Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
mer gondolom minden xar eszi a ramodat😄
hát igen: jaj
egyébként nekem is alapból 200. fõleg ha net is megy, fraps, minden, így lesz annyi

grizzly21
nem találom a bf2 sg.hu s serverét!

grizzly21
az volt a gond hogy- és most lehet röhögni-
mivel 512 ramom van és még nem vettem még 512t, sõt 200MB le van alapjáraton foglalva!!! (másnak is?) így task managerben kikapcsolgattam ezt azt így a hang cuccokat is😊

grizzly21
probláma megoldva

Cobra.
Szerintem másnak nem volt még ilyen gondja.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

grizzly21
Nekem ennél kicsit súlyosabb a problémám...konkrétan nincs hang😞 ki is irja hogy sound hardware not working vagy mit de mindenhol megy csak itt nemm!!!!! vkinek hasonló gondja?

fistin
na megy az így is😄DD
köszi már TC3 kolléga megoldotta, tényleg nem pipáltam ki, mert azt hittem hogy regelni kell az EA-nél, és nem fog menni csak eredetivel, de tévedtem, és eszem ágában sem volt a telepítésre gondolni😄
köszi

TC3
Nekem a hangal az volt a gondom, hogy minden járgányba recsegett!
De a legfrissebb driver megoldotta, igaz nálam az 5.1 miatt 1 kicsit neccesebb volt a dolog!
Igaz ez nem megoldás, de "nem vagy egyedül"! Sorry!

grizzly21
na hang problémára ötlet?

GCR
Lesz ,elindítod a telepítõt kiválastod hogy modify és a punkbuster elé raksz egy pipát , mert szerintem neked nincs ott mivel valahogy elfelejtetted fölinstalálni .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

3TOMI3
talán be kellene a multi résznél klikkelni a pb-t 😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

fistin
egyébként codban, mohpaban talált a keresõ, itt meg nem, de akkor megnézem azon a qva dvdmen, de köszi azért

fistin
igen, de a lényeget megkaptam!
várjunk csak😄 remélem az én kis kicsike törtöcske warezocska(pfú ez milyen nyelvtöröcske) dvd-men lesz-e?😄D

3TOMI3
3, ranknál lehet egyet unlockolni egyet hogy utána hogy lehet még azt nemtom mert még nem jutottam tovább mert ez a <#lama>EA baszakszik

grizzly21
nem megy a hang? olvasgatom a FAQot van ott ilyenre megoldás? SoundBlasterem van

TC3
ó=ú

TC3
Frappáns és kultórált válasz!
Biztos, hogy erre a válaszra várt!

Pharaoh
Fegyvert unlockolni mikor lehet?

GCR
Telepítsd fel azt a kurva PunkBustert arról a kurva DVD-rõl és akkor lesz.

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

3TOMI3
minek ranked szerver ha nem müködik vagy qrva lassú az a xar stat küldés???

hát az öreg hiba! elvileg minden gameban van egy ilyen könyvtár! söt ha jól tudom még nem is alkönyvtárban van. szerintem nézd át mégegyszer mert annak ott kel lennie! ha meg nincs ird be googli bácsiba hogy punkbuster azt katt és minden probléma megoldodik!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Starfish
Mondjatok egy szervert ahol sokan vagytok. Sürgõs gyilkolhatnékom van.... azt hagyjuk miért..... Nem kéne itt lennem annyi is elég. Sorry ha valakit zavar a post.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

fistin
na megkaptam üzidet, de Punkbusteres problémákkal küzködöm, mert mindig ledob, és nem tudok mit kezdeni vele. Olyan könyvtáram meg nincs, hogy pb!?

Ja, 20 házból 1-ben 😊
Mondjuk lassan indíthatnának már néhány ranked szervert, mert egy vicc, hogy per pillanat például összesen 47 megy belõlük.
Tudom sok a dolguk, meg minden, de hát mégis kérem....
És az európai EA szerverek mintha nem indultak volna el tuctaszámra ma....
Tudom türelem, türelem, persze, igaz, de hát akarom a pontjaimat 😊
azért van pár lépcsö is!

Nameg szerintem a dice fejlesztõi között lehet valami megkeseredett ács is.
Szal én még nem voltam a közelkeleten, meg kínában sem, de arrafelé tényleg minden ház tetejére létra vezet?
77.72

grizzly21
mi a jobb driver a BF2höz? amit felajánl (77.30) vagy ami az nvidián van? (77.72)?

lac coo
Nem mondod :-O

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Media Mark pl.10 ropi asszem ....

vsly
Hol lehet ilyet kapni?Kééééhéérreeeeeeeeeeeehhehhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!<#rinya>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

joebacsi
abban nincsen heli...<#fejvakaras>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lac coo
Ááááááá...Max akkor ussza meg ha valami nagyon szûk helyre tud bebújni....
IL2-n nevelkedtem :-DDDDD

Most miért? Egy igaz kemper minden helyet kipróbál 😄
Tegnap pl felmentem a daru tetejére, és a kötsög botok lebombáztak fent. Érdekes módon a daru tetejérõl még vagy 40 métert repült a hullám felfelé, ahogy az artillery egyik lövedéke eltalált. Aztán visszafeküdtem. A cikkben van is kép errõl.
valaki csipös kedvében van! ne kötözködj mer összakocollak azt annyi! <#buck>

Zsoltika 007
Már ovodában is tanították nálunk a lámaképzõben hogy atomerõmûben nem szabad ejtõernyõzni. <#vigyor4>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

hát azé helivel bármikor le lehet fordulni egy vadászgépröl! ha meg valaki béna az ne helizzen! mondom én aki csak assizik ha lehet!

Zsoltika 007
Hoppá Borg most lebuktál. <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

lol 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Vág az eszed <#eljen>
akkor te má probáltad 😄

lac coo
Hát ha idõben észre veszem a vadásszal a heli - sajnos alig lehet elõre látni a repülõbõl mert minden fehér - nem nagyon szokták túléni ..
A repülõk ellen nagyon védtelenek a helik , szinte álló célpont :-))))

Ja. És az atomerõmû betoncuccaiba ne ugorjatok bele. Tudom, hogy vonzó, de NE! 😄 Meghaltok az aljára érve, még ernyõvel is.
hát ja! de ha kicsit megdölsz akkor meg kezit csokolom márta néni van egybü! meg az oszlopok meg miegymásokkal valo tali se az erössége!

Én egyszer egy felszálló helit bombáztam le. Ejtõernyõs supplyval 😄 Felrobbant tõle!
szerintem ami nem a földön van az ellen is , márha eltalálod 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én azon lepõdtem meg ma, hogy a helit akárhogy basszam földhöz nem megy szét. Meglátom a leszállóhelyet, rátehénkedek az S gombra, és hiába vágom földhöz semmi baja nem lesz. Csak arra kell vigyázni, hogy ne dõljön el semerre...
majd szolok neki!

igen mivel a szabad esésben esö bambákat nem mocskosul lehet irányitani! akkor tuti ha rárepülsz a célra a vonal végén sok kicsi háromszög kicsit fék azt potty! elvileg ott minden szana szét!