Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igen: jaj
egyébként nekem is alapból 200. fõleg ha net is megy, fraps, minden, így lesz annyi
mivel 512 ramom van és még nem vettem még 512t, sõt 200MB le van alapjáraton foglalva!!! (másnak is?) így task managerben kikapcsolgattam ezt azt így a hang cuccokat is😊
köszi már TC3 kolléga megoldotta, tényleg nem pipáltam ki, mert azt hittem hogy regelni kell az EA-nél, és nem fog menni csak eredetivel, de tévedtem, és eszem ágában sem volt a telepítésre gondolni😄
köszi
De a legfrissebb driver megoldotta, igaz nálam az 5.1 miatt 1 kicsit neccesebb volt a dolog!
Igaz ez nem megoldás, de "nem vagy egyedül"! Sorry!
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
várjunk csak😄 remélem az én kis kicsike törtöcske warezocska(pfú ez milyen nyelvtöröcske) dvd-men lesz-e?😄D
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Tudom sok a dolguk, meg minden, de hát mégis kérem....
És az európai EA szerverek mintha nem indultak volna el tuctaszámra ma....
Tudom türelem, türelem, persze, igaz, de hát akarom a pontjaimat 😊
Szal én még nem voltam a közelkeleten, meg kínában sem, de arrafelé tényleg minden ház tetejére létra vezet?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
IL2-n nevelkedtem :-DDDDD
Tegnap pl felmentem a daru tetejére, és a kötsög botok lebombáztak fent. Érdekes módon a daru tetejérõl még vagy 40 métert repült a hullám felfelé, ahogy az artillery egyik lövedéke eltalált. Aztán visszafeküdtem. A cikkben van is kép errõl.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A repülõk ellen nagyon védtelenek a helik , szinte álló célpont :-))))
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent