Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Fasz beléd, Google mire van b+?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Valaki linkelje be légyszi, hogy honnan tudom leszedni a TASE-t. Ja és akkor is kiírja a cd-key használatbant, ha nem tört szerverre megyek?
Starfish
Ugye véletlen sem módosítottál egyik file-ban se semmit. Gondolok pl arra, hogy intró átugrás meg ilyenek. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

A lagkompenzáció mûködése még nem azt jelenti, hogy jó a netkódja...
Makkmag
Valaki ? <#help>

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Én simán nyomom szinte csak 200-300 as pingü szervereken.... semmi lag (egy két connection azt csá...)
De persze a chicagoi 500 as pingü szerver már kicsit lagos 😄

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Hiho!
Szerver tulajoktol erdeklodnek hogy a demo felvetelt meglehetne-e igy oldani:
http://83.98.148.238:8080/Battlefield2-Demos/
Vagy nagyon lehuzna a szervert a felvetel ?

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Ja egyébként lehet külföldrõl BF2-t rendelni Magyaro.-ra? És nincs semmi postaköltség meg adó, és csak 50$?

steam, origin: ACE_hun

Csak ha én is kapcsolódni tudok 😄

Valaki bemásolt egyszer ide képeket a Geforce4 patch-es játékról készült képekkel, megvan az még valahol? Mert kurvára nem találom...

Akkor inkább ne legyen? <#wilting>

fél perc alatt megtelne, és nem lehetne bejutni...

Az nem a router miatt van, mert én is routerrõl nyomulok, és semmi baja, faszán 16-os pingem van, és lehet játszani rendesen. AZ akadozás max. a kevés RAM-ra vezethetõ vissza...

Zsolo007
Kellene egy passwordos magyar 64 fõs szerver.

Szeretnélek kijavítani 😊 egy passwordös ranked magyar 64 fõs szerver kéne <#vigyor3>

Cobra.
Én játszottam tegnap K-play szerveren és nem tapasztaltam különösebb lagot.
Viszont tényleg nagyon kevés az európai szerver, csak szerencsével lehet feljutni 100 ping alatti szerverre. Kellene egy passwordos magyar 64 fõs szerver.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

No ebbõl a lebõgésbõl is csak az derült ki, hogy van még mit tanulni... <#vigyor2>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

A FAQ az elterjedtebb /mivel internetrõl beszélünk ahol az angol a közös nyelv/

Zs0lt1
A német k-play ranked szerverekre nem szabad felmenni, mert bár tényleg nagyon jó pinggel lehetne játszani(30-40), de olyan szinten lagzanak, hogy az már elviselhetetlen.
A francia szerverek azok általában jók szoktak lenni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Murry
Tegnap egy amerikai ranked szerveren nyomtam, mert csak ott volt hely.
A lényeg 190 -es ping, és semmi lag. Ugy látom egész jó lett a BF2 netkódja. <#nevetes1>

bazza
Jaj de lol az az ingyen sexes duma a faq körül! Ki volt az az elvetemült?! 😄DD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Makkmag
Mi lehet a probléma akkor ha crackserverre se enged csatlakozni ? Azt írja csatlakozáskor , hogy csak nem modifikált verzióval lehet csatlakozni , a LAN-t se engedi , pedig ugyanazt a verziót használjuk ( CloneDVD ) ! Próbáltam a Reloaded crack-el is singleben jól mûxik csak multiban nem akar 😞

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Starfish
Hát te nem vagy normális. Még mindig itt tartasz. Megállt az idõ meg az életed. Lépj már túl rajta.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

TS Zolly
Na jobb reggelt all!!!!

1, BC az BC. Ezen kár vitatkozni.
2, Repülõk közt nincs kilümbség ha lelövöm õket a földrõl.
3, Banner alatt nem látom még a klánok web és fórumának elérését.

További szebb napot all!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TC3
Csak azért, mert valaki nem ismeri, nem kell elitélni!
Biztos Te is kegyetlen sokmindent nem tudsz!
A legálltalánosabb használat a GYIK! /mivel magyarok vagyunk/

Ahhoj
ja, es joreggelt 😊

Ahhoj
el se hiszem, hogy aki 1-2 honapnal regebben netezik, meg nem talalkozott a faq kifejezessel... 😊
vagy de megis? az ilyenek azok akik mindig elobb kerdeznek, minthogy elobb kicsit utana jarjanak a dolognak? <#ravasz1>

akkó bocsesz.az én szlengemben egész más a faq.de attól még nem találom amit keresek.csak úgy nem kérdezek.ha megnézitek a FAr cry sg fórumát ott korrektül le van írva a banneren a téma és nem kérdezget senki http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056485549 meg lehet nézni.

grizzly21
a faq a gyakran feltett kérdések rövidítése angolul, nem káromokodás te😊
a banneren kattints a FAQra és olvass

Jó paraszt vagy wázeg! Elmehetsz a picába gyökér!!!!!!!!<#mf2>

CSOCSO
de ez a menu dolog ez kiakaszt.. meg a verifiyng okossag a loading utan.. mindekttore egy tucat percet kell varni mire eltunik.. tiszta lol
CSOCSO
senki nem mondta hogy ajatek hibaja.. azt mondtam hogy router mogul van.. gondolom ez a problema.. es kerdeztem hogy nincs e valami mod hogy ez ne legyen mar ilyen lol hogy 3 mbites net de router mogul LEHETETLENSEG jatszani mert a 40-70 es pingu szerverek lagzanak hogy 10 meter tnem birsz menni
Skiper
Nyeh

gyuri http://gyur6.uw.hu

Rusid
Én azokat a szervereket értettem amiken 100-as alatt van a pingem.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Zs0lt1
Állítólag kétszer ennyi ranked szerver lesz, mint amennyi most van, de sztem az is kevés lesz.

423 ranked server van! kb a összes server 10%-a!
DE ez is kegyetlen kevés és mindig tele vannak...

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

fölleg ha pld cs ül benne 😄

Rusid
Az ea meg bekaphassa 40 szaros ranked szerver szerintem ezt õk se gondolták komolyan. Amúgy nem tudja valaki mit kell ezért perkálni az eanak ,hogy egy szerver rankos legyen.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Nem kell lagos szerverre felmenni, ez nem a játék hibája.

Zs0lt1

CSOCSO
torold le azt a szar ikont es menj a masikkal...
ize.. a haverom router mogul van es 40 es pingnel is olyanszinten laggozik hogy az nemigaz.. ez miiiert van?? szegenykemet en beszeltem ra a jatek megvasarlasara.. hurraaa
CSOCSO
fasza jatek!!!... 50 dollarert tobbet szopok vele mint a legutolso bena warezolt jatekkal.. a demo jobban ment.. a zlegalabb nem fagyott ki. .nem fagyott le ennyiszer..
faq...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

faszért kell két percenként beirni? aki tud majd segit, ennyi...
mongyuk ilyenek után vagyok ugy már vele hogy ha még megtudnám is a váalszt az ilyent inkább leszarom had szenvedjen... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hi All! Én nem tom mit csinálok rosszul,de nem tok ezzel a game-val sehogy sem nyomulni multiban! Valaki a számba rágná? Vagy részletesen le van ez valahol írva?

lac coo
Ennél nálam is lefagy :-DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CSOCSO
ha erre nyomok lefagy a jatek.. :
Play BF2 Online Now!

ha normalisan inditom a jatekot nem fagy le a connecting to account nal
scorpeeon
HELP PLZ! A videó lejátszásához akkor a parancsorba PONTOSAN mit irjak hogy le tudjam játszani? mert nem nagyon akar menni hogy hogy lehet egy könyvtárhoz egy parancsot hozzárendelni... VKI! hányszor írjam még le hogy valaki leírja ezt nekem max 2 sorba? Van itt vki?? heeelllp

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lac coo
Mondjuk ha repkedni akarok azért megmaradok az IL-2-nél :-))))
Bár fps-hez képest nagyon jók a repülõk !Csak hát elég gáz , hogy nem látok el csak az orromig :-DDDÉs belülrõl tök gyorsnak látszik , kintrõl nézve meg csak vánszorog :-DDDD

Max Damage
Na igen, a Su egy tömeggyilkos állat 😄 Igaz hogy 1 darab bombája gyengébb mint a többinek a bombái, de 5-t dob le 😄 Az pedig már úgy kegyetlen tarolást csinál 😄

lac coo
Hát én nem szívesen megyek a közelébe, még ha gyenge is a páncélja :-DDD