Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szar a belsö keresö...

TDC Geronimo
Van hát....egy fostalicska a keresõ...ennyi

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
;)

Meggymag

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Ezekre van válasz?:
-miért írja ki a Not Full opciók mellett is a 32/32 16/16 stb szervereket??
-egy 14/16 szerver miért van tele?
-mi az a 0-ás ping? Mert az ugye matematikailg lehetetetlen
stb...
Hát nemtom a helik BF2-ben nehezebben fordulnak és stingerekkel is megvannak pakolva a pályák, jó lenne ha a tank egybõl leszedné de a többi anti-air miatt sztem túlságosan legyengítené õket.

Én arra gondoltam hogy ha tankot javít vki abból általában teamkill lesz mert ha a tank csak egy picit(!) megmozdul pl. eltalálják már gázol is.

TDC Geronimo
Höhh megint lesz egomba Lan??

Mikor lesz lan már k***** várom!

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Bandi! Hát nem látod, h csak idegesíteni akar Borg??
Inkább gyere LANra Esztergomba!
A BC meg csak megállapodás kérdése.. mindig is az volt. Aki BC zett, azt jobb helyeken azonnal kirúgták..
Ahh a régi szép idõk..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

TDC Geronimo
go 20k! <#banplz>

Igen ez jó ötlet lenne kéne egy ilyen szerver!
Majd próbálok droppal beszélni erröl!
Amugy abotokknál lehet bczni nem a publicon kéne! <#ejnye1>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Gh0st
serverbeallitas volt sima bfben (dc ben legalabbis) hogy a ff bol a fegyo valodi sebzesenek hany szazalekat kapja meg az ember szerintem az atomhelik kene kipeccselni (legalabb tankkal legyen 1loves)

Jah, ha hastings jött már nyomtam is a disconnectet :DDD

Pharaoh
artilleryt küldeni a fõbzisra szerintem sem túl "sportszerû" cselekedett. Még akkor-se ha nincs több pont, ahova lehetne küldeni.

JAh egy két hibát kivéve nagyon jól jáccható ha éppen NORMÁLIS emberek vannak fenn!

Az tényleg fícsör, én azt hittem bug! <#idiota>

Meggymag
Ez több dolog miatt is van. A MAGYAR játék"kultúra" teljesen más mint a külföldi. Sõt minden országban más. Ez ugye az adott nemzettõl függ milyen is a dolog. Láttam én már brazil szerveren is kempet és DTKs faxot szal nem mérvadó. De külföldön megvannak azok a szerverek ahol gyûlik a klános nép és szórják ki azokat akik csúnya dolgokat csinálnak. Nálunk max azokat szórják ki akik leanyázzák azt aki DTKs mert ugye nem szabad csúnyán beszélni. Én annó BFben folyatosan szórtamki azokat a UPCrõl akik láma pöcsök voltak de nem mindenki értett velem egyet mert ugye PUB azért van, hogy mindenki mehessen oda és azt csináljon amit akar(ezt ugye már írtam). Szvsz kellene 2-3 KOMOLY szerver ahol lenne olyan emberke aki figyel az ilyenre és akkor azokon gyûlne a komoly magyar BFes társulat. Mondjuk egy pass is segítne a dolgon olyan VIP szerver formájában. Amúg ez nincs addig marad ez ami. Van még mit tanulnunk asszem :)

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Gh0st
nekem miert nem volt meg ranked kulfoldi serverrol rossz tapasztalatom? a chicagoin kivul mert laggol mintha muszaly lenne de a tobbi yo

vagy 2mi8 a hastingsen:P

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a spawnkill simán bc ha a fore nyomod és az artit te direct olyan helyre küldted ahol semmilyen kommander cucc nem volt csak frissen spawnolt játékosok és ez tény nincs mit szépiteni rajta....

