Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
De persze a chicagoi 500 as pingü szerver már kicsit lagos 😄
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Szerver tulajoktol erdeklodnek hogy a demo felvetelt meglehetne-e igy oldani:
http://83.98.148.238:8080/Battlefield2-Demos/
Vagy nagyon lehuzna a szervert a felvetel ?
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
steam, origin: ACE_hun
Szeretnélek kijavítani 😊 egy passwordös ranked magyar 64 fõs szerver kéne <#vigyor3>#vigyor3>
Viszont tényleg nagyon kevés az európai szerver, csak szerencsével lehet feljutni 100 ping alatti szerverre. Kellene egy passwordos magyar 64 fõs szerver.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
A francia szerverek azok általában jók szoktak lenni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A lényeg 190 -es ping, és semmi lag. Ugy látom egész jó lett a BF2 netkódja. <#nevetes1>#nevetes1>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
1, BC az BC. Ezen kár vitatkozni.
2, Repülõk közt nincs kilümbség ha lelövöm õket a földrõl.
3, Banner alatt nem látom még a klánok web és fórumának elérését.
További szebb napot all!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Biztos Te is kegyetlen sokmindent nem tudsz!
A legálltalánosabb használat a GYIK! /mivel magyarok vagyunk/
vagy de megis? az ilyenek azok akik mindig elobb kerdeznek, minthogy elobb kicsit utana jarjanak a dolognak? <#ravasz1>#ravasz1>
a banneren kattints a FAQra és olvass
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
DE ez is kegyetlen kevés és mindig tele vannak...
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
ize.. a haverom router mogul van es 40 es pingnel is olyanszinten laggozik hogy az nemigaz.. ez miiiert van?? szegenykemet en beszeltem ra a jatek megvasarlasara.. hurraaa
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mongyuk ilyenek után vagyok ugy már vele hogy ha még megtudnám is a váalszt az ilyent inkább leszarom had szenvedjen... :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Play BF2 Online Now!
ha normalisan inditom a jatekot nem fagy le a connecting to account nal
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Bár fps-hez képest nagyon jók a repülõk !Csak hát elég gáz , hogy nem látok el csak az orromig :-DDDÉs belülrõl tök gyorsnak látszik , kintrõl nézve meg csak vánszorog :-DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!