Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
miota felraktam a bf2t, ha megnyitok egy videót a gépen, akkor azt tök világosan élvezhetetlenül nyitja meg, nem tudom, hogy miért. furcsa mindenesetre akármivel nyitom meg akármelyik videót vhogy a szín szar, de csak videó. kép pl tökéletes:S
C:\Documents and Settings\xxxxxxxxxxx\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?
Nem baj majd berakok én iseggyyet!
bakker
naon szarul jártam
jáccok a chaos brigade szerveren, jó csapatmunka, és beszélgetés ment mikrofonon
aztán egyszer kiírta hogy probléma van a csatlakozással
és ki kellett lépnem
azóta nem találja a szervert
ez miért van??
pedig olyan jó csapatmunka volt
plz aki látja vmelyik szerveren a Efraim, vagy hasonló nevû embert, az szóljon rögtön hogy hol van
thx
Játékban ez a nevem:Viktorkka
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Mi volt vele a baj?
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
www.battlefield.hu
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Akinek állandóan swappel, az vegye leljebb mediumra a lighting-et, de ha ez sem elég, akkor a texture-t is. Én is megtettem, sõt még rábaxtam egy 4x-es antialisinget, és usgyi. Maga a tökéj!
de ez tényleg igaz:D
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az a mod igen hatalmas harcokat és eszement csapatmunkát idézne elõ.
Természetesen nem árt ha kijavítják elöbb a bugokat :)
Jah kedvencek is van, csak azt is félbehagyták<#shakehead>#shakehead>
Q: Will there be a patch?
A: An update is planned, yes. This will fix, among other things, slow server browsing, unbindable keys and add support for clan tags and external server browsers such as All Seeing Eye.
Csak az a kérdés, hogy mondjuk 2 hét múlva? És addig?
Triathlon for life
baxtak ezek az ilyen apróságokra: "mit nekem szerver keresõ, mikor nagy tétekben zsírozzuk itt a jó népet, hagyjuk má"...
hát vhogy próbáld meg nem szétütni a billt! bár amikor nekem egy ilyen keresés folyamán lefagyott a gép, szét szaggattam<#vigyor3>#vigyor3>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hentelem az ellent mint állat, néha eltapostam pár társat is, de nem mutatták jelét hogy haragudnának. Egyszercsak "you are kicked" mee sok a tk. Nahh sebaj retry. You are banned from server bla-bla to many TK :))
Nézem az ase-ben (Internode BF2 #11 (Ranked,+FF)|389ms|150.101.18.135:16567) hol van a szerver, és milyen finggel játszottam ? Ausztrália/384. Ehez képest sikerült beverekednem magam az elsõ 5-be.
<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#violent>#violent>
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
hát igen: jaj
egyébként nekem is alapból 200. fõleg ha net is megy, fraps, minden, így lesz annyi