzésre ment.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Képet is elfogadok bejelölve , hogy hová fog esni a bomba :-DDDD
Engem kapásból elbasztak dzsippel. Amolyan easter egg :D
Aztán gyíkká változtatott, de az is elmúlt :)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Amúgy meg örülj h legalább annyit mond h sry ;)
ma tudtam kicsit jobban nekiugrani a BF2-nek de sajnosts a játék nagyon meglepett!!!!!
Nagynehezen belöttem a grafikát hogy menjen meg azér nézzen is ki valahogy azt ért az elsö meglepi...
Betöltöttem az elsö singleplayer pályát benyomultam a Tankba gondoltam szorakázzunk kicsit....beültem a fenyához...
rá 2másodpercre a vezetõ elcsapta a saját csapattársunkat és annyit mondott hogy sorry...Nem LOL ez egy kicsit egy 2005os játékban????jojó tudom hogy singleplayer de akkor is....<#boxer>#boxer><#rinya>#rinya>
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A proc meg 100%on megy? :(
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Ha kell szólok drkotásznak is :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A gef4 egy elavult kártya.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Najó mostmá hagyom, ezt a témát, de azért az alábbiakat még megemlítem:
"bizony az nVIDIA-tól (akinek a logója ott díszeleg a játék indításakor) kemény pénzek csurranhattak az EA felé, hogy a GeForce4 és az alatti videokártyák már ne legyenek támogatva. Mitöbb, támogatás... el sem indul a játék GeForce4-en!"
"bizony jelentõs elõrelépés volt, azonban mint azt már több más játéknál is tapasztalhattuk, igenis MEG LEHET OLDANI a GeForce4 támogatását is. Ezúttal azonban a EA/DICE úgy döntött, hogy nem lesz benne. Így tehát akinek még GeForce2/3/4/MX, vagy RADEON 7x00 kártyája van, az itt helyben el is felejtheti a játékot"
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent