Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamed
Phalanx rakétái nagyon jók, csak qrva gyenge a páncélja:(( Igaz sûrûn spawnol, mire fordul egyet a ellenfél újra lesz.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tufa
nagyon helyes :DD
Bár mondjuk elég gáz lenne ha gyengébb lenne. Egy gépet még ugyahogy letudok vele szedni ha elhárítozik, de kettõ pl már necces lenne, a 8 rakéta ellenére is :)

Hamed
Su-34 egy tömeggyilkos, a B-17 méltó utódja lett a játékban<#eplus2>

F-18, Mig-29 sztem ugyanaz, a Hornet talán kicsivel jobban manõverezik. F-35, és a J-10 is kb. egy kategória, de mintha nem lennének annyira mozgékonyak, bár lehet csak halu :)

Egyébként van egy elég szivatós kis újítás, ami a demoban nem volt benne: bombázó üzemmódban ellenségként jelzi a földön az üresen álló légvédelmi egységeket, még a saját típust is. Egy csomószor feleslegesen lõttem szét, mert ráparáztam, h vki ül benne aztán megy foglalni. Aki meg védte az adott pontot gondolom emlegetett rendesen:DD

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

lac coo
Nem is szoktam az anyahajó közelébe menni :-DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tufa
<#hehe>

lac coo
Na jót bohóckodtunk , csak az a kurva planax :-DDDDAz egy vadállat fegyver :-))))

Max Damage
Elárulom hogy van 1 halom különbség a vadászok között, csak észre kell venni, és persze repkedni kell hozzá nem is keveset. A Mig29 például sokkal jobban fordul mint az Amerikai Jet, amely pedig szintén jobban menõverezhetõ mint a Kínai cuccosok, de Jet gyorsabb az utánégetõvel mint a Mig29. Bombailag a Su-nak van a legerõsebb bombája, amely ugyan darabonként kisebbet sebez mint a kínai társaié, de nagyobb körben. :) A Jet-ek fegyverzete. A vadászok bombája szegényes, de például Jet-nek erõsebb, többet sebez és nagyobb körben a bombája mint a Mig29-é, azonban hátránya a Jet-nek a rosszabb manõverezhetõség is. A bemérõrendszerben is vannak érdekességek, leggyorsabban beméri a célt a kínai vadászgépek, az amerikai és a MEC-é szerintem azonos, de ezt azért megnézem még. Továbbá van különbség a rakéták követõképességénél is, melyben a MEC vezet. :) Ami viszont igaz, hogy nagyon minimális különbségek vannak, szóval nem kitûnõek ezek az eltérések, sokat kell repkedni hogy észrevegye az ember. :) Jah és ilyenkor a gépfegyverek különbségérõl nem beszéltem, bár mondjuk szerintem abból csak 2 féle van, a bombázóké (kis sorozas es annyi a tankoknak is) és a vadászoké (ergo kicsikocsit kiszedi, mást nem nagyon, vagy addig 3x lelõnek).

hát jah, nem ez az elsõ a bf-ek történetében hogy az egyensúlyért sok mindent feláldoznak..., de ez nem feltétlen rossz egy ilyen kategóriájú gameba :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a valóságba tényleg más..., itt viszont nem :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Cobra.
Nekem is úgy tûnt, hogy a repülõk kategórián belül elég egyformára sikerültek. Fegyverzetre legalábbis a Su és a kínai bombázó ugyanaz, illetve a vadászgépek fegyverzete is egyforma, meg irányításnál se vettem észre különbséget.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

<#eljen><#eplus2><#eljen>

pedig volt már jópár iylen eset a pc történetében..., pl nem egy game nem megy már tnt2-vel , meg a régi jó kis integrált vidkártyámal ami egy amugy kitünõ p1-es alaplaphoz volt... :)

Pharaoh
Nem olyan szerberre kell menni, ahol 1-2 ember lézeng.

bodesz
hát gyerekek sztem ez a game kicsit uncsi ha nem tudsz repcsit szerezni...dög unalom menni buggyval :D vagy futni stb.stb.kb 2emberrel találkoztam mert össze vissza baszakodnak.túl nagy a map és mindenki össze vissza megy.mozgalmatlan egy game.no de sorry mindenkinek van véleménye...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

lac coo
szerintem tök ugyanúgy repül , céloz meg minden ...

HÁt teljesen más egy mig vagy egy suhoj vagy egy raptor vagy egy kinai tákolmáyn...

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Tufa
nekem teljesen mind1(lehetõleg üres) hova megyünk. PM-ben adok egy server címet mondjuk

lac coo
Ja ...Bocs....hol vagy ?Bár lassan aludni kellene ...

lac coo
Jó ,csak poén volt :-DDD
Ezt csak otthon shotoltam nem rendes szarveren :-)))
A repcsik meg tök egyformák szvsz , csak a fegyverek mások talán ( vagy még az se ...)

Tufa
én meg még mindig rád várok :/

Ahhoj
na akkor ez lesz az elso olyan, ami nem tamogatja a kartyadat, es a megfelelo shader-ek miatt, most mar ezt is tudod
ciao <#integet>

Ez egy elfoglalható base, és a kinai repi eg yrakás kaki (én a pilótáinktól hallottam) szal ez szerinterm nem bün... és nem is irtottad ki közben a fél sereget tankkal mig elhoztad szal eggyértelmüen ez
NEM BC!!!!

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

DJ Skyline
mind1,nem veszek új kártyát a játék miatt..annyira úgy sem kötne le,csak érdekelt volna milyen...

LoCk
Lassan kezdhetsz hozzászokni, hogy egyre kevesebb játék fogja támogatni.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

DJ Skyline
nem a köv 100 évrõl van szó,csak úgy gondolom,hogy a mostani gépemen simán elkéne futnia,mert nem tûnik olyan húbazz játéknak grafikailag a BF2...a HL2 probléma nélkül elfutott 1024*-es grafon,akadás mentesen,még online is...egy idõ után ígyis úgyis rákényszerülök majd,hogy fejlesszem a gépet,habár én leginkább FPS-ekkel,meg autós,repülõs gamékkal játszom...FPS-bõl is a második vh-s,meg 1-2 mai korban játszódó...pl SWAT4...és eddig nem volt az,hogy nem támogatja a vid.kártyát,legalábbis nem találkoztam ilyennel...

na mind1 én most lelépek
byez

a gef 4-ben nincsen shader 1.4 tehát kevés de ez kb 100* lett eddig leirva...

LoCk
Egy 9600, már nem olyan drága.
Spórold ki rá a pénzt!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

scorpeeon
de nem akar sehogy jó lenni! az meg hogy itt vki tudja az 100%! help

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lac coo
Egyet hoztam , egyet viszek :-DDD Ez is BC ??? :-)))))

LoCk
Azzal mennie kellene, bár lehet, hogy a GF4 kevés.

a gef 4 problem mint tudjuk egyszerüen a kari túl régi tudása miatt nem megy.
nem lehet örökkét dx 8-ban élni shader 1.3 ommal.... akkor hogyan fejlödnének a játékok grafikailag?

Ahhoj
ha lenne itt vki aki tudja, mar valaszolt volna, nem kell 5 percenkent beirni....

hasznalj google-t, hatha a vilag mas tajekain okosabbak az emberek, vagy olvass a jatekhoz tarztozo ddokumentaciokat, vagy pobalgass... az egyik csak jo lesz...

DJ Skyline
Win XP
GeForce 4 Ti 4200 8x 128MB vid. kari
512 MB DDR RAM
Gigabyte 865G alaplap
Sound Blaster Live! hang kártya
2.4 Ghz proci

Ahhoj
ez mar parszor volt tema, szerintem senki nem kivancsi mar ra ;)
de azert megkerdem, hogy akkor szerinted ezutan minden jateknak a kovetkezo par szaz evben el kene mennie egy mai konfigon? vagy esetleg ne adj isten vmelyik jatekkal el kell kezdodnie ennek is?
boccs de buta vagyok es nem ertem az egeszet...

LoCk
DjSkyline
Melyik verziót használod?
Milyen konfigod van?

scorpeeon
HELP PLZ! A videó lejátszásához akkor a parancsorba PONTOSAN mit irjak hogy le tudjam játszani? mert nem nagyon akar menni hogy hogy lehet egy könyvtárhoz egy parancsot hozzárendelni... VKI! hányszor írjam még le hogy valaki leírja ezt nekem max 2 sorba? Van itt vki?? heeelllp

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DJ Skyline
szvsz meg az vicc,hogy nem támogat egyes videókártyákat...rákényszerítik az embert,hogy az múgy jó gépét amin minden game porbléma nélkül elfut,fejlessze tovább(azaz költsön pénzt) egy még jobbra,egy játék kedvéért...persze nem kötelezõ továbbfejleszteni,de akkor is...eddig egy olyan játékkal nem találkoztam,ami ne indult volna el...de már a BF2 Demo kiakasztotta a gépet...kidobott az asztalra...mondom thx elég is...hiába jó a graf,meg minden...

LoCk
neked meg cukrot ..süveg cukrot..

LoCk
?

naszóval erre ment volna (vagy egyik változatára :P) a #19710
:)

ehh deimádom a vipek törölgetését, éjjenéjjen, tapsot nekik :)

LoCk
Szerintem nem rossz, csak amit igértek,hogy akadozás mentesen fog menni 64 emberrel.. na az vicc.
Laggol , akadozik.
Bár szép, pörgõs, és ha jó a csapatminka akkor igazán élvezetes.

tévedés, megfelelõ géppel megfelelõ minõségben, emgfelelõ szerverel ellátva nem akadozik és nem laggol..., már most se pedig még faszbugos :)

õõõ lehet, késõ vagyon... :PPP

Ahhoj
okes, ciao <#integet2>

Slowhand
Ez a játék egy rossz "Vicc" lett. Egy hét játék elég is volt belõle.

Ahhoj
szerintem o is tudja, es viszont poenkodott ;)

faaaaaaaakkkúúúúúúúúú

az hogy az ea szerverei szarok és azok is maradnak és mákosoknak áll a világ akár törött akár nem, enyi :)

Hali mért nem tudom elindítani a BF2-t.Rákattintok az ikonra ugy csinál mint aki elindul de aztán kilép az asztalra!

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)