Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan a megoldás a kilépegetésre... Eredetit kell venni.:) Kipróbáltam vele, és nem dob ki, nem szaggat (X800 XT PE)... Szóval...
Multiban, ha új account-ot akarok létrehozni ahhoz új e-mail,jelszó és password kell?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 2\ergc
Itt tárolja a CD-kulcsot. Újat generálsz, és egyszerûen átírod, ennyi.
Itten ni.
(Ahhoj, ezt emeld át valamelyik régebbi FAQ-ból :))
Ez egy linux ds bug, minden linux szervert érint. Ha valamely adminnak kell az info, hogy howto, akkor PÜ.
Hogy lehet megcsinálni ugy hogy ne kelljen újrarakni a gamét?
visszakerestem de nemtaláltam ezzel kapcsolatos infót!
help
A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nagy a mozgolódás a tRs háza táján :D
hiszem ha látom :P
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
elést 
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
CB is kell!!!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
AMugy szerintem mint a dc, a bf:v, és a sima is frankó és a dc mindben ugyan olyan csúnya dolog! <#ejnye1>#ejnye1><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
UI.: nemis igazán a burst érdekel hanem a single shot, mert G3ban kevés a lõpszer és autoval gyorsan elmegy...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hogy lehet átállítani a fegyvert full autoról burstre?
(Ha már volt kérdés ne haragudjatok)
foleg hogy a bf soha se nem volt szimulator, hanem inkabb arkad...
ha szim kell, menk wwiionline-ozni, frici segit neked ;)