Csak így halkan, én örülök hogy BF2-ben nem lehet olyan szinten nyomni a BC-t mint az elõdökben, eddig a legnagyobb gondom egy-egy support volt vmelyik háztetõn vagy egy lopott APC a reptéren de ez semmi a BFV permanens mortar pixeljéhez képest :)

Nekem a sorozatból a BF2 jön be. rosszat nem is tudok mondani rá még a nagy ütközés sebzést is lenyelem bár remélem hogy a oatchben legallább saját csapattársra felezik a sebzést. <#eljen>

Gh0st
ja a csapat hibaja csak ami szinten csak magyar serveren fordult elo blackhawk leszall a felszallopalyan kiugrik vagy 4 ember egyik be a tankba a másik 3 kolbászol es akkor lõjük ki a tankot gyalog akinek persze eszeben sincs am spawnkempelni... dehogy csak remeg a keze aztan szinten magyar server mienk az osszes pont gulf of oman on gyerek beront a fobazisra dpvvel es elcsap... vajon zavartam az artillery felrobbantasaban? nemhinnem mert a kozelukbe se megyek...

Az a poén, hogy az EA-sek azt mondják, most a stats szerverek csúszásának kijavítására koncentrálnak, ezért késik az új ranked szerverek bejegyzése.
No comment....
TC3
Vagy mégsem javítanak!
A játék adta lehetõségek ellen is tehetnének, de akkor a sok killerke nem tudná élvezni a játékot! Vagy tévedek? :D
A BFV-nél is ezzel voltak a gondok, mégsem tettek ellene semmit, mivel azok is a játékhoz tartoznak!

BEAST
nc :DDDDDDD ... a külföldi serverek szépek és jók , a kultúrált játékostáborról nem is beszélve :DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nem kell jönni mindig a "bezzeg a külföldi szervereken..." szöveggel. Ott is vannak ugyanolyan tajparasztok mint nálunk

Ahhoj
a bug nem ficsor, legalabb is altalaban azt gondoljuk :)
mert ugye mint tudjuk, bfv-ben a reload bug feature :P

köh..
a bug nem fícsör hanem benntmaradt hiba amit remélhetõleg a késõbbiekben javítanak :)

TC3
Bocs Borg, nem válasz akart lenni, csak pont a Te hozzászólásod olvastam!
SORRY!!!

Gh0st
miert van az hgoy csak a magyar servereken tortennek iylen szar dolgok? bemegyek kulfoldi serverre kiszallok javotani a tankot max addig ul bele a gyerek amig megjavitom aztan visszaadja vagy ha nemki is hasonlo kategorias cucca van akkor addig fedez magyaron? kiszallok javitani csavo beugrik es elviszi... na az ilyeneket megtaposnam...

BEAST
<#worship>

Pontosan. Ha BC van valahol, az az adott bázis csapatának a hibája. Ha nem tudnak tenni ellene, az meg megint.
A spawnkill nem egyenlõ a BC-vel.
Sõt, a commander cuccok felrobbantása SEM egyenlõ a BC-vel.
Ugyanígy az artillery odaküldése sem BC, ugye. Tény, hogy az artillery okozHAT spawnkillt is. De ha ez gond lenne, akkor úgy csinálták volna meg, hogy ne vigyen el a másik bázisáig.

Amúgy én elsõre is a tetrist mondtam nekik, dehát... :D

na off.
TC3
Lehet, hogy nem sokat láttok a szervereken, de nem vagyok idióta a játékhoz, tehát a következõket ennek tudatában kellene kezelni!!!

A radar és a többi szart aki nem robbantja fel /ha van rá lehetõsége/ az nem ismeri a játékot!!!!!
A játék sokmindenre ad lehetõséget, ebbe beletartozik a BUG-ok kihasználása is!
Mivel erkörtelen a kemp, de a játék ad rá lehetõséget, ugyan úgy a BUG-ra is van lehetõség!!!!! Tehát lehet használni!!! Csak az a gáz, hogy sokan nem nézik végig a mapokat, csak rohannak hentelni, és ha elkerüli a figyelmüket 1 BUG, akkor nem is ismerik el mint "taktikai" lépés!!!
De persze a kemp megjár!? Mármint sokak szerint a "gyõztes" csapatnak!
Akkor a leleményeseknek MEGJÁR a BUG-ok KIHASZNÁLÁSA!!!!!

Tudom, hogy a BUG téma nem most került asztalra, de valahogy most tört ki belõlem a sok "lehetõséget ad rá a game, tehát lehet" miatt!

TDC Geronimo
<#eljen>

jah public....
de lehet ez a kedvencük mert ök warozni meg nem akarnak! <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

ilyen lámával eddig csak a te esetedben találkoztam......
tudod a normálisabb emberek felfogják hogy nem szabad!!!!!!

Meggymag
SZVSZ és szigorúan az, hogy a PUBLICOT nevelni és irányítani NEM LEHET. Lehet próbálgatni nevelgetni az embereket de senki nem mondhatja meg, hogy az éppen pubozó srác micsináljon. Mert ezért public. BCzik? Lõdd le és nemfog. BF2ben a BF1942höz képest sokkal kevésbé lehet dúrva bézkempet nyomni és egy krva C4ezés nehogymár annak számítson mert akkor ez úgy szar ahogy van. Ugyanezen ment át a BF1942 és a DC is és elképesztõ, hogy nem veszitek észre mennyire meddõ ez a vita. PUBLIC népet ne neveld és az igazi gémelés a klánwarnál kezdõdik. Ha valakinek nem teccik ami publicon megy az klánozzon. Ha azse akkor jáccon tetrisszel! Ennyit szerettem volna mondani, kérem kapcsolja ki!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Gh0st
nekem is ezvolt... megvettem azota kiraly

Igen, tudodmit most kezdtem. Élj ebben a tudatban, és ezentúl anyázzatok mindenkit, aki felrobbantja a bázis cuccait, meg artilleryt küld oda néha. Én már nem csodálkozok semmin :)
Strike16
igen

dcben a jobb szervereken meg is csinálták már hogy aki a mainre megy az sérül!
Láccik hogy most kezdted a bf-et, mert ezek tök alapok.

Gh0st
tört?

Gh0st
de az ugye mar nem spawnkill ha 2 lepest arrebbmaszott az emberke?

Strike16
miért van az ha csatlakoznék egy severre akkor nem csinál semmit, pedig már a tûzfalat is kikapcsoltam?

Szabadítsátok ki Willy-t és a sok õsBF múlttal rendelkezõ szakértõt mert ez katasztrófa kezd lenni ami itt folyik :P

Zs0lt1
Mikor kerül ez a topik már a gumiszobába végre :PP

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Gh0st
ja amugy meg a mi agyuink gulf on egy kibaszottnagy tartaly es egy betonszeru izekbol allo fal valasztja el attol a resztol ahol az emberek varjnak tankra / repcsire / masra de te nagyon feltel hogy valaki biztos csak az agyukat fogja figyelni a repcsikkel ezert "bunmegelozes" celjabol kilotted a gonosz modon odalopakodo tankot amit a map masik vegerol meg lehet hallani... es f@sza kis helyek vannak elbujasra is

Na ez a legnagyobb hülyeség ami eddig elhangzott :DDDD
Ezekszerint akkor tilos C4-el felrobbatani az ellenség bázisán a cuccokat, és tilos az artillert is odairányítani?
Érdekes... vajon akkor miért van meg a lehetõség ezekre BF2-ben...hm... vajon miért nem a térkép közepére rakták egy hegytetõre az UAV, radar, meg artilleryt, ha nem szabadna szétlõni õket... hm...
És vajon a game miért nem öl meg mindenkit automatikusan aki betéved a másik bázisára ... hm...

Ugyanis a BC kapcsán a spawnkill tilos, ugye. De ugye ha nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor akkor a legegyszerûbb ezt kiabálni a másikra, még ha nem is tette... Legközelebb már az is tilos lesz, hogy egy foglalható ponton ottlegyek. Mert ha netán odatévedsz még meghalsz... tragédia.