Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
akármit irok akarhogy ujat generalok akarhanyszor probalok vannak szerverek amikre beférnék, de emaiatt nemtok.. néhány magyarra feltok menni olyakor olyakor, csak valamikor nincs kedvem azokhoz a mapekhez ami epp akkor azokon megy :S
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
ne küldjetek el légyszi a pics@ba de help!
nem tárol el semmit a játék!Ezt pontszámra kitüntetésre rang stb.-re értem!Már volt kitüntetésem voltam vezetõ stb de semmi se pontszám se semmi!
ha szerepelt már bocsi az off ért

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Illegális cd key-vel játszani macera. Oldd meg, mint oly sokan elõtted!
Okos
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Végre valaki pártatlanul leírta milyen a játék :-))))
(speciel én se értettem soha hogy az EA miért isteníti ezt a grafot : szépnek szép , de nem az isten :-DDD)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
renderer.drawfps 1 :D Fene figyeli hány er-t írtam. Elegem van a melóból és menni akarok már innen inkább :D
(szerintem is felhaborito az a hozzaallas, hogy vkinek egyaltalan megfordul a fejeben, hogy ha vmit hasznalni akarok, akkor azt tehetem legalisan is...)
renderer.drawfps 1 :P
consolban render.drawFps 1
Nesze nesze nesze :D