Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5

Meggymag

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Sanko
hol kell békét kötni? hl a diplomáciai menüpont?

a mohának mindig a déli oldala fás

démonigyerek
pffffff

grizzly21
az uj nvdida driver nem tetszett a videóknak:S

démonigyerek
kár, pedig naon jó volt

grizzly21
valszeg rossz helyre teszem a kérdést, de:
miota felraktam a bf2t, ha megnyitok egy videót a gépen, akkor azt tök világosan élvezhetetlenül nyitja meg, nem tudom, hogy miért. furcsa mindenesetre akármivel nyitom meg akármelyik videót vhogy a szín szar, de csak videó. kép pl tökéletes:S

ssc-suni-hu
Aki tudja hogy miert csinal 0 byteos Screenshots-okat es a megoldasat is tudja az legyszi mondja el. Meg hogy hova teszi, mert nekem elvileg ide tenne, de ott a 0-as fajlok vannak
C:\Documents and Settings\xxxxxxxxxxx\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

nyeksek
Talán leállt a szerver? :) Én is ott szoktam jáccani, néha leáll a szerver sajna..

démonigyerek
tuttok megoldást???
18786

vilmoska
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

vilmoska
Bocs ha kicsit hülyén írok csak a havernak szülinapja volt:)dics

vilmoska
Amúgy birom az ilyenekethogy van egycsomó fregük és akkor beraknak egyképet hogy vagánykodjanak!!!!!
Nem baj majd berakok én iseggyyet!

démonigyerek

bakker
naon szarul jártam
jáccok a chaos brigade szerveren, jó csapatmunka, és beszélgetés ment mikrofonon
aztán egyszer kiírta hogy probléma van a csatlakozással
és ki kellett lépnem
azóta nem találja a szervert
ez miért van??
pedig olyan jó csapatmunka volt

plz aki látja vmelyik szerveren a Efraim, vagy hasonló nevû embert, az szóljon rögtön hogy hol van
thx

vilmoska
Jah most látom hogy én is rajta vagyok:)

vilmoska
Azt a silvermoon gyereket mindig lelövöm:)
Játékban ez a nevem:Viktorkka

Makkmag
Az tiszta , hogy mások tudnak csatlakozni , az megy is . A BF1942-vel viszont lehetett coop módban játszani , amikor a gép ellen játszottunk többen , itt viszont csak conquest-et találtam amikor egymás ellen kell nyomni és nincsenek bot-ok a pályán :((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Buba-t ismertem még mikor vieteztem tök jó arc volt!
Mi volt vele a baj?

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Nahar
EREDETI KINEK VAN MEG???!!! ;DD

Motorola Defy

BurnBaby
korábban azt írták itt, h ha indítasz egy játékot lokálban, arra simán tudnak mások ip alapján csatlakozni. bevallom nem próbáltam, csak a memóriámban rögzült vmi ilyesmi. lehet tévedés :)

www.battlefield.hu

BurnBaby
erre a readme-ben is találsz. hangkártyákkal külön foglalkoztak.

www.battlefield.hu

Makkmag
Lehet local-ban coop-ot játszani valahogy , mert nekem csak conquest-et akar engedni :(((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

fistin
tehát akkor:
Akinek állandóan swappel, az vegye leljebb mediumra a lighting-et, de ha ez sem elég, akkor a texture-t is. Én is megtettem, sõt még rábaxtam egy 4x-es antialisinget, és usgyi. Maga a tökéj!
de ez tényleg igaz:D

fistin
én ezt még nem írtam le?? nem azért hogy lebaxxalak, csak mert nem emlékszem rá! de mintha írtam volna...

Hmmm ezt én is kipróbálom (most low-n van) <#fejvakaras>

Smuge
Megoldottam swap problémát. Dinamikus árnyék full kikapcs, 1024, high beállitás+4xAA és akadásmentesen gyönyörüen futott 50 fös szerveren :D No swap bárhova is nézzek. Elég sok féle variáciot probáltam de ez überelt mindent.

fistin
sry, csak a 3.-ra tok válaszolni: nem :DD sry

scorpeeon
hali! lenne 2 problémám/kérdésem: 1. hogy lehet botot tenni 1 játékba? 2. miért van az h kb 10 percente kilép csak ugy a játékból (a demoval nem csinált ilyet) Intel P4 2,8, 512MB RAM, Sapphire Radeon 9600XT 5.6 Catalyst... mi lehet a baj? nálatok is csinál ilyet?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Remélem, hogy az istenverte félbehagyott Supply Lines modot is befejezik addigra, a CQ mellé.
Az a mod igen hatalmas harcokat és eszement csapatmunkát idézne elõ.
Természetesen nem árt ha kijavítják elöbb a bugokat :)
Jah kedvencek is van, csak azt is félbehagyták<#shakehead>
grizzly21
egész jó volt nemtom milyen szerveren voltam fenn asszem vmi magyar lehetett de nem az sg-s

fistin
hát én addig elleszek Single-ben, illetve ha naon felbax, akkor mással, majd lesz ez vhogy, vagy ezres nagyságú szerver találat közül keressed kifele a kívánt szervert:DDD hehe

Tulajdonképpen én már csak ebben bízom:

Q: Will there be a patch?
A: An update is planned, yes. This will fix, among other things, slow server browsing, unbindable keys and add support for clan tags and external server browsers such as All Seeing Eye.

Csak az a kérdés, hogy mondjuk 2 hét múlva? És addig?
fistin
öö telepítésnél rákérdez, illetve pipálni kell a PB-t, meg egyéb nyalánkságokat!

Engem is ledob a szerverekrol a Punkbuster,pedig eredeti jatekom van. Olyan funkcio meg nincs hogy kulon PB telepites.

Triathlon for life

fistin
haggyad má, asszed ezzel foglalkoztak, amikor zsírozás folyamata zajlott le egyes kártyák iránt??<#hehe>
baxtak ezek az ilyen apróságokra: "mit nekem szerver keresõ, mikor nagy tétekben zsírozzuk itt a jó népet, hagyjuk má"...
hát vhogy próbáld meg nem szétütni a billt! bár amikor nekem egy ilyen keresés folyamán lefagyott a gép, szét szaggattam<#vigyor3>

Tufa
ott vagyok éééén is :))
(itt jáccotam elöször a fullal :D )

Próbálom ezt a szerver keresõt, mint viccet felfogni, de nem megy. Ez tragédia. Remélem valakit ezért nagyon leb...tak odabennt.
fistin
<#nyes>

TDC Geronimo
"finggel"? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

xj700t
Sikerült felmenni egy ranked szerverre! :)
Hentelem az ellent mint állat, néha eltapostam pár társat is, de nem mutatták jelét hogy haragudnának. Egyszercsak "you are kicked" mee sok a tk. Nahh sebaj retry. You are banned from server bla-bla to many TK :))

Nézem az ase-ben (Internode BF2 #11 (Ranked,+FF)|389ms|150.101.18.135:16567) hol van a szerver, és milyen finggel játszottam ? Ausztrália/384. Ehez képest sikerült beverekednem magam az elsõ 5-be.

<#idiota><#nevetes1><#violent>

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Meggymag
Ténylegesen nem hittem volna, hogy valakinek segíteni fog ez a tanács.

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

grizzly21
beirom ip-t jelszot errre invalid

fistin
nem csak te nem érted, ezt nem lehet mihez hasonlítani! Az se jobb, hogy beírom a hun-t, és nem csak a Consquest-et, hanem az All kipipálom, talál 1xxxakárhány szervert, köztük .....co.uk-t is mondom dejó hogy be van írva a hu WAZZE!!! tehát.... hjaj..

TDC Geronimo
Mi baj? <#idiota>

Meggymag

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

grizzly21
köszi megvan..és megy:PP
egyébként megint elment a k*va életbe..

Az, hogy a szerver kersõben hiába pipálom ki, hogy "Not Full", ennek ellenére konzekvensen megjeleníti a totálisan tele levõ szervereket, az egy iszonyatos nayg bug, vagy valami olyan dolog amit én ne érthetek?
TDC Geronimo
Mozdítsd el 0%-ról a hangot a sound menüben <#idiota>

fistin
egyébként én sem találtam, de ott az IP, beírod, azt lesz

fistin
mer gondolom minden xar eszi a ramodat:D
hát igen: jaj
egyébként nekem is alapból 200. fõleg ha net is megy, fraps, minden, így lesz annyi