Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Grat, mennyi volt? 😊

Zsolo007
Hát én nem szeretném ha gyorsan jönne egy patch, mert akkor már lehet hogy nem lehet majd törttel hivatalos szerveren nyomulni.....Néha nekem is kilép, de ritka és akkor is csak 3-4 óra után.....

Viszont borzalmas ez a beépített szerverkerersõ, olyan szinten le vannak terhelve az EA szerverei hogy még a szervereken talán leolvassa (bár vicces néha csak 3 szerver jelenik meg a képernyõn de a kis számláló mutat mondjuk 50et 😄 ), de a pingek beolvasására már képtelen....ezenkívül úy terheli a gépet hogy ha csak le akarom görgetni akkor is kell várnom vagy 10 mpt....borzalom.....

Ilyenkore este lehetetlen játszni 😞(, de délelõttönként fasza!

CSOCSO
nah megvettem ajatekottt😊 megvettem ajatekooot😊))
Hát nagyon megtetszett a játék csak kár, hogy nem lehet vele neten játszani emiatt a szemét fagyás miatt (nekem max egy órát megy aztán újraindul). Egyébként nagyon jó lenne, remélhetõleg gyorsan jön egy patch és rettegés nékül lehet játszani.

Murry
Azt hallottam, hogy az elsõ patch majd megoldja ezt a problémát is.

Murry
Nem.

Hysteria
hmm kinek mien rangja van? 😊)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

BF2 mod már készülked a finiség😊))
http://www.flmod.com/screens/renders/tiger_e_01.jpg

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

MikX
Hali!
Vki nem tudná megmondani, hogy LAN-on lehet-e botokkal nyomni co-op ban, mint az 1 ben?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

jó kép 😊
Régen Angyal rakott be ilyeneket. 😊))

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

lac coo
Le hát .Csak vegyem észre idõben .Jó , hát 50 frag-em sose lesz repülõvel , meg nem is szoktam hozzáférni mert elviszik mindíg :-DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

scorpeeon
A videó lejátszásához akkor a parancsorba PONTOSAN mit irjak hogy le tudjam játszani? mert nem nagyon akar menni hogy hogy lehet egy könyvtárhoz egy parancsot hozárendelni...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Le is tudsz lõni dolgokat a repcsivel?😄
Mert a bûvészkedés az megy nekem is, de valahogy túl kicsi map, és túl gyors a repülõ nekem ezeken a mapokon 😊 Helivel/földön többre megyek...
Tufa
A harci helikoptert egy kicsit fura irányítani, mivel gyors, de szépen lehet vele szlalomozni. Ugyanakor pl én harcolni nem tudok vele. Kedvenc jármû a szállító helikopter. Szép, nagy, lomha és rohadt jól néz ki ha szaltozok vele 😊) Jameg azzal tudok a legmagasabbra felszálni anélkül hogy ha kiugrok, nem halok meg 😄 (repülõbõl 1500 láb felett már annyira rángat ide oda, mihelyst kiugrok, nekem szál a gép és meghaltam)

lac coo
Hát én helivel még nem mentem 500 métert hogy le ne estem volna :-DDD

lac coo
:-DDDD Mi van ? :-DDDDD

<#banplz>

Tufa
hámajd próbálkozunk 😄 Én egyedül helikopterekel tudok "valamit", a repülõ nekem túl gyors és kicsinek találom a pályát hozzáképest.

lac coo
Ja ez jó ötlet ! FPS nézetben ugyse tudnék videót csinálni ..Majd szólok ha ráérek :-)))

lac coo
Bazz hát asszed ez 10-bõl 10-szer sikerül ? :-DDD (mondjuk ez összejött másodikra ..)
De majd este játszhatunk , most nem érek rá sajna ...

Mint a rohatt levágottfejû csirkék, beszarás!
Ha a kezem közé kerül az az elvetemült amelyik elárult a a CS-seknek hogy kijött a BF2 <#boxer><#mf3>

Házas ember kínzó kép 😄 Ehh.
Tufa
most nem érsz rá valamelyik serveren egy bemutatót tartani? a MEC-es repülõvel ketten beférünk, én tudok csinálni akkor videót.

koszonom a javitast urak <#worship>

don\'t panic

lac coo
Nekem a gyerek ...

ofkoz amelyik bejovosebb neked <#circling>

don\'t panic

Pharaoh
Ja, elõször csak a kövér csajt láttam.

joebacsi
hejj régi szép idõk, mikor még a b17-et rakosgattuk a hangártetõkre...hüpp-hüpp

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Valami olyan szerver queryrõl nem tudtok BF2-höz, ami ilyen jellegû dinamikus képet csinál:

?
Pharaoh
Majd Borg megcsinálja.

lac coo
És melyik nõt kell nézni ? :-O

lac coo
Majd ha rájövök hogy lehet feltenni valahová akkor feltöltök egy videót .Csak nem igen értek az ilyesmihez :-DDD<#lama><#lama><#lama>

joebacsi
1024-ben csak a lényeg nincs rajta a képen 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uh en kerek elnezest, ez nagyon nagy lett :-O hogy tom torolni? 😊

don\'t panic

joebacsi
kemény vagy 😊

csak neked :-)
KÉP

don\'t panic

Tufa
nemsemmi 😊 Szivesen megnézném élõben is ha van idõd 😊

Mortel
adj pínzt veszek😊

lac coo
Bazz...Most hogy így nézem a képet milyen széles ez a kapu :-))Bezzeg repülés közben ....

lac coo
Ja...
Bocs , nem untatlak benneteket a sok képpel , van így is elég spam...:-D

még,képet még... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

lac coo

gergod
Na jó mert azt Borg megcsinálta, csak kicsicsóka jött itt flémelni.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Tufa
az SG-s server elméletileg nem

gergod
Tévedés, a linuxos úgy is kidob.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Tufa
ezt te csináltad?

lac coo

scorpeeon
nah,help! a problémám még mindig ez: "lejátszáshhoz akkor a parancsorba PONTOSAN mit irjak hogy le tudjam játszani? mert nem nagyon akar menni hogy hogy lehet egy könyvtárhoz egy parancsot hozárendelni..." addig ugysem hagylak békén titeket,amig nem válaszoltok 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

THX cobra
Cobra.
Artilleryt a Commander tudja használni, és oda lõ vele, ahova akar. a Commander térképen csak ki kell jelölni a pontot, és pár másodperc múlva jön az égi áldás 😊
Új acounthoz új e-mail cím kell, password gondolom lehet ugyanaz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